loader

Hlavní

Objektivy

Zpětná vazba

Chtěl bych vyjádřit svou hlubokou vděčnost skvělému lékaři - zubnímu lékaři - terapeutovi Dubentsevovi Michailovi Vasiljeviči.
V dnešní době je velmi těžké potkat dobrého lékaře, ale mám velké štěstí. Michail Vasilievič je lékař s velkým písmenem a velkým profesionálem!
Od dětství se zubařů velmi bojím, každá cesta k takovému lékaři byla spojena s bolestí a potížemi. Po dlouhé přestávce v zubním ošetření jsem šel k lékaři Michaelovi Vasilyevichovi Dubentsevovi a byl jsem prostě ohromen, že léčba může být naprosto pohodlná. Michail Vasiljevič je k pacientovi tak citlivý a pozorný, že vás okamžitě naladí pozitivně. Veškeré ošetření se provádí přesně a efektivně.
Michail Vasiljevič je vždy benevolentní, ví, jak se uklidnit a přizpůsobit se léčbě. Procedura je bezbolestná, neustále se zajímá o pocity. Dělá vše velmi efektivně.
Nejlepší lékař! Jste prominentním představitelem této profese, která je vždy důležitá! Vaše profesionální dovednosti, schopnosti a znalosti jsou nepochybné a vaše citlivost, laskavost a pozornost vůči problémům a obavám pacientů jsou vzorem. Děkuji vám za vaši lidskost a odhodlání, trpělivost a dodržování zásad, za vaši oddanost vaší oblíbené práci. Přeji vám pevné zdraví, prosperitu, profesionální úspěch a pohodu celé vaší rodině!

Chtěl bych vyjádřit upřímnou vděčnost a úctu zaměstnancům lékařského centra „Generation“.
15. ledna 2020 se stal náhodným svědkem projevu úcty, lidské péče a pozornosti řadových zaměstnanců „generace“. Na první pohled je situace obvyklá: na kliniku přišel starší člověk (94 let), soudě podle přítomnosti velkého množství objednávkových proužků na bundě, veterán Velké vlastenecké války, skromně položil nějakou otázku správci, jako všechno, jako obvykle, se děje v život, ale jen jedna věc, ale. v reakci na to nedostal suchou a krátkou odpověď, i když bylo jasné, že správce má plné ruce práce s aktuálními záležitostmi, ale naopak ho pečlivě poslouchali, zjistili, co chce, jen laskavě a velmi pozorně promluvili, pomohli si zapamatovat jméno svého ošetřujícího lékaře, naučili se moji kolegové měli schůzku a pomohli mu hned si domluvit schůzku s tímto lékařem, a ne příští den nebo týden, kromě toho, jak jsem zjistil později, zavolali starému muži taxi a pomohli mu dostat se domů.
Výborně! MNOHO DĚKUJEME, Oksane Orekhově, Marině Andrusové a všem zaměstnancům Generation, za vaši laskavost, pozornost, lásku k vaší profesi, lásku a úctu k lidem!

Lékařské centrum "Generace" na Khmelnitsky
Belgorod

Lékařské centrum "Generace" na Khmelnitsky, Belgorod: 59 lékařů, 712 recenzí o klinice a jejích lékařech, ceny od 60 do 115 000 rublů, telefon, oficiální web, 23. místo v žebříčku lékařských center a klinik v Belgorodu (62/100), adresa - Belgorode, ave. Bohdan Khmelnitsky, 50A.

Lékaři Medical Center "Generation" na Khmelnytsky

Informace

Popis

Lékařské centrum Pokolenie ve městě Khmelnitsky v Belgorodu je multifunkční lékařská instituce, na jejímž základě se dospělým pacientům poskytuje vysoce kvalitní a špičková péče. Dostupnost moderního vybavení a práce zkušených a kvalifikovaných lékařů zaručuje návštěvníkům centra přesnost diagnózy a účinnost léčby. Všechny činnosti jsou prováděny přísně na základě licence.

Služby

Na základě medicínského centra „Generace“ úspěšně fungují následující oddělení: poradenská a diagnostická, oftalmologická a zubní. Kompetentní oftalmologové kliniky provádějí širokou škálu diagnostických a terapeutických opatření, chirurgických operací (včetně laseru). Stomatologické oddělení nabízí vysoce kvalitní lékařské služby: terapeutické ošetření zubů, chirurgické zákroky, zubní implantace, preventivní a hygienické postupy, ošetření ortopedickými stomatology, ortodontisty, periodontisty. Lékaři mají k dispozici 3D tomograf (pro počítačovou zubní tomografii). Diagnostiku v Generačním lékařském centru představuje ultrazvukové vyšetření (ultrazvuk), endoskopické diagnostické postupy - gastroskopie, kolonoskopie (v případě potřeby s anestezií), funkční diagnostika (spirografie, EEG, EKG, monitorování EKG Holter, denní monitorování (krevní tlak i EKG), ergometrie jízdního kola, test na běžeckém pásu.

Příjem provádějí lékaři: terapeut, praktický lékař, patolog z povolání, alergolog-imunolog, kardiolog, lékař funkční diagnostiky, gynekolog, urolog, endokrinolog, ultrazvuk, gastroenterolog, neurolog, otorinolaryngolog, oftalmolog, chirurg, neurochirurg, anesteziolog-resuscitátor, laser, ortoped-traumatolog, pulmonolog, endoskopista, radiolog, zubař-terapeut, zubař-chirurg, zubař-ortoped, zubař-ortodontista, zubní hygienik, periodontista.

Cestovat

Do zdravotnického centra „Generation“ na Khmelnitsky se dostanete jak osobním autem, tak hromadnou dopravou. Lékařské centrum se nachází na třídě Bogdan Khmelnitsky, 50-A.

Lékařské centrum "Generace" (Belgorod)

Lékařské centrum "Generace" (Belgorod)

Vážení pacienti!
Oslavy věnované 75. výročí vítězství ve Velké vlastenecké válce byly letos odloženy na 24. června.
A 1. července se bude hlasovat o změnách ústavy Ruské federace.
Ale o vaše zdraví se staráme jak ve všední dny, tak o svátcích! Proto každý z vás může před nebo po účasti na společensky významných událostech navštívit naše centra ve vhodnou dobu pro vás..
Zobrazit více...

24. června pro vás všechna naše centra pracují jako obvykle.

1. července
B. Khmelnitsky avenue, 50-A a Gubkina, 46-B od 09:30 do 19:00;
Kostyukova, 13-G (MRI, SKT) od 8:00 do 21:00
Oddělení preventivních prohlídek neprovádí

Čekáme na vás v našem lékařském centru! Dohodněte si schůzku telefonicky +7 (4722) 58-60-35, +7 (4722) 58-60-37, +7 (4722) 78-30-30 nebo prostřednictvím formuláře schůzky na našem webu http: // belpokolenie.ru

  • Příspěvky komunity
  • Vyhledávání

Lékařské centrum "Generace" (Belgorod)

Dnes vám rozumně povíme o výhodách žádosti o vstupní vyšetření a konzultaci s terapeutem Neuro-ortopedického centra „Generace“ na Gubkina, 46-B, Kharalgina Anna Grigorievna.

Za prvé, Anna Grigorievna má mnoho dokončených vzdělávacích projektů, seminářů, inovativních vzdělávacích programů..
Zobrazit více...
Zadruhé, více než 12 let pracovních zkušeností umožňuje lékaři rozvíjet diagnostické, preventivní a zdravotní programy pouze s přihlédnutím k charakteristikám pacienta.
Zatřetí, Anna Grigorievna se ve své práci řídí třemi hlavními principy:
zásada racionality v diagnostice a při předepisování léků;
zásada důvěry: můžete si být jisti důvěrností;
princip kvality: v léčbě se kombinují tradiční a moderní metody.

Důvodem pro kontaktování terapeuta mohou být: plicní nemoci, nemoci kloubů, nachlazení, nemoci kardiovaskulárního systému, patologie oběhového systému, nemoci gastrointestinálního traktu, nemoci močového systému a další.

Čekáme na vás v našem neuro-ortopedickém centru na st. Gubkin, 46-B. Můžete si domluvit schůzku s Annou Grigorievnou Kharalginou na telefonním čísle +7 (4722) 58-60-37, +7 (4722) 78-30-30 nebo prostřednictvím formuláře pro schůzku na našem webu http://belpokolenie.ru

Lékařské centrum "Generace" (Belgorod)

Poslední sobota slunečného června a skvělá recenze skvělého zubaře-terapeuta Michaila Vasiljeviče Dubentseva. Děkujeme, že jste si nás vybral!

Čekáme na vás na adrese: B. Khmelnitsky Ave., 50-A. Můžete si domluvit schůzku s Michaila Vasiljeviče Dubentsev telefonicky +7 (4722) 58-60-35, +7 (4722) 78-30-30 nebo prostřednictvím formuláře schůzky na našem webu https://belpokolenie.ru/

Victoria Shatalova

Dříve pro mě byl zubař NEVĚDOMĚJŠÍM lékařem. Teď mohu říci, ne třesoucím se hlasem, že zubař je ÚŽASNÝ lékař.

Díky dobré malé osobě, sestře Olze, jsem přišel do Generačního lékařského centra Generační zdravotní středisko v Belgorodu
Zobrazit více...
Hodně a dlouho mi říkala o tomto konkrétním centru, že jsou tu nejlepší lékaři a kvalitní léčba. Mnoho známých mi řeklo, že zubní ošetření je nyní bezbolestný zákrok, ale nikomu jsem nevěřil. Žité myšlenkami a vzpomínkami z dětství, jak bolestivé, nepříjemné a děsivé to bylo.
Ale když jsem dostal konzultaci s lékařem Dubentsevem Michaila Vasiljeviče Michaila, moje obavy byly okamžitě rozptýleny. Toto je lékař psychologa. Uklidnil mě natolik a přizpůsobil mě léčbě, že jsem za ním běžel..
S takovými lékaři jsem se nikdy nesetkal. Velmi laskavý a chápavý, trpělivý a klidný, pozorný a starostlivý, elegantní a opatrný, je to profesionál.
A jak bezbolestně vstřikuje, necítím vůbec nic. Ošetření probíhá rychle, klidně a bez úzkosti a obav.
Nikdy jsem si nemyslel, že dokážu psát taková slova, ale teď každému řeknu, že zubní ošetření není vůbec děsivé, zvláště pokud se ocitnete v rukou vynikajícího zubaře Michaila Vasiljeviče.
Lékař úplně změnil názor na zubaře, děkuji moc za to, že se už nebojím ošetřovat zuby!

