loader

Hlavní

Krátkozrakost

Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

dík!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Zvyšuje pevnost a pružnost pokožky, vyhlazuje síť jemných vrásek, stimuluje produkci vlastního kolagenu. Lze jej použít v kombinaci s ultrazvukovou masáží a mikroproudovou terapií. Kolagenový komplex sér Beauty Beauty je speciálně navržen pro profesionální komplexní osobní péči. Díky aktivnímu složení séra je komplex použitelný nejen na obličej, ale také na jemnou pokožku kolem očí. Díky aktivnímu složení séra dochází ke zvýšení produkce vlastního kolagenu a elastinu, obnovení metabolických procesů v pokožce, zlepšení barvy pleti a jejího vzhledu. Pohodlné balení séra, ampule s víčkem, vám umožní uchovat zbývající sérum až do dalšího postupu (doporučuje se uchovávat otevřenou ampuli v chladničce) Aktivní složky: kolagen, extrakt z ginkgo biloby, extrakt ze sladké jetel 12 ampulí s 5 ml víčky v balení.

Informace o technických vlastnostech, dodací sadě, zemi výroby a vzhledu produktu jsou pouze pro referenční účely a vycházejí z nejnovějších dostupných informací od výrobce

dík!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Prohledáno pomocí tohoto produktu

  • hardwarová kosmetika na obličej
  • sérum na obličej
  • kosmetika ve stylu krásy
  • styl krásy
  • gel pro hardwarovou kosmetologii
  • mesoscooter
  • kolagenové ampule
  • Korejská kosmetika
  • sérum pro mesoscooter
  • kosmetické sérum

Beauty Style / Kolagenové sérum na obličej, 12 ks, 5 ml

Vzal jsem to na hardwarovou kosmetologii. Neměli žádný účinek ani s masérem, ani bez něj.

Dobré odpoledne. Děkujeme vám za vaši reakci. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležitá. Komplex aktivního sérového kolagenu Beauty Style lze použít samostatně, v kombinaci s krémem nebo nanášením kosmetických masek, dále při ultrazvukové mikromasáži a fonoforéze, mikroproudové terapii.

Na doručení nejsou žádné stížnosti, dobře zabalené, ampule jsou neporušené. Produkty této značky používám již dlouho, velmi se mi líbí, škoda, že ne všechno je na skladě.

Sérum dorazilo dobře zabalené, bez poškození. V ampulkách je gelová tekutina s parfémem, jsem si jist, že je to originál, ale nelíbilo se mi to z hlediska účinnosti. Použil jsem Zhezoton Biosonic 800 s ultrazvukovou masáží na zařízení. Po třech použitích jsem neviděl žádný účinek! I naopak se na některých místech objevily malé pupínky. Očekával jsem jemnější tón a alespoň účinek odpočinuté tváře. Nic se nestalo! Možná jsem si nevybral ten správný pro sebe, nebo potřebuji více procedur, takže nejsem moc šťastný, už si nevezmu.

V této společnosti pracuji již 3. rok, líbí se mi to, všechno mi vyhovuje.

Miluji linku v kosmetickém stylu, vzal jsem kyselinu alginovou, nyní zkusím toto kolagenové sérum. Zboží dorazilo ve výborném stavu, nic není poškozeno, všechny ampulky jsou neporušené. Doufám v výsledek!

Všechno se pokazilo - neotevřeli to kurýrem, protože všechno bylo vždy dobré. Upřímně řečeno, šokován. Co dělat? Tohle nestojí za 200 rublů.

Krabice pod filmem byla vlhká. S kurýrem se ani nezačali dále otevírat a počítat, kolik ampulí bylo rozbitých. Odmítnutí manželství. Vážení, je možné balit takové výrobky opatrněji? Knihy přicházejí zapečetěné v pytlích s pupínky a tady je taková nedbalost. Velmi zklamaný, když jsem čekal na tento produkt ((((

Dobrý den! Zboží, které vám bylo doručeno, bylo staženo z prodeje, článek nemá vliv na výpočet vašeho procenta zpětného odkupu.

Pro mě, kecy, to nemá žádný účinek, neexistuje ani zvedání, žádná hydratace, ach, možná mi to prostě nesedělo.

Otevřené během lomu byly některé z ampulí rozbité. Zklamaný prací obchodu..

Ahoj. Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti. Po obdržení vrácení bude položka zkontrolována. Je-li manželství potvrzeno, pozice nebude zohledněna při výpočtu procenta vykoupení.

Po otevření obalu jsem zjistil, že jsou rozbité 3 ampule.

Ahoj. Po úplném zaplacení objednávky můžete otevřít obal za přítomnosti kurýra a zkontrolovat neporušenost zboží, neexistenci vad a správnou investici. V případě manželství můžete zboží vrátit kurýrovi, peníze jsou okamžitě vráceny.