Recenze na lékařské centrum "Generace" v Belgorodu

Chtěl bych napsat vlastní recenzi práce se Sergejem Nikolajevičem Eliseevem, ortopedem, který pracuje také jako vedoucí zubního oddělení „Generations“, rozhodoval o současné instalaci Nobelova implantátu a vybral si Sergeje Nikolajeviče Eliseeva jako ortopeda, protože mi během prvního rozhovoru řekl vypadal zkušený, jak mluvil přesvědčivě a krásně. Rozhodl jsem se mu důvěřovat, což jsem později velmi litoval.
Implantační operace byla provedena na 46. zubu v květnu 2019. Před operací mi Eliseev Sergey Nikolaevich vysvětlil, že k němu mám přijít za 3 měsíce. Ale jak jsem zjistil později, hned po implantaci, musel mi nasadit dočasnou korunku, která mi nebyla nabídnuta.
Sousední zub (47) také potřeboval ortopedické vyšetření pro instalaci korunky, což jsem mu řekl při první návštěvě. Terapeut, u kterého jsem podstoupil léčbu, mi řekl, že pokud zavádíte implantát, nechte ortopeda, aby se postaral o 47. zub. Všichni zde spolupracujeme a já mu to vysvětlím. Až přijdeš na recepci, řekni mu, ať mi zavolá.
Když uplynuly 3 měsíce, přišel jsem za Sergejem Nikolajevičem a řekl jsem vše, jak nařídil terapeut. Ale nezavolal a okamžitě odstranil výplň ze 47. zubu, ale pak mi řekl, že tento zub potřebuje vložku, což znamená uzavření přístupu k zubním kanálům. Před půl rokem mi terapeut ošetřil kanály 47. zubu, protože pod v zubních kanálech byla cysta. doporučila mi pozorovat tento zub, protože léčba možná nemohla být úspěšná a cysta by se mohla zapálit. Sergej Nikolajevič se mě na nic nezeptal a odstranil výplň ze 47 zubů, ale když jsem řekl o cystě, souhlasil, že koruna raději tam nedávejte těsnění, je lepší chodit ještě půl roku a pozorovat tento zub. Umístil dočasnou výplň, kterou doporučil do týdne nahradit terapeutem normální. Přihlásil jsem se k terapeutovi, ale rozhodl jsem se jít k Sergeji Nikolaevičovi a zeptat se: proč bych měl platit za terapeuta a náplň, protože jsme si mohli promluvit a zjistit, že ještě nemá smysl dotýkat se tohoto zubu. Souhlasil se mnou a požádal terapeuta o instalaci výplně zdarma.

Naše spolupráce tedy začala ne moc dobře.
29. června 2019 jsem zaplatil 41 200 rublů za výrobu korunky zirkonia na implantátu, nasadili mi ji a nabídli se, že půjdu.
Za instalaci implantátu jsem zaplatil 45 150 rublů.

Koruna mi okamžitě připadala neúspěšná. Obrovská, sudovitá, tato konstrukce nebyla v žádném případě jako zub. Neměla anatomické prohlubně a tuberkulózy, zavěšená na dásni, obrovská houba.

Ale Sergej Nikolajevič Eliseev mě ujistil, že vše napraví a upraví podle potřeby.
Ale neudělal to tak. Šel jsem k němu na schůzky od července do listopadu včetně. Podal žádost o mě, šel jsem na pár týdnů, ale nebylo mi příjemné a nepříjemné s touto korunou. Potom ho sundal, dal do práce, nasadil, ale nic se nezměnilo. Koruna mi připomínala karamel za tváří, kvůli své velikosti a ve skusu se neúčastnil.

Kromě toho, že tato struktura neplnila svoji funkčnost, nelíbila se mi její estetická stránka. Snažil jsem se vysvětlit doktorovi, že jsem dívka, otevřu ústa a vyčistím zuby a podívám se do zrcadla na sebe a byl bych rád, kdyby se mi to líbilo.
Doktor mě ale ujistil, že se mnou je všechno v pořádku, a to všechno jsou moje subjektivní pocity..
Pak jsem se rozhodl napsat reklamaci a vrátit peníze za korunu, abych kompenzoval výrobu nové koruny od jiného specialisty.

Protože na jiných klinikách mi bylo řečeno, že rozpočet na léčbu bude 55 000 rublů.

- Nová koruna bude stát 40 000 rublů

- Operace na zvětšení měkkých tkání - 15 000 rublů (moje dásně se zmenšila a vytvořila se v ní mezera, kvůli tomu, že jsem po implantaci kvůli tomu nedostal dočasnou korunku, došlo mi k selhání měkkých tkání, které je výrazné na dutině dásní)

V reakci na mou stížnost byla jmenována lékařská komise, která se skládala z Eliseevovy manželky a chirurga, který mi implantát nasadil. V důsledku toho jsem byl odmítnut a nebyl jsem ani požádán, abych dílo předělal.

Výsledkem je, že nyní sbírám peníze na novou korunu a předkládám soudu dokumenty na ochranu svých práv..

Recenze zdravotnického centra Generation on Khmelnitsky

Zamítnuté recenze

Oficiální skupina Vkontakte lékařského centra Generation na Khmelnitsky

    Jaká je adresa zdravotnického centra Generation?

Generování adres: Rusko, Belgorod, prosp. Bohdan Khmelnitsky, 50A.

Jak kontaktovat generaci Medical Center?

Oficiální číslo pro vaše hovory: 74722586035 (další kontakty najdete na oficiálních stránkách belpokolenie.ru).

Jaký je zde provozní režim?

Režim recepce pro návštěvníky je následující: Po-Pá: 08:00 - 21:00; So: 09:00 - 19:00; Ne: 09:00 - 16:00.

Jaké je hodnocení Medical Center Generation na ZOONu?

Průměrné hodnocení společnosti na webu ZOON: 3.7.

Je možné zjistit seznam cen a služeb v této organizaci?

Tyto informace jsou k dispozici na webových stránkách ZOON. Například „Konzultace lékaře-neurochirurga kmn“ zde stojí 1 200 rublů.

Generation belgorod recenze o lékařech

Slova vděku za dobře koordinovanou práci lékařů a sester, kteří provedli operaci 28. 1. 2020 (syndrom karpálního tunelu). Při první návštěvě Sergej Vladimirovič Druzhlyakov klidně a velmi snadno řekl, co se stane na operačním stole. Všechno proběhlo dobře díky vysoké profesionalitě chirurga. Díky anesteziologovi Borisovi Alekseevichovi a sestrám: dvě Svetlana. Jsem rád, že se shodují jak kvalifikace lékařů, tak samotné centrum vybavené nejvyššími standardy. Přeji vám štěstí! Devyatko S. A.

Čekací doba je krátká. Líbil se mi oční lékař, dal správná doporučení.

Není to poprvé, co navštívím vaše lékařské centrum, a jedinou velkou nevýhodou je přístup sester a recepční. Proč taková neúcta, chraplavý přístup, hrubost, arogance a nerozumné. Všichni jsme lidé, všichni se unavíme, ale můžete prokázat úctu návštěvníkům kliniky. Žádám vedení, aby tomu věnovalo pozornost. Protože s takovým přístupem už nebudete chtít přijít, bez ohledu na to, jakí specialisté tam pracují.

Vynikající vybavení. Dobří lékaři. To je snad všechno pozitivní. Všechno ostatní zanechalo jen stopu a negativní emoce.

Zaměstnanci na recepci. Hrozný chraplavý přístup. Nejen, že se chovají nevhodně. Hádají se také s klienty kliniky. Hrůza! Správce přítomný naproti recepci ani nezasáhl, aby zabránil konfliktu. Vedení kliniky, věnujte pozornost svým zaměstnancům! Lidé k vám brzy přestanou chodit!

Celkový dojem je negativní! Velmi rozčilený!

Dal jsem kovokeramickou zubní protézu na barbu IV. Vypadl jsem po 2,5 letech! Nedoporučuji tohoto lékaře.

Šel jsem na generační kliniku na Bagdanu X. Ve stomatologii mi nabídli nasadit na žvýkací zub č. 5 IV Barby zubní protézu vyrobenou z kovokeramiky. Postoj k pacientovi je tak-tak, ale o to nejde! Po 2,5 letech protéza odpadla! Stěny zubu se také zhroutily, nečekal jsem, že to vydrží tak málo, jsem velmi rozrušený, že jsem se dostal k tomuto zármutku pro odborníka! Neopakuj moje chyby! Nedoporučuji tohoto lékaře.

Zubař A. Kuzněcov je vynikajícím specialistou. Existují o něm pouze pozitivní recenze. Všechno je jasné a jasné.

Ale správci ve stomatologii jsou hrozní. Cítím se, jako bych přišel do jejich domu a něco požadoval. Pro začátek je zvykem pozdravit, ale neslyšeli o tom, jen seděli při práci a věnovali vám pozornost, když jim desetkrát položíte otázku. Vždy mají nespokojenou mimiku, neodpovídají na otázky. Na bezplatné klinice je přístup lepší. Na zubaře nejsou žádné stížnosti, pracují svědomitě.

Po mnoho let trpím bolestmi hlavy, zkoušel jsem všechno, co jsem mohl, ale bez účinku. Samozřejmě jsem začal studovat, co dělat, na internetu. Je tam spousta informací, prostě úplně zmatených. Rozhodl jsem se zkusit štěstí ještě jednou - zavolal jsem Generaci a oni mi poradili, abych se podepsal s Vitalym Stanislavovičem! Pozorně mě poslouchal, řekl mi, kolik druhů bolestí hlavy existuje, dal za úkol vést deník bolesti hlavy a předepsal potřebný výzkum a léčbu po dobu 10 dnů. Zvykl jsem si na to, že bolest lze zmírnit pouze pilulkami, a pak mi lékař najednou navrhl léčit migrénu přístrojem Cefali. Spěchám s psaním, ať všichni vědí, že existuje speciální lékař, který správně léčí jakoukoli bolest hlavy. Pomohlo mi to, mohu potkat Nový rok zdravě! Chtěl bych poděkovat internetu, Generačnímu centru, mému drahému lékaři Vitaliji Stanislavovičovi, zařízení Cefali a blahopřát vám k nadcházejícím svátkům! Dobré zdraví všem!

19. 11. 2019 jsem podstoupil operaci k odstranění Bakerovy cysty, díky zlatým rukám Dr. Druzhlyakova Sergeje Vladimiroviče šlo všechno rychle a úspěšně. Sergey Vladimirovich je vždy pozitivní, pozorný a citlivý, což mu umožňuje rychlejší zotavení. Díky anesteziologovi Borisovi Alekseevichovi a všem operujícím sestrám. Přeji vám vděčné pacienty a hodně štěstí. Bůh ti žehnej. Pereverzeva N.V..

Děkuji mnohokrát. Šťastný nový rok 2020. Mírové nebe, štěstí, zdraví, hodně štěstí ve všem.

V září tohoto roku jsem se s mým problémem obrátil na neurochirurga Jakovlev Dmitrij Vyacheslavovich. V roce 2011 jsem podstoupil operaci páteře v Moskvě. Byly instalovány titanové desky. Postupem času se můj stav zhoršoval, to znamená, že lhaní bylo nesnesitelně bolestivé, nemohl jsem jít daleko. Lékař odpověděl na mé stížnosti a nabídl, že provede vysokofrekvenční moxování bolestivých bodů, jednoduše řečeno. Samozřejmě jsem souhlasil, protože můj život byl nesnesitelný! Operace netrvala dlouho, bolest lze tolerovat. Jsem velmi vděčný Dmitriji Vyacheslavovichovi za jeho citlivost a pozornost, za jeho profesionalitu! Děkuji všem ošetřovatelům a všem sestrám! Blahopřeji všem k nadcházejícímu novému roku, s přáním všeho nejlepšího, Murashova Lidia Nikolaevn. Teď spím a můžu jít na procházku.

Pro kliniku s takovými cenami je takový přístup zaměstnanců nepřijatelný.

Nelze zjistit informace telefonicky ani na webových stránkách.

Je nemožné zavolat a domluvit si schůzku. Provozovatel neposkytl žádné informace, provozovatel byl hrubý. Webové stránky kliniky jsou nepohodlné. Chcete-li něco zjistit, musíte zavolat. Ale když čelím takovému přístupu, nechci se touto klinikou zabývat..

S akutní bolestí zad mi bylo doporučeno jít k lékaři Slyusarenkovi v lékařském centru „Generace“. Přihlásil jsem se přes recepci, přišel jsem na recepci. Víte, na začátku jsem byl velmi překvapen. Vypadá to, že mi řekli, že lékař je žena, ale mladý lékař se se mnou setkal: „Pojďte dál, prosím, posaďte se. Jmenuji se Vitaly Stanislavovič.“ Nejprve jsem byl zmatený, ale pak jsem si uvědomil, že ve spolehlivých profesionálních rukou mě lékař pozorně poslouchal, předepisoval léčbu, další vyšetření a usmíval se: „Pravděpodobně jste plánovali schůzku s Elenou Viktorovnou. To je moje matka, ale teď je na dovolené.“... Co chceš říct? Pokud moje matka, neurologka, za to vychovala takovou hodnou náhradu, a je velmi vděčná, a léčba, kterou mi předepsal Vitaly Stanislavovich, se ukázala jako velmi účinná. Co ještě chci říct? Pokud se rozhodnete pro schůzku s neurologem Slyusarenkem a schůzku s Vitalym Stanislavovičem, pak mi věřte, jako já, budete velmi potěšeni. Děkuji vám, doktore, že existují tak kompetentní a pozorní mladí lékaři.

Před zahájením procedury Anna Vladimirovna pečlivě poslouchala, co mě znepokojuje, studovala předchozí vyšetření této oblasti, po CT vyšetření podrobně řekla, vysvětlila a odpověděla na všechny otázky, které mě zajímaly. Anna Vladimirovna, moc děkuji!

Neměl jsem rád sestru, která s pacientem během procedury pracuje. Zasáhla do mého rozhovoru s lékařem, odpověděla místo lékaře, byla hrubá a poslala mě udělat SCT na jinou kliniku (to je moje otázka, proč budou výsledky za pár hodin), zvýšila hlas. Zeptal jsem se jí, proč na mě zvyšuje hlas, a doktorka Anna Vladimirovna Eremina na to zareagovala. Postoj sestry byl během procedury dobrý..

Neurolog Volobueva je vynikajícím specialistou.

Nechutná komunikace s klienty. Na otázku: „Řekněte mi, u kterého lékaře mám být objednán?“ Odpověděli mi hrubě: „Co jsem pro vás, informační pult?“ Na recepci jsou neslušní, nevyzvou, ceny neříkají. A když uděláte postup, řeknou ve skutečnosti u pokladny! Pokud takový přístup existuje na placených klinikách, pak se bojím představit si to na bezplatných klinikách. Velmi zklamaný z Generation Medical Center. Hanba a hanba.

Každým rokem se to zhoršuje a zhoršuje. „Generace“ se za ta léta hodně změnila a každý rok, bohužel, jen k horšímu. Nedávno jsem po návštěvě lékaře omylem nechal na chodbě hlášení. Jdu na recepci a požádám je, aby ji znovu vytiskli, řekli, že musím napsat žádost a počkat 10 dní na zvážení, aby mohli můj závěr vytisknout dvěma kliknutími. I když jsem měl pas a doporučení s sebou. Když jsem se zeptal, jak kontaktovat vedení, řekli, že neexistuje žádné vedení a nejsou s ním spojeni. Obecně odcházel s pocitem, že navštívil nejnevhodnější státní kliniku, a ne soukromé lékařské středisko, které se v Belgorodu umístilo jako nejlepší..

Dobré odpoledne. Ne tak dávno jsem byl testován v „Generaci“. Před tím jsem si v registru ujasnil, zda zvládnu všechny testy. Dali mi kladnou odpověď. V určený den, již během diktátu nezbytných testů, jsem pojmenoval čas koagulace krve, protrombinový index, fibrinogen. Vzali trombinový čas, protrombinový čas a APTT, fibrinogen a protrombinový index. Ukázalo se, že první analýzu nelze předat v „Generaci“ (čas koagulace krve). Navíc jsem řekl, že pro operaci potřebuji testy. A taková analýza, jako je doba srážení krve, je pro ni a pro jednu z rozhodujících velmi důležitá! Neznají vaši laboratorní technici takové základní věci a mýlí si analýzy??

Rád bych vyjádřil svou hlubokou vděčnost Juriji Dmitrievichovi, jakož i zaměstnancům jeho kompetentního a profesionálního týmu (V.V. Krivetsky a B.A.Krivtsov) za pomoc, která mi byla poskytnuta (chirurgická léčba 5. 7. 2019), doporučuji všem (lékaři jsou odborníci ve svém oboru), dík.

Dobré odpoledne. Navštívili jste své centrum minulý týden. Byla to druhá polovina dne. Na recepci je jedna osoba, fronta roste. Napětí narůstá. Jedna z žen začne křičet, nesnášet, tlačit, dupat nohama a trvat na tom, aby byla přijata jako první. Zvenku je to dokonce komické, jako by přišel ke své sedmé poliklinice. Potom byl samozřejmě někdo předvolán a vše bylo vyřešeno, ale trochu nepříjemně. Obecně a obecně se mi centrum líbí jeho výzdobou a přístupem. Odhaduji schůzku s lékařem v nejvyšším bodě, ale měl bych o tom psát zvlášť.

Ahoj! 19.02.19 Byl jsem na operaci, pitvě karpálního vazu a vazu Guyonova kanálu. Rád bych vyjádřil svou hlubokou vděčnost ošetřujícímu lékaři Dmitriji Jurjeviči Butyrinovi a anesteziologovi Borisu Aleksejeviči. Jsou to lékaři s velkým písmenem! Šel jsem na operaci, bál jsem se, ale díval jsem se na jejich klid a můj strach se rozplynul. Jsem rád, že jsem se dostal do rukou takových specialistů, nic s nimi není děsivé. Chtěl bych také vyjádřit vděčnost sestře na operačním sále Svetlaně, také mě podpořila a uklidnila. Kéž vám Bůh dá všechno zdraví a pohodu! Velice vám děkuji za to, že jste.

Dobrý den, do roku 2013 jsem tuto kliniku navštěvoval celkem často. Lékaři jsou kvalifikovaní, služby administrátora a recepce jsou na úrovni. Nedávno jsem podala žádost a byla jsem zklamána prací správce (Natalia). Drsný, nepřátelský, nespokojený, bez vysvětlení. Na recepci je 1 osoba, která je také nepřátelská! A to navzdory skutečnosti, že lidé přicházejí a platí spoustu svých peněz! A za tyto peníze bych chtěl získat nejen kvalifikované lékařské služby, ale také zdvořilé zacházení se středním personálem. Žádám ředitele nemocnice, aby tomu věnovali pozornost! Toto je tvář nemocnice!

Nemohu dát nejvyšší známku, protože střed mě zklamal. V létě jsem šel k neurologovi, podstoupil jsem magnetickou rezonanci, všechno se mi líbilo. Teď jsem potřeboval udělat ultrazvukové vyšetření a rozhodl jsem se znovu použít Generaci. Nemohl jsem se dostat dovnitř, přišel jsem sám, bydlím poblíž. Velká fronta a jedna osoba. Není jasné, zda pokladník nebo registrátor. Chcete se zeptat, počkat, zaregistrovat se, počkat, zaplatit, počkat. Následujícího večera jsem přišel na ultrazvukové vyšetření, stejný obrázek, dívka je prostě jiná. Žádný šatník, samoobsluha. Stojí za zmínku, že jsou tam vybavena dvě pracoviště, ale nikdo tam není. Lékař na ultrazvuku je příjemný, mladý, ale je zřejmé, že je kompetentní. Ale sediment zůstal. Pokud má vedení nějaké problémy s personálem, nemělo by to pacienta nijak negativně ovlivnit. Taková klinika a služba není na par.

Ahoj. Psát negativní recenze je nesmírně nepříjemné, ale musíte. Byli jsme s otcem 3. 5. 2019 na SKT, lékař a sestra nebyli úplně vyškoleni v normální lidské komunikaci, jsou hrubí a místo obvyklého typu vyšetření trvali na kontrastním postupu s vysvětlením, že by bylo lepší vidět. Sečteno a podtrženo: náklady se zvýšily téměř třikrát a výsledek je pro lékaře nepochopitelný. Nechtěl bych se s takovým personálem v budoucnu znovu setkat.

Poprvé jsem šel do polikliniky na Bohdanu Khmelnitsky 50A v očním centru „Generace“. Vynikající klinika! Žádné fronty, zdvořilý personál. Rád bych vyjádřil svou hlubokou vděčnost očnímu lékaři Ganenkovi Larise Nikolaevně. Milá, pozorná, dobrá doktorka ve svém oboru! Provedla operaci obou očí, odstranění pterygia. Děkuji moc za její péči!

Vše perfektně! A přijetí lékařů, jejich kvalifikace, přístup. Práce ošetřovatelského personálu. Budova je krásná, vše je čisté, nové vybavení. Zdarma kryty bot v hale.

Jeden registrátor pro celé centrum. K tak velkému poznání nestačí jedna osoba, i když pracuje dobře a rychle.

Centrum doporučím.

25. prosince byl implantován implantát, doktor A. N. Kuznetsov, zub 2, bál jsem se. Očekával jsem bolest a všechny důsledky zásahu. Ale! Překvapivě jsem si ani neuvědomil, že celá procedura již skončila! Žádná injekce, žádné nepohodlí za pár hodin! Super! Andrey Nikolaevich je lékař od Boha! Teď jen jemu!

Náhodou jsem zjistil, že bylo otevřeno nové centrum. Ještě více mě potěšilo, že došlo k domluvě s cévním chirurgem. Navštívil jsem Alexeje Alekseevicha, nemohu říci, jaký mladý, ale kompetentní lékař. Brzy jsem znovu navštívil centrum, tentokrát jsem byl potěšen gramotností a dovedností traumatologa, bohužel jsem si pamatoval jen jméno, Zhuravlev. Jsem velmi rád, že mladí odborníci drží krok s dobou a pomáhají velmi zoufalým lidem. Chtěl bych také ocenit práci juniorského personálu. Všechny jsou zdvořilé a milé dívky. Velké plus pro centrum za příjemnou obsluhu!

Dobré odpoledne! Rád bych upřímně poděkoval sestře ORL Irině Vladimirovně Polshině. Laskavý, pozorný, dokonale plnící své povinnosti a ještě více. Spolupracuje tak dobře s lékařem. Hodně štěstí, Irino Vladimirovno, úspěch, radost a nekonečné štěstí! Nina Ch.

V sobotu 02.16.2019 jsme podstoupili fluorografii (dle dohody), jmenovanou v 15:30 - údajně předtím, než bylo vše zaneprázdněno. Přišli 15 minut před stanoveným časem, klinika je prázdná - ani jedna osoba. Zaměstnanci na recepci projednali jejich záležitosti, pracovní plány a další. Byla provedena fluorografie. A pak jsme se rádi dozvěděli, že výsledky budou v pondělí, protože lékař pracuje do 15:30. Proč to nebylo řečeno v telefonickém rozhovoru?! V nejhorším případě, kdy jsme již dorazili na proceduru?! Co je tohle? Jen získat klienta? Práce zaměstnanců se výrazně liší od ústředí, které navštěvujeme již 7 let. Naučte toto odvětví kompetentně obsluhovat zákazníky. Dokud sediment nezůstane.

Dlouho jsem chtěl psát, moje ruce nedosáhly. Musel jsem navštívit nové centrum na Gubkinově ulici. Líbilo se. Pochopitelně, vysoce kvalifikovaní lékaři, kteří znají své podnikání. Pomohlo, díky. Ale kromě toho se mi líbila atmosféra centra. V přízemí jsou bezplatné návleky na boty, zdravotní sestra jim je pomohla obléknout, milá administrátorka, která pomohla vyřešit problém tím, že nabídla schůzku s odborníkem, tam jsem se svlékl a směřoval k usmívajícím se dívkám na recepci. Je hezké, když vás takhle potká. Nejsem mladý člověk a dívky se ke mně chovaly trpělivě a svědomitě. Jsem rád, že k takovému postoji stále dochází. Děkuji všem, kteří mě ten den potkali! Centrum navštívilo 11. ledna.

Jak se k vám dostanu? Buď obsazeno, nebo nepřijímat hovor po celý den! A vytočili tři samostatné telefony.

Chtěl bych vyjádřit svou vděčnost a vděčnost zubnímu lékaři Eduardu Vladimirovičovi Logvinovovi a jeho zdravotní sestře Svetlaně Vladimirovně. Poprvé v životě jsem se obrátil k bolesti zubů. centrum "Generace". Strašně jsem se bál. Ale když jsem seděl na židli, všechny obavy byly pryč. Přátelský a empatický lékař a asistent mi pomohl uvěřit, že moderní stomatologie je bezbolestná a příjemná. Líbilo se mi všechno: přístup, kvalita léčby a výsledek. Beznadějný zub byl zachráněn, obnoven a lepší než před léčbou. Mnohokrát děkuji!

Druhý pokus podstoupit léčbu ve vašem centru byl neúspěšný. V každém případě potřebujeme pouze ***. Spousta analýz a konzultací s dalšími odborníky nebyla poskytnuta žádná konkrétní pomoc.

Nelíbil se mi ten přístup! Podal jsem žádost o placenou proceduru a doporučení k její realizaci jsem nechal doma. Poslali je domů, i když za vlastní peníze. Pokud to nebylo naléhavě potřeba, a nevrátí se!

Zaregistroval jsem se v 10:40, seděl jsem v řadě, dostal se do kanceláře 501 v 11:20, pozdravil se v ruštině, nikdo neodpověděl, anglicky, věnovali pozornost. Chtěl jsem podstoupit krevní test, na který mi řekli: „Analyzoval jsem milion kusů, který z nich chceš vzít.“ Jedním slovem, nemocnice je obyčejný „Savok“, jen pro peníze.

V 8.30 jsem se domluvil na krevním testu na glykovaný hemoglobin. Dorazil jsem ve stanovený čas a už tam byla obrovská fronta. Na otázku: „Proč jsem si předem sjednal schůzku na konkrétní čas?“, - odpověď, - „No, tak to u nás je.“ Výsledkem bylo, že jsem se pod kancelář nemohl dostat ani na půl hodiny. Už nebyl čas čekat. Vysvětlete, proč je nutná předběžná registrace? Lidé počítají s určitou dobou, odkládají věci, berou si volno z práce, ale nakonec se nemohou dostat dovnitř! Stále zlato. centrum poskytuje placené služby, ale ani za poplatek jim nedokáže zajistit vysokou kvalitu!

Byli jsme s mým manželem na recepci Anastasie Vasilievny Tarasové ***. Když jste na pracovišti, musíte si splnit své pracovní povinnosti. Závěr byl psán po dobu 30 minut, zatímco seděl nad závěrečným listem a nevěděl, co napsat. Být nebo napodobovat oftalmologa jsou různé věci, přemýšlejte o tom! Velkou chybou byla návštěva vašeho specialisty.

Děkuji moc Elena Valerianovna Korovyakovskaya! Několikrát jsem se obrátil na oftalmologa, brýle byly předepsány, ale marně, dokud jsem se na radu přátel neobrátil na „Generation“. Lékařka Mogilenets Anna Jurievna vyšetřovala asi 3 hodiny a stanovila strašnou diagnózu „katarakty“ - to je 44 let! Byl jsem zmatený a vystrašený. Vzhledem k tomu, že oftalmologové mají úzkou specializaci na provádění operací, byl jsem přesměrován na Elenu Valerianovnu Korovyakovskou. Operace byla provedena před 10 dny, cítím se dobře, už za volantem. Mnohokrát děkuji a poklonu lékařům! Kéž vám Bůh dá zdraví, prosperitu a dlouhý život! Uložením našeho zraku nám umožníte žít plnohodnotný život!

Mnohokrát děkujeme vysoce kvalifikovaným odborníkům neurochirurgického oddělení Yu. D. Yakushev, V. V. Krivetsky a všem lékařům, kteří se podíleli na operaci odstranění meziobratlové kýly. Zvláštní poděkování za pozorný přístup zdravotnického personálu k pacientům, zejména I. M. Rasskazové.

Ne tak dávno jsem provedl kolonoskopii v sedaci, nyní ležím s necitlivýma rukama, nohama, tachykardií, modřinami na pažích, zjevně po injekci nebo katétru, nemohu dobře spát ani se pohybovat, každý den se to zhoršuje a zhoršuje. Takto moje tělo reagovalo po tomto postupu. Anesteziolog řekl, že za to nemohou a všechno bylo v pořádku, to nemohlo být. Před zákrokem se mě samozřejmě nikdo na nic neptal, ani krevní tlak, ani puls - nic se neměřilo, tělo bylo velmi vyčerpané. Před zákrokem jsem měl silné bolesti v krku. Přinesl jsem pouze EKG a analýzu hepatitidy pro samotný postup. Po sedaci jsem se probudil ve strašném stavu, z koutku úst mi tekla krev, na paži se mi objevila další propíchnutí. Co se mi stalo - ví jen Bůh. Rychle jsme byli vyvedeni z kanceláře. Nevím, koho za co vinit, díky bohu, že je naživu, už tam nejde.

Celkově trochu rozrušený. Na této klinice jsem provedl MRI sken temporomandibulárních kloubů. Personál je přátelský, docela čistý. Lékař odpovídá na otázky, je přátelský. Já sám nejsem lékař, mohu jen subjektivně posoudit kvalitu poskytované služby. MRI bylo provedeno ve dvou polohách - zavřená a otevřená ústa. Se zavřenými ústy bylo všechno v pořádku. A s otevřeným - to se mi nelíbilo. Klinika neměla speciální zařízení pro udržování otevřených úst. Během procedury proto sestra nabídla kousnutí do skleněné nádoby o velikosti dětské výživy. Sklenice byla naplněna nějakým druhem tekutiny, vypadá to, že byla zapečetěna. Bylo to strašně nepohodlné. Zkuste držet naplněnou skleněnou nádobu zuby tři minuty. Když přístroj MRI začne vibrovat, je to téměř nemožné, způsobí to vážné nepohodlí. Nejvíc mě však znepokojuje, zda byl výzkum proveden správně. Protože moje ústa cvakají při určité šířce otevření. Byl průměr té nádoby dostatečný pro správnou diagnózu? A byla poloha dolní čelisti správná s touto „fixací“? Tyto otázky mě znepokojují.

V říjnu 2017 byla provedena laserová operace (resurfacing v souvislosti s tenkou rohovkou oka). Opustila operační sál jako jiná osoba, měla -8,5 vysokou krátkozrakost s astigmatismem. Lékařka, která dodnes vedla a dohlíží na ni, je Magilinets Anna Ivanovna vynikající mladá odbornice a lékařka s velkým písmenem. Všechny recepce se konají v příjemné atmosféře. Šel jsem s velkým strachem, protože můj zrak byl špatný už 30 let. Ale sny se staly skutečností, po 14 dnech se vrátila do práce. Ještě jednou děkuji a Bůh vám žehnej!

Pěkné centrum. Kolikrát jsem byl, jsem vždy spokojen s výsledkem: kompetentní lékaři, přátelský servisní personál. Chodby jsou chladné a čisté. Zastávka je opět poblíž. Neexistují žádné fronty. Vše OK!

Lékařské centrum je úžasné! Musel jsem navštívit B. Khmelnitsky a Kostyukov a Gubkin. Všechno je v pořádku. Moderní vybavení. Vysoce kvalifikovaní lékaři. Děkujeme ředitelce centra Kunitsina Natalya Mikhailovna za schopnost vytvářet a udržovat pozitivní obraz medu. instituce. Druzhlyakova Valentina Ivanovna, vedoucí klinické diagnostické polikliniky, je skutečný rodinný lékař, dovedně koordinuje a řídí proces léčby. Náš malý syn je pravidelným pacientem ORL lékaře Anzheliky Adamovny Trukhno. Kompetentní lékař, kterému věří i dítě. Zubařka Marina Nikolaevna Uspenskaya je profesionálem ve svém oboru! Doporučuji všem! Cítíte se klidně a sebevědomě, když podstoupíte ultrazvukovou diagnostiku lékařů Morozova Nadežda Viktorovna a Plechanova Galina Fedorovna. Pokud je lék placen, nechte jej být stejně profesionální jako v lékařském centru „Generation“ v Belgorodu.

Přihlásil jsem se poprvé. Dcera se zaregistrovala v 19:00, přišla v 18:45 (3 recepční byli zaneprázdněni). Nebyl s vámi žádný pas, ke kterému registrátor řekl: „Jak víme, že je to vaše dítě?“ Měl jsem u sebe pojistku svého dítěte a měl jsem také údaje o pasu. Jako doklad totožnosti nabídla řidičský průkaz, na který obdržela odpověď: „Je už 18:55, jste zaregistrováni v 19:00. Znovu se zaregistrujte. Bez pasu a rodného listu není možné získat kartu, což znamená, že nebudete akceptováni.“ Věřím, že v této situaci lze nalézt kompromis. Recepce je placená, a proto je takový přístup zcela neočekávaný a není jasný. Najděte alternativu za 1 minutu.

Nejprve byly výsledky testu provedeny včas a včas. První rozpaky se objevily v době, kdy po opakovaném vyjádření toho, co je třeba provést analýzy, a poskytnutí pokynů, byly provedeny úplně jiné. Věřil jsem v lidský faktor, odpuštěno, protože kvalita byla předtím v pořádku. Nikomu se to nestává. Analýzy byly přepracovány. Chvíli bylo všechno v pořádku, ale znovu nastaveno! Úspěšné testy, zaplaceno při pokladně. V den, kdy byly testy vydány, mi bylo řečeno, že takové testy neexistují a nejpravděpodobněji jsem je nebral. Testy byly nalezeny, ale sediment zůstal. Do tohoto zdravotního střediska už nepůjdu, protože výše popsané případy nejsou jen zádrhel, který se ve středisku stal. Popsané věci byly poslední kapkou, už nechci zavírat oči před dalšími problémy.

Několikrát byl na recepci v kanceláři 410. Je velmi prašné. Špinavý. Zdravotní sestra a lékař pracují s pacientem v rukavicích, které používali při podnikání. Oni psali. Odešli jsme z kanceláře. Volali telefonicky. a tak dále. Přicházím, dívám se a ohromen. Poprvé po návštěvě této kanceláře jsem po dobu 15 dnů léčil stomatitidu, kterou jsem nikdy neměl. Nedávno mi doktor otevřel ústa rukama, takže mi popraskal rty a hnisal. A za to všechno platíme spoustu peněz. Kam vedení hledá, není jasné. Žádost úřadům: vy sami jdete dovnitř a blíže se podíváte na to, jak a za jakých podmínek jsou pacienti přijímáni.

Nelze hodnotit.

Recepce nebyla provedena.

Brzy s manželem očekáváme přírůstek do rodiny, přihlásili jsme se ke konzultaci přes internet. Chci vše zkontrolovat podle očekávání, proto navštěvuji několik klinik ve městě. Všechno je tiché, žádná odpověď nebyla přijata. Šel jsem na jinou kliniku, protože jich je teď dost!

Mám rád všechno - od usměvavých registrátorů po vnitřní teploty. Vždy profesionální as úsměvem.

Nemohu ani pomyslet.

Byl v centru několikrát: u alergika, traumatologa, zubaře; udělal MRI; laserová korekce. Všechno je vždy na nejvyšší úrovni. Rozhodl jsem se nechat pozitivní recenzi, náhodně přejít na tuto stránku a přečíst si negativní, můj názor není vždy oprávněný.

Chtěl jsem si domluvit schůzku na kolonoskopii (s anestezií) v registru, řekli, že není žádný anesteziolog, bude to 18. 5. dne jsem se zaregistroval na 18., zavolali mi z registru a řekli: „Objevil se anesteziolog, můžete se připravit a přijít 9. v 15:30,“ dali telefonní číslo anesteziologa, mluvil jsem s ním o přípravě. Nejezl jsem normálně 3 dny, koupil jsem si drahý lék na přípravu, jak řekl anesteziolog, přišel jsem na vhodný čas na proceduru, seděl jsem půl hodiny v řadě, ale není tam žádný anesteziolog, je v Moskvě (a bez anestézie tento postup nemohu) Recepce řekla: „Promiňte, zapomněli jste varovat.“ Jak můžete zapomenout varovat? Toto je velmi náročný postup, příprava! Nezodpovědný personál je hrozný. Jak? Odkud tito lidé pocházejí? Tito lidé by neměli pracovat ve zdravotnických zařízeních! Příště byste měli přemýšlet o tom, že půjdete k vám nebo ne.

Dohodl jsem si schůzku s ORL lékařem, schůzka v 18:40 Přišel jsem v 18:33, 5 minut jsme vyplňovali dokumenty! Říkali, že musíte počkat, protože doktor je zaneprázdněn a není jasné, v kolik hodin bude volný! K lékaři jsem se nedostal, protože jsem počítal s termínem včas, kvůli práci není ani minuta zdarma! Proč si to tedy zapisovat?! Vůbec se nedržte zákazníků! Pobuřující!

Pobuřující. Poliklinika v nejlepších sovětských tradicích. Jediným rozdílem je civilizovaný doprovod s bezplatnými kryty bot. Domluvil jsem si schůzku s ORL lékařem, schůzka v 9:30. Přišel jsem na čas, seděl jsem hodinu a přede mnou byli lidé v dřívější době nahrávání. Nikdy jsem se nedostal k lékaři, protože Počítal jsem s včasným nahráváním a pro tuto dobu jsem si vzal volno z práce. Proč tedy nahrávat. čas. Když přijdete a sednete u dveří od rána do večera.

Chtěl bych doporučit správu tohoto centra, aby se zabývalo jejich stránkami! Chtěl jsem si domluvit schůzku s revmatologkou Grigorovou, která je na webu prezentována, zavolala mi, řekli mi, že už nepracuje. Ve skutečnosti jsou to ošklivé nesprávné informace, které se na webu odrážejí. Lidé si sami čtou a volí lékaře! Ukázalo se, že jsem jen promarnil čas.

Na webu je služba, ve skutečnosti není. Na logickou otázku: „Proč je to tak?“ Odpovídají: „Ne naše problémy, všechny otázky vedení.“ Pokud přijdete na placenou kliniku, očekáváte zcela odlišný přístup k pacientovi.

Ahoj! Rádi bychom poděkovali zubařce Uspenskaya Marina Nikolaevna, anesteziologce Irině Vyacheslavovně a zdravotní sestře, která pomohla našemu synovi při zubním ošetření v anestezii 27. 1. 2018, a také očnímu lékaři Zhigailo Andrei Anatolyevich za dobrý lidský přístup a kvalitní výkon její práce. Náš syn to není snadné, diagnóza je atypický autismus, existuje mnoho obtíží a zaměstnanci Generačního lékařského centra navzdory všem problémům přistupovali k naší rodině srdcem i duší. Dík. Achmetjanovova rodina.

Nemohu jinak než říci pár slov o aparátu pro terapii rázovou vlnou (terapii rázovou vlnou), který je tak aktivně inzerován, ale nedává žádné záruky úplného uzdravení. Strávil jsem 15 000 tisíc za procedury a mohu říci, že běžná fyzioterapie: fonoforéza, magnet, UHF - na bezplatné klinice mi pomohla mnohem víc. Tento takzvaný švýcarský přístroj UHT stál na klinice nečinný několik měsíců a poté vedení usoudilo, že je možné na něm vydělat slušné peníze a slíbilo lidem pohádkové uzdravení. Postoj lékařů je dobrý, nejsou drzí, pozorní, usmívají se a předepisují spoustu zbytečných drahých léků. Pojďte, nemocní, vždy vás rádi vidíme!

V březnu 2017 zpečetila 6 ku. Dal jsem hodně peněz. Poté to bolelo kousat na zub. Musel jsem depulkovat. Byl ošetřen Dubentsevem. Nevědí, jak tam pracovat, bojují pouze s penězi. Už nikdy nepůjdu.

Před 5 lety jsem dal na tuto kliniku rovnátka. Ošetření proběhlo úspěšně, na konci kterého byly na obě čelisti umístěny příchytky. Za což vyjadřuji zvláštní vděčnost skvělé ortodontistce a jen dobré osobě Prokhorenkové Yaně Stanislavovně! Po 3,5 letech se stalo, že jeden z držáků byl poškozen a úplně odloupnut. Jako pacient této kliniky jsem se obrátil o pomoc, protože současná situace vyžaduje naléhavou korekci, protože existuje velké riziko, že bez úchytky se zuby „rozpadnou“ a veškerá léčba půjde mozkem. A je to, ach, jak drahé! Byly to 2 týdny před novoročním víkendem. Když jsem kontaktoval registr, bylo mi řečeno, že můj lékař zde již nepracuje a další ortodontisté nemají letos žádný záznam a je nepravděpodobné, že by se objevil. Na moji otázku: „Jak mohu být, jsem pacientem generací?“, - řekli, že si nemůžeme pomoci, a doporučili, abychom tento problém vyřešili v kanceláři ortodontisty Fedorova. V kanceláři mi bylo doporučeno vyhledat doktorku, která mi dala rovnátka a vyřešit s ní můj problém, protože „je pro někoho velmi obtížné práci dokončit a do nového roku nemáme žádný záznam!“ Byl jsem tímto postojem pobouřen, protože jsem byl léčen na této klinice a tady jsem plánoval další pozorování. Byl jsem rozrušený tím, že poskytují služby, které stojí spoustu peněz, a pokud situace vyžaduje naléhavou úpravu, nemůžeme pomoci, neexistují žádné záznamy a nechceme pro někoho dokončit práci. Pokud již takové služby poskytujete, poskytněte prosím recepce pro tyto mimořádné události! Škoda, že tam není Yana Stanislavovna, vždy se dostala do situace a našla si čas. Velice líto.

Šťastný nový rok všem zaměstnancům Generačního lékařského centra! Přeji vám hodně zdraví a úspěch ve vaší tvrdé práci! A samozřejmě blahopřeji mému kurátorovi pojištění VTB Sovenkovi Galině Nikolaevně. Děkujeme, že jste tam byli! A také bych rád poděkoval neurologce Volobuevě Olze Vladimirovně, zubní lékařce Gridchině Eleně Viktorovně za její pozornost a vstřícnost. Za lidský přístup k lidem a pozitivní přístup. Šťastné svátky! Šťastný nový rok! S úctou, Orlova Tatiana Nikolaevna.

Vidím na této klinice různé odborníky již několik let, ale poslední návštěva naprosto odradila veškerou touhu jít tam. Úplný nepořádek s kartami, výsledky testů. Dívky na recepci komunikují s pacienty, jako by přišly k nim domů, nikoli na kliniku, mějte prosím na paměti, že je placená. Proč by měl sám pacient hledat a získávat svá data z analýz. Ze 4 dívek sedících na sedadlech 3 uvedly, že jsou velmi zaneprázdněné a nebudou hledat moji kartu a výsledky testů. Soudruzi, co, odpusťte mi, pak zaplatíme? Šel jsem do ordinace pro sběr výsledků. Výsledkem bylo, že když jsem téměř hodinu seděl ve frontě, musel jsem utíkat hledat své vlastní výsledky a pokusit se je vyřadit z těchto rušných dám. Neexistují žádné stížnosti na způsobilost lékařů, ale všichni, kdo sedí na recepci, zkazí celý zážitek.

Dobré odpoledne! Jmenuji se Natalya. Druhý den se můj nemocný syn nemůže dostat k terapeutovi na schůzku. Poprvé mu byl odepřen vstup, což naznačuje, že je nutné přinést potvrzení od polikliniky v místě registrace (musíme být obslouženi v „Generaci“ jako členové rodiny). Následujícího dne přinesl individuální průkaz zdravotního pojištění, ale ukázalo se, že nejsou k dispozici žádní terapeuti! Bylo mu nabídnuto, aby šel do Kostyukova, a to navzdory skutečnosti, že muž má horečku a necítí se dobře. Proč nejsou poskytovány úplné informace o tom, jak se „dostat k lékaři“. Jak se ukázalo, není to snadné. Po telefonátu do rejstříku s žádostí o objasnění situace nabídli kontaktovat polikliniku v místě registrace. Můžete vysvětlit, proč byly vytvořeny podnikové programy? Už není touha jít na vaši kliniku. Děláte to schválně?

Dali mému otci MRI, doktor objevil akutní cévní mozkovou příhodu a poslal mého otce do nemocnice přímo z kliniky do sanitky. Děkuji hezká holčičko. Vaše pomoc nám hodně pomohla, můj otec byl okamžitě umístěn do 1. města a léčen po dobu tří týdnů. Určitě už není stejný jako před mrtvicí, ale všechno nás dělá šťastnými naživu.

Toto centrum se mi líbí. Vše bez rozruchu a front. Podstoupila EKG a vaskulární ultrazvuk. Doktor je úžasná žena, Bůh jí dá zdraví! Zdá se, že Frost je příjmení. Žiji v Yamalu a nemáme takové centrum, takže když přijedu do Belgorodu, snažím se projít vším, co potřebuji. Kromě toho je to levnější a lékaři jsou mnohem kompetentnější. Jediná věc je, že se někdy nedostanete, ale zavolá později. Všechno zdraví, laskavost a prosperita!

Dnes jsme byli v Generačním centru pro diagnostiku oftalmologa Andrey Anatolyevich Zhigailo. Lékař zcela jasně a jasně formuloval diagnózu, řekl diagnózu léčby, metody korekce. Moje návštěva Generačního centra mě velmi potěšila, odborníci jsou v otázkách docela kompetentní a odpovídají cenové kategorii. Není vůbec škoda dávat peníze na diagnostiku. Mnohokrát děkujeme specialistům Generačního centra. S vděčností, Angelica!

4. května jsem zavolal „Generaci“ na Kostyukov a zeptal se, jestli by mohli dostat analýzu - kultivační nádrž z cervikálního kanálu. Dívka odpověděla, že je to možné, cena je 650 rublů, analýza bude hotová za 5 dní a přihlásila mě na 12. května v 9:00. Přišel jsem do Kostyukova 12. května v 8:45 a zjistil jsem, že se ukázalo, že jsem byl přihlášen do „Generace“ na stadionu! Šel jsem tam, přirozeně jsem se opozdil, doktor mě viděl v 9:15. A tady se ukazuje to nejzajímavější, prostě neprovádějí analýzu, potřebují počáteční vyšetření u svého gynekologa. Výsledkem bylo, že částka nebyla 650 rublů, ale 1410 rublů! A pak mi doktor řekl, že analýza nebude hotová za 5 dní, jak řekli na recepci, ale za 10 dní! Taková služba mě jistě šokuje.

Když jsem přijel na dovolenou, okamžitě utíkám do své oblíbené nemocnice, protože vím, že v jejich oboru jsou profesionálové, provedli mi operaci očí. Jsem šťastný! Požádala mě, abych brzy odešel, abych provedl rychlé vyšetření a operaci. Vše hotovo! Chtěl jsem poděkovat gynekologovi, našli mi neinvazivní rakovinu, je to proto, že v naší nemocnici jsem dělal testy dva roky a neměl jsem podezření na aktuální diagnózu a je mi 36 let. Nevím, co mě nohama přeneslo ke gynekologovi k profylaktickému vyšetření v „Generaci“, ale jsem jim prostě vděčný! Teď se mi vede dobře, operaci jsem podstoupil a to vše díky „Generaci“, kterou každý zjistil včas! Vděčnější pacienti za vás, prosperita a zdraví pro vaše odborníky!

Chtěl bych také zanechat komentář k centru, které se nachází v ulici Kostyukov. Vrátil jsem se s akutními bolestmi zad, s lékařem nebylo domluveno, ale správce zavolal doktorovi a požádal mě o návštěvu. Musel jsem docela počkat. Neurolog (muž) pečlivě prozkoumal a také pečlivě vyslýchal. Okamžitě pro mě bylo urgentně uspořádáno MRI vyšetření. Ve výsledku mi byla diagnostikována správně a předepsána léčba. A hned druhý den jsem cítil úlevu. Děkuji vám všem za váš pozorný, ne lhostejný přístup.!

Chtěl bych napsat jednu recenzi pro několik služeb Generation Center. Hned musím říci, že ne všechny budou pozitivní. Jmenuji se Violetta. Pokud respektovaná správa kliniky potřebuje další údaje, jsem připraven poskytnout. Na této klinice často dělám testy. Vždy mě potěšila profesionalita lékařů. Můj manžel šel navštívit neurologa (nepamatuji si jeho příjmení). Lékař byl pozorný, profesionální a zdvořilý. Byli vyšetřeni na prevenci. Z tohoto důvodu nebylo provedeno žádné ošetření. Nyní o mně. A zvláště živé dojmy: 1. Korekci vidění jsem provedl v roce 2015. Výsledek je nejen šťastný, ale také šťastný! Díky doktorovi, který mě opravil! Anna Ivanovna Mogilenets je vynikající oftalmologkou a profesionálkou ve svém oboru. Pozorný a pohotový. Stále nemám velkou radost z mého vynikajícího zraku! Dva roky jsem nezaznamenal žádné vedlejší příznaky. Děkuji, Anna Ivanovna! Přeji vám zdraví, profesionální úspěch, štěstí a kariérní růst. 2. Byl u lékaře a dal mi FGDS. Pozorný. Drsný, ale zná jeho věc. Mnoho mých přátel ho chválí. Pozorně jsem se podíval. Vzhledem k tomu, že jsem byla během procedury těhotná. Příjmení Fadeev. 3. Tato recenze nebude pozitivní. Nedávno jsem navštívil ORL lékaře. Prozkoumal jsem to. Diagnostikovala atrofii krčních mandlí, papilom a podle lékaře ji trápil nos. Ve skutečnosti mám obavy ze systematické bolesti v krku a zjevné chronické rýmy. Co myslíš? Na mou otázku: „Co dělat?“, Doktor řekl: „No, zbývá jen žít s tím. Toto je nyní váš trvalý stav!“ Opona kluci! Jsem šokován. Zeptal jsem se, jestli mi předepíše léčbu, na kterou se lékař zeptal: "Proč? Toto je vaše změněná fyziologie." Jsem úplně v šoku. Vysvětlím doktorce, že mě bolí hrdlo asi 2 měsíce, a ona mi řekla, 26letá dívka, že teď s tím musím jen žít. Žádný výtěr z krku, žádné profylaktické ani terapeutické předpisy - nic! Jak to je? Doktor říká: „Trápí mě tvůj nos.“ Přesto však nic nepředepisuje, ale nasměruje ho, aby šel s nosem k alergologovi. Jsem zmatený. Není ORL lékař lékař: ucho-nos-hrdlo? Dal jsem tolik peněz, abych řekl, že mám problémy s nosem a krkem. Ano, věděl jsem to zdarma. A tak stále trpím na své hrdlo a můj nos je neustále v zaníceném stavu. Považuji takové jednání lékaře za neprofesionální a uvažuji o napsání stížnosti. Nejen tip. Doktor Trukhno Anzhelika Adamovna.

Ahoj! Šel jsem na kliniku ohledně ječmene, jsem v pozici. Opravdu jsem doufal v profesionalitu oftalmologa, ale bohužel prostě odmítli něco předepisovat, protože nechtěli převzít odpovědnost. Kontaktujte porodníka-gynekologa, ale kde je? Na mou otázku a proč procházím celé těhotenství s oteklým okem a bolestí, možná existuje nějaká alternativní léčba, doktor jen pokrčil rameny. Již v záznamu, když jsem řekl, že jsem těhotná, mě opustili, pokud nechtěli převzít odpovědnost. Za tuto „pomoc“ jsem zaplatil 700 rublů. Už žádná noha.

A líbí se mi tam všechno! Jsem pravidelný zákazník. Byl u zubařů, očních lékařů. Kostyukov podstoupil vyšetření magnetickou rezonancí. Všechno je zdvořilé, kultivované, čisté. Radím všem.

Dobrý den, byl jsem na ultrazvuku. Doktor řekl, že se mi naprosto daří. Přestože bolest byla přítomna. Lékař mě vyšetřil asi 6 minut Výsledek: bolest zesílila a jednoho dne se stalo něco, co se mi nikdy nestalo! Omdlel jsem od bolesti. Bolesti byly v břiše. Šel jsem do 1. městské nemocnice. A ukázalo se, že to byla cysta! Cysta praskla. Byl jsem operován. A pro ultrazvuk jsem 1000 rublů. dal to pryč. Užijte si svou generaci. Bylo to na Kostjukově.

Dohodl jsem se s očním lékařem týden předem. Bylo pozdě 20 minut. Stál jsem na recepci dalších 20 minut. Výsledkem bylo, že lékař odmítl brát. Služby jsou placené a přístup je jako zdarma. Na recepci se jen třikrát zeptali, jestli jsem s nimi byl poprvé, nebo ne. Bylo nutné dorazit včas. Musíte pochopit, že lidé pocházejí z oblastí, kde není vždy možné se tam dostat včas. A také z rozhovoru mezi recepčními jsem dospěl k závěru, že lékař neumývá slzný kanál. Cituji: "A co, ona (jméno lékaře) se zabývá návaly? Ne, to je (jméno sestry), které se zabývá." Celkový dojem byl hrozný. Jako neplatný ze skupiny 2 jsem nebyl spokojen se službou. Opravdu někdo napsal - začala hvězdná horečka. Aktualizace k 02.02.17. Kromě své recenze z 27.01.2017 bych chtěl dodat, že splachování slzného kanálu používám již déle než jeden rok. Znám svůj problém. A nechci platit peníze navíc za konzultaci. Například: k umístění výplně na jeden zub lékař nekontroluje všechny zuby - ať jsou zdravé nebo ne. Potřebuji konkrétní službu za určitý poplatek a ne konzultaci s lékařem, jejíž náklady jsou třikrát dražší než samotná služba.

Dobré odpoledne. Byl zkoumán v "Generaci" a zůstaly velmi negativní emoce. Mám něco s klouby, myslel jsem, že by pomohly, zanechal 20 000 rublů, ale nulový smysl, ještě horší než na bezplatné klinice. Zvláště poznamenávám, že traumatolog řekl, aby se neostřil, urolog je obecně, ale neurolog mě obecně napsal jako psycho. Byl jsem tam pravidelným zákazníkem, teď už tam nechodím! Dobře, ty si vezmeš takové peníze, tak si stanov diagnózu, ale ne. Lidé, jděte na bezplatnou kliniku.

Zaměstnanci, kteří pracují na recepci, jsou naprosto nekompetentní! Na recepci se nedostanete, zavěsí. Vedení musí věnovat pozornost.

Jsem pacientem stomatologie kliniky, vždy jsem byl spokojen s profesionalitou lékařů, doporučil jsem je své rodině a přátelům. Incident, který se stal její dceři, však vyvolal pochybnosti o kvalitě práce zubního personálu. 5. října moje dcera opravovala zub, během kterého jí vykloubila čelist a poslala ji domů. Dorazila domů ve špatném stavu, což naznačovalo, že se jedná o následky anestézie, nemohla mluvit, její tvář byla zkroucená. Čelist musela být nastavena. Vyvstává otázka, jak lékař nemohl pacienta po léčbě vyšetřit a zajistit, aby byl pacient v pořádku a není nutná další pomoc. Velké přání: věnujte pozornost stavu pacientů po léčbě! P. S. A navíc byla poškozena bunda dcery (pravděpodobně byla židle ošetřena dezinfekčním prostředkem a část z ní se dostala na její oblečení, což způsobilo skvrny na látce).

Vážený paciente, děkujeme vám za zpětnou vazbu!
Vezměte prosím na vědomí, že poslední fází ošetření zubů je vybroušení výplně na kousnutí pacienta pomocí artikulačního papíru, přičemž všechny zuby jsou pevně uzavřeny a provádí se řada pohybů čelistí. A hlavním znakem vykloubené čelisti je neschopnost zavřít zuby a mluvit. V důsledku toho nebyla v době léčby diagnostikována dislokace čelisti.
Vykloubení dolní čelisti může být způsobeno následujícími důvody:
Náhlé otevření úst při jídle, zívání, křik, zvracení atd..
Náhlé snížení dolní čelisti (například při jídle)
Různé druhy špatných návyků (lahvičky na otevírání zubů, různá balení atd.)
Některá onemocnění vedoucí k uvolnění vazivových tkání, snížení výšky kloubu a jeho tvaru (například dna, revmatismus, polyartritida, osteomyelitida atd.)

Nejčastěji dochází k dislokaci dolní čelisti u žen, protože jejich hloubka glenoidní fossy je menší než u mužů, díky čemuž je kloubní hlava posunuta mnohem snadněji.
Pokud jde o dezinfekční prostředky, informujeme vás, že ke zpracování zařízení se používají pouze certifikované dezinfekční prostředky, pacienti jsou po zaschnutí pozváni na schůzku.
Máte-li jakékoli dotazy nebo body, které vyžadují objasnění, kontaktujte svého lékaře nebo nám pošlete e-mail Děkujeme!

Recepce, zdravotnický personál, obecně, "generace" je velmi pohodlná, také obrovské plus, že se nachází ve středu. Byl jsem v centru poprvé, navštívil několik lékařů, absolvoval testy, udělal ultrazvuk. Přijatí včas, lékaři a zaměstnanci jsou adekvátní, vše vysvětlili jasně. Už jsem byl ošetřen, jsem velmi spokojen s výsledkem a centrum obecně zanechalo příjemné pocity. Pokud se něco stane, přijdu znovu. doporučuji.

Na této klinice jsem neustále vyšetřován a léčen. Není žádným tajemstvím, že se v našem městě otevřelo mnoho klinik, ale podle mého názoru můžete věřit pouze generaci! Nevěřím těm, kteří o těchto lékařech píší různé věci, jsou to také lidé a jsou jiní, ale. Všichni jsou skvělí profesionálové ve svém oboru! Radím klinice!

Lidé! Skoro jsem ztratil rozum. Hepatitida byla pozitivně testována. Za detekci hepatitidy jsem také zaplatil dalších 180 rublů. Znovu jsem provedl vše v Invitru, výsledek je negativní, což se dalo očekávat. Analýzu prováděli 6 dní a výsledek brali skandálně. Už nikdy v životě nepůjdu na tuto kliniku! Personál je hrubý a neaktivní. Postoj je hrozný!

Šel jsem s dítětem na předpis k očnímu lékaři a byl jsem šokován: 1. Postoj ošetřujícího personálu a registru k pacientům! 2. Úroveň kompetence lékaře byla zmatená, protože po předpisu a vydaném posudku se optik s 35letou praxí zeptal, odkud mám tento nesmysl! 3. Když jsem utratil 900 rublů, musím jít ke skutečným lékařům! 4. Nedoporučuji kontaktovat Generaci - hvězdná horečka začala!

Prošel CT generací „malé generace“ pánve ve směru od kliniky. Tváří v tvář nedostatku touhy radit nám v této otázce. Lékař provádějící studii řekl, že bez kontrastu nebude žádný diagnostický přínos, ale nerozuměli jsme, jak to udělat s kontrastem. Nevadilo nám platit navíc. Nakonec to udělali bez kontrastu, řekli nám, abychom výsledky vyzvedli za hodinu. Dorazíme, dají nám balíček, donutí nás podepsat potvrzení. Odcházíme a zjišťujeme, že není žádný disk, existuje pouze snímek a závěr. Vracíme se, ptáme se. kde je disk, a bylo nám řečeno, že disk nemohli zapsat, nyní jej zapíší - počkejte. To znamená, že každý věděl, že nám disk nedal, ale skryl jej před námi. Upřímně, očekávali jsme lepší zacházení s pacienty.

Přišel jsem na tuto kliniku s akutními bolestmi zubů a žvýkačkami. Řekli, že přijímají pouze po předchozí domluvě, a nabídli se, že se zaregistrují další den. Byl jsem ohromen tímto postojem.

Dříve nebyl dojem z kliniky špatný. Ale v poslední době se to díky personálu odpovědnému za schůzky s lékaři zhoršilo. Je na čase, aby vedení kliniky přemýšlelo o tom, zda jsou tito pracovníci na svém místě?

Počáteční dojem je dobrý. Ale opravdu obchod. Dali rovnátka, zaplatili více než 50 tisíc. O šest měsíců později se ukázalo, že je nutné odstranit „zuby moudrosti“ (to je pochopitelné, začaly růst a zasahovaly do oblouku). Udělali to - 10 tisíc (počítali to za 2 zuby) a na pravidelné klinice požádali o odstranění rovnátek, protože zasahují do operace (oblouk se už třel natolik, že začalo hnisání). Centrum to odmítlo a motivovalo to tím, že jim nikdy nepřekáželi ani se nezlomili. Dohodli jsme se, že provedeme odstranění v jejich středu, ale ukázalo se, že tam nebyla žádná okna. A nikdo se nestará o bolest a zánět! Nyní spěcháme mezi nemocnicemi a nevíme, co dělat. Tolik utracených peněz, ale to není zárukou kvality služeb.

Obrátil jsem se ke Generačnímu centru, zaplatil jsem 2700 rublů, se stížností na zlomeninu levého loketního kloubu. Údajně nic není, s vámi je všechno v pořádku! Šel jsem do regionální nemocnice, kde byla potvrzena diagnóza: intraartikulární zlomenina hlavy radiální kosti levého kloubu! Zavedli dlahu a poslali dokumenty do Moskvy, kde byla diagnóza potvrzena.

Nechápu, proč klinika „Generace“ požaduje SNILS, když dostanu lékařskou péči za své peníze? Není to poprvé, co jsem se s tím setkal a viděl, jak se ptají SNILS od některých dalších pacientů.

Již 4 roky procházím životní pocitovou podporou a péčí z Generation MC. Pozorný a ochotný personál. Ověřené technologie péče o pacienty. Nedostatek front. Shovívavost. Vysoká úroveň vybavení s nejmodernějším vybavením. Přísné hygienické předpisy. Člověk cítí trvalé dědictví požehnání správného patriarchy. Šťastný nový rok! Zdraví a úspěch všem zaměstnancům, prosperita vašich rodin v novém roce 2016! Děkujeme tvůrcům webu ProDoctors za příležitost veřejně vyjádřit vděčnost za péči o naše zdraví. Šťastný nový rok 2016!

Mladší zdravotnický personál je nechutný, zejména na recepci - nemůžete se s nikým spojit, každý je nervózní a nespokojený. A když jsem si udělal tomogram svých zubů, přede mnou pacienti s lékaři vylezli dvakrát a je v pořádku, že jsem také platil.

Hrůza! Snažil jsem se domluvit schůzku s již ošetřeným zubním lékařem, vysvětlil jsem to akutní, nesnesitelnou bolestí a byl jsem odmítnut. Okomentovali své odmítnutí velkou pracovní zátěží tohoto lékaře a absencí dokonce 10 minut. U pacienta s akutní bolestí byl další termín návštěvy navržen za týden.

Samotné centrum dělá dobrý dojem, vše je čisté, personál je zdvořilý. Zvláštní poděkování 2 lékařům - Dubentsev M.V., zachránil 7 mých zubů, které se během těhotenství vážně zhoršily, vše je bezbolestné a kvalitní, stejně jako Mogilenets A.I., provedl laserovou korekci, velmi dobrý a pozorný specialista na pacienty.

Zaplatili jsme za službu vybavení dítěte ortokeratologickými čočkami (noční čočky) ve výši 16 000 rublů. Kompetence lékařů v této oblasti (ortokeratologie) je sporná. Výsledkem bylo, že po 1,5 měsíci se museli vzdát čoček a dalšího nasazování. Protože čočky „nefungovaly“, očekávaný efekt tedy nebyl. Čočky byly vráceny zpět po napsání žádosti o vrácení peněz. Vrátili pouze 50%. To znamená pouze 8 000 rublů. Jen ošizení. Dítě bylo nejen velmi rozrušené, ale také ho vyhodili za peníze. Doporučuji, abyste se před podpisem smlouvy seznámili s postupem a mírou odmítnutí. Samozřejmě chápu, že peníze za řešení a spotřební materiál měly být odečteny, ale ne ve výši 8 000 rublů. Zjevně to byli oni sami morální škoda kvůli našemu odmítnutí kompenzace.

V zásadě se mi to líbilo, ale není jasné, proč podepisovat tolik papírů. Je to nepříjemné. Kvůli nesčetnému čmárání to hodnotím nízko. A tak, za takové peníze, je to v pořádku.

Moc děkuji Irině Vyacheslavovně, anesteziologce. Nikdy v životě jsem nepotkal profesionály lepší. Radím všem. Strašně jsem se bál, ale viděl jsem ji a uvolnil se a nemohl snít. Super anestezie, všechno proběhlo na vysoké úrovni.

Vždy chodím na tuto kliniku se zubařem MV Dubentsevem, velmi pozorný, dělá všechno úhledně a bezbolestně! Velmi zdvořilý a příjemný člověk!

Dnes jsem speciálně šel do vašeho centra, protože jsem začal mít strašnou konjunktivitidu, jsem v pozici, moje oči jsou oteklé, bolí to a slzím. Zdvořilá dívka řekla, že vám nemůžeme pomoci. Zemři pro peníze. Takhle! Byl jsem velmi rozrušený a rozhodl jsem se, že už nepůjdu a nebudu radit svým přátelům!

Přišlo s krvácením, od nesprávně předepsaných hormonálních léků, po IN Verzilina. Okamžitě byla poslána na ultrazvukové vyšetření. Poté, co jsem podstoupil ultrazvukové vyšetření, doktor mi přečetl, co napsali v místnosti pro ultrazvukové vyšetření. Sečteno a podtrženo: Byl jsem poslán do perinatálního centra na hospitalizaci, kde jsem, mimochodem, nebyl přijat, nebylo mi řečeno, jak zastavit krvácení. 1300 rublů pro ultrazvuk a bez konzultace! Naštve!

Pěkná klinika. Přihlásil jsem se online, do hodiny mi zavolali a přihlásili se k oční diagnóze. O týden později byla korekce LAZIK již provedena, po mé krátkozrakosti nebylo ani stopy, operace byla bezbolestná, trochu nepříjemná a to je vše! Jste všude, jako maličký, donesou vám, vysvětlí, vše rozžvýkají, nemusíte přemýšlet, co dál. Moje doktorka je Anna Ivanovna Mogilenets, děkuji jí!

Mám tam všechno ráda... A hlavně ten ultrazvuk. Vždy chodím do GF Plekhanova. Všechno je jasné, pozorné a vždy velmi správná diagnóza. Chci také pochválit zubaře Dubentseva! V našem městě by bylo více takových lékařů!

Trvalo mi dlouho, než jsem se rozhodl pro laserovou korekci vidění, studoval recenze o klinikách v různých městech. Rozhodl jsem se zanechat recenzi o oftalmologickém centru na „Generaci“ v Belgorodu, t. K. Neměl jsem dostatek recenzí pro tuto konkrétní instituci, když jsem se rozhodl sám. Vůbec jsem nelitoval: blízkost domova během pooperačního období byla velmi příjemná a také náklady na operaci. V době, kdy jsem se rozhodl sám, byl LASEK již kontraindikován. Musel jsem se rozhodnout pro LASEK. Sítnice byla příliš vychrtlá, 8 let nosila kontaktní čočky a její zrak začal znovu klesat, v době operace -5,00 a -5,25. Lékař mě přesvědčil, že LASEK je ještě lepší, pokud jde o snížený počet vedlejších účinků. Opravdu jsem se chtěl dostat k chirurgovi A.T.Prokipetsovi (analyzoval jsem jeho praxi, četl jeho blog atd.), Ale nedostal schůzku (protože žije na Ukrajině a působí ve 3 městech). Proto mě vyšetřil A.A. Zhigailo a rozhodl jsem se, že to tak bude, a podepsal jsem s ním operaci. V den operace jsem se rád dozvěděl, že A. Prokipets provede operaci společně s A.A. Zhigailo. Skutečnost, že vše dopadlo tak, jak jsem chtěla, dodávalo klid a důvěru ve správnost rozhodnutí. Samozřejmě jsem musel čekat velmi dlouho na samostatném předoperačním oddělení, sám (dokud všichni operovaní v ten den neprošli předběžným vyšetřením). Poté byl na obecném předoperačním oddělení, kde je osoba ošetřena, z toho samozřejmě nervový systém již na plný plyn (doprovodné osoby to také dostali), byl odvezen a zmizel o 4,5. Samotná operace trvala nejméně 15 minut. Chirurgové, kteří vidí stav pacienta, mohou žertovat. Samotná operace je opravdu zcela bezbolestná, chirurg říká vše, co je třeba udělat, a všechny pocity, které zažijete. Nejnepříjemnější pocity z dilatátorů a manipulace s rohovkou, když nastane úplná temnota. Nasadili si ochrannou čočku a vstávání z operačního stolu už v zásadě vidíte, ale velmi rozmazaně. Byli znovu odvedeni zpět na oddělení. Změníte se a jdete ven k vyčerpaným pomocníkům. Pak další vyšetření u lékaře a můžete jít domů. To je místo, kde pro mě začalo nejtěžší období: léky proti bolesti ukončily svůj účinek a začaly velmi, velmi bolestivé pocity. Pokud by se bolesti hlavy a bolesti zubů, které vznikly v důsledku, mohly zmírnit lokálními anestetiky, pak pro oko nic není. Okraje ochranné čočky byly navíc ošetřeny takovým způsobem, že mi to nevyhovovalo (s takovým problémem s kontaktními čočkami jsem se setkal již dříve) a začalo mi to zevnitř zraňovat víčko - v důsledku toho se přidalo hniloba a silné otoky jednoho z očí. Ale nemůžete střílet, lékař stále hledal, zda je samotné oko zraněno, no, kapalo, kapalo, kapalo na všechny předepsané (tady jsem byl velmi rád, že klinika byla blízko domova, protože jsem musel navštívit mnohem častěji, než bylo původně předepsáno). Stručně řečeno, poslední noc jsem počítal minuty do okamžiku, kdy jsem šel na kliniku, abych si tyto čočky odstranil. Začalo období zotavení. Okamžitě řeknu, že jsem musel vydržet spoustu nepříjemných emocí, protože můj zrak byl obnoven, pak znovu spadl atd. A několikrát. Popis operace naznačil, že dlouhá doba zotavení byla 2 týdny. V mém životě mi to trvalo přesně 2 měsíce! Samozřejmě bylo spousta zážitků, od každé neproduktivní cesty k lékaři, ale já jsem dělal speciální gymnastiku. V práci jsem si konkrétně vzal dovolenou a naložil si oči pouze na užitečné zatížení, ne na počítač. Lékař vysvětlil vše přirozeným, nedokonalým růstem rohovky. Výsledkem je, že po 2 měsících - 100% vidění (všech 10 řádků (!), Který tam nebyl od hlubokého dětství). Radost z krásy přírody, přesnost a ostražitost oka, bez omezení ve sportu a obecně prakticky v životě a opravdu bez vedlejších účinků (oslnění umělým osvětlením za soumraku, suché oči atd.). Takže mohu říci, ano, všechno, co zažili, stojí za to. Děkujeme našim lékařům za takové zázraky s našimi očima! Z mínusů: 1) Jelikož jsem v pooperačním období musel kliniku navštěvovat velmi často, nemohu říci nic o všech zdravotních sestrách, které před jmenováním lékaře provádějí vyšetření na zařízení. Rozhodně se musí dozvědět více o komunikaci, chování a dobré vůli! 2) Mohu říci totéž o jednom z lékařů (došlo k společnému přijetí pacientů ve velké kanceláři, takže jsem měl možnost obdivovat a poslouchat práci jiného specialisty na vlastní oči). Jsem velmi rád, že jsem se nemusel domluvit s N. B. Lushnikovou. Nevím, jaké jsou její profesionální kvality, ale její lidské vlastnosti, zjevně, na dlouhou pracovní zkušenost zcela ztratila. 3) Dlouhá předoperační čekací doba.

Chci varovat pacienty, kteří chtějí jít poprvé do zubního oddělení centra. Pravidelný zub (nikoli přední a ne restaurovaný) s debridementem kanálu vás bude stát asi 7 000 rublů. Není jasné, pro koho toto centrum není, nikoli pro pracovníky veřejného sektoru a lidi s průměrnými příjmy. Pobočka má navíc vlastní pokladnu a není možné platit kartou. Drahý!

Klinika na ulici Kostyukova (tj. Její zástupce u pokladny a na recepci) odrazuje od kontaktu s tímto zdravotnickým zařízením. Hrubost je jejich prioritou. Ale lidé se za vámi obracejí za poplatek. Naučte se, jak se chovat, než se na takových místech usadíte. Kontaktovali jsme dvakrát a oba - prostě hrozné! Administrativa, měli byste se blíže podívat na své zaměstnance.

Byl jsem velmi spokojen s centrem "Generace": bylo čisté, pohodlné, rychle přijaté, personál přátelský, ceny samozřejmě "kousnutí", ale bez front a nervů. Dokud jsem nenarazil na ultrazvukového specialistu Plechanovu. Čekal jsem na ni asi 10 minut v kanceláři a ležel na kozlíku. Nakonec přišla, tvrdě a hrubě odpověděla na otázky, poté na mě křičela, nakonec jsem její služby odmítl a domluvil schůzku s jiným lékařem. Tento lékař zkazil celkový dojem z centra..

Vše je soustředěno na jednom místě. Lékaři s nejvyšší kvalifikací. Zařízení je na nejvyšší úrovni, vše je počítačově řízeno (a to je velký problém i na amerických klinikách!). VI Druzhlyakova, vedoucí diagnostiky, má bohaté zkušenosti a intuici, je vynikající psycholog a jednoduše infikuje pacienty optimismem a sebevědomím. Zbytek lékařů a sester je také přátelský a trpělivý.

Jsou nuceni za tuto službu platit a teprve poté můžete dostat kontrolu / analýzu do svých rukou a jít k jinému lékaři. To je mimořádně nepohodlné, pokud musíte projít několika lékaři v co nejkratším čase. „Technici-chůvy“ se za 50 let mého vědomého nemocničního života vůbec nezměnily: myslí si, že jsou na klinice nejdůležitější, a někdy zvýší svůj hlas a „honí pacienty jako kozy Sidorovské“, pokud se během čištění „dostanou pod paži“... Bylo by hezké jim vysvětlit, že za kapitalismu jim pacient poskytuje chléb na stole..

Návrh: pro pacienty vyžadující mnohostrannou komplexní diagnostiku je možné zavést systém „kauce“, jako v taxíku. Zaplatíte, řekněme, 2 000 rublů a projdete 1 nebo 2 místnostmi, aniž byste běželi dolů k pokladně a pokaždé zálohovali. Je také možné zavést plastovou kartu pacienta. Nakonec může tatáž Valentina Ivanovna zpočátku odhadnout, jaké testy jsou nutné, a pokladna může vydat „minimální skóre“. Více finanční důvěry v sebe navzájem neublíží.

Přišli podle dohody na určitou dobu, trvalo to jen o hodinu později. Je velmi obtížné varovat, že lékaři nemají čas? Na jiných klinikách, když dojde ke zpoždění, zavolají a informují. Není známo, proč je zde v tomto případě požadováno kontaktní číslo.

Se společnou bolestí v krku se obrátil na „Generaci“ na ORL. Výsledkem bylo, že mě léčba měla stát nejméně 1 500 rublů (500 rublů - první schůzka, 530 - testy a 400 rublů - druhá schůzka pro výsledky testů a léčby, stejně jako procedura, která zahrnuje alespoň 5 sezení rehabilitačního kurzu, bylo dokonce děsivé zeptat se jaké množství). Sečteno a podtrženo: Léčba s běžnými příznaky by měla stát pěkný cent. Rozhodněte se sami.

Díky Dr. A. N. Kuzněcovovi! Je mi velmi líto, že jsem ji nenavštívil dříve! Určitě bych nedosáhl tak opomíjeného stavu! Děkuji vám doktore! Díky vám strach ze zubaře zmizel a jsem připraven jít na konec!

Profesionální vybavení, které vás nebude děsit, když uvidíte tolik působivého vybavení. Místnost je vybavena, stejně jako v televizních pořadech - je příjemné být tam. Nemám pocit, že jste na levné klinice, kde se o vás nikdo nestará. Nastalo několik okamžiků, kdy odpověděli hrubě, stejně jako velmi pozorní a citliví lidé. Se smyslem pro humor. Je hezké jednat s takovými lidmi. Takových lidí by bylo víc. Říkají vám jasně na oplátku a navíc se vaše jméno bude nazývat stokrát, takže nešťastný a nepozorný pacient nakonec odpoví.