Obal je uvnitř mokrý, unikly dvě ampule. Promiň sleva.

Ahoj. Omlouváme se za vadu objednávky. Po obdržení vrácení byla položka zkontrolována a ukončena. Tato pozice se nezapočítává do vašeho procenta výkupu.

V létě jsem si koupil sérum pro použití s ​​ultrazvukovým masérem - stále zbývá 4-5 lahví (není to jediné, co mám). Pokud jde o cenu, není to nejdražší z těch, které mám, ale z hlediska efektivity je to jeden z mých oblíbených. Nejprve jsem vůni velmi cítil - vypadá to jako nějaký melounový parfém z roku 2000, ale velmi rychle jsem si na to zvykl a úplně jsem si toho nevšiml. Používám jej se zařízením, někdy i bez něj. Kůže z ní je hladká, dokonce i obecně je účinek dobrý. Efekt pod očima se mi nelíbil - vrásky se staly jaksi nepochopitelnými - možná došlo k mírnému otoku, už ho v této oblasti nepoužívám. Vezmu si víc. Nezapomeňte zkontrolovat objednanou kosmetiku u kurýra - podle pravidel obchodu zaplatíte za zboží a poté zkontrolovat - pokud najdete rozbitou ampulku, okamžitě ji vrátíte z důvodu manželství, pokud kurýr odejde, pak to nebude fungovat. Také jsem vždy pečlivě zkontrolovat, osobně jsem nikdy neměl žádné problémy s Beauty Style, ale nemůžete ztratit svou ostražitost!

Recenze Beauty Style kosmetologů o kosmetice

Citát
AllA napsal: Dívky, bylo nám nabídnuto seznámit se s touto kosmetikou. Ve svém „arzenálu“: Řada aktivních gelů pro hardwarové techniky, modelování alginátových masek, masky na netkané bázi, řada aktivních komplexů séra (jsou nabité), řada hydrogelových masek s kolagenem. Kdo ví, prosím, napište své dojmy

Dobrý den, toto téma jsem již otevřel, podívejte se blíže na témata fóra. Z důvodu kosmetiky používám gely na ultrazvuk, masky, tkáně a alginát, mám rád, že pokožka je čistá a zvlhčená. Zkoušel jsem ultrazvukové gely na tělo a koncentráty ampulí.. Kosmetika pro střední třídu, jsem spokojen s cenou a výsledek obecně není špatný. Pokud používáte, napište své recenze.
Citát
Fórum kosmetologů napsal: Dobrý den, toto téma jsem již otevřel, podívejte se blíže na témata fóra. Z důvodu kosmetiky používám gely na ultrazvuk, masky, tkáně a alginát, mám rád pokožku čistou a zvlhčenou. Nezkoušel jsem ultrazvukové gely pro tělové a ampulkové koncentráty. Kosmetika pro střední třídu, s cenou jsem spokojená a výsledek obecně není špatný. Pokud používáte, napište své recenze.

Omlouvám se, opravdu jsem si nevšiml otevřeného tématu. Kosmetiku jsem dosud nepoužíval, ale skutečnost, že se dostala do kategorie „masový trh“, je již velmi alarmující, i když jsem ji u volného prodeje neviděl! Přítel vzal ampulkové koncentráty a byl velmi potěšen.

[quote name = 'nastucha3' date = '1/1/2010 16:12 PM' post = '14758']
.Skutečnost, že se prodává v internetových obchodech, není příliš dobrá, ale myrrhová kosmetika se rozšířila také jako síťový marketing, nicméně mnoho kosmetologů pro ni pracuje a zákazníci nemusí vědět, na jaké kosmetice pracujete, pojmenovat jinou značku, pokud se bojíte odradit, a nalít kosmetiku do jiné lahve.

Jak to není nutné? Mají právo vědět, za co platí! A nestydíte se používat kosmetiku mass-March místo profesionální?

Citát
Fórum kosmetologů napsal: Mám také rád algináty, jediný zápach

ano, měl jsem masku s vitaminem C a acerolou, nebo tak něco, ale také se mi nelíbila vůně, nějak to vonělo.

Citát
Kosmetologické fórum napsalo: Také se mi líbí látkové masky dodávané s gelem, zpočátku provádím fonoforézu na gelu a poté si na obličej aplikuji tkáňovou masku, můj obličej dobře hydratuje.

a na tomto gelu můžete udělat fonoforézu?

Citát
Fórum kosmetologů napsal: a tento gel lze použít pro fonoforézu?

Samozřejmě můžete!

Citát
stefa napsal: Samozřejmě můžete!

Dobré odpoledne! Prosím, řekněte mi, ředitel koupil zvedací soupravu pro oči, obsahuje krém a masky namočené v gelu. Více alginátových kolagenových pleťových masek s jasmínem a dalšími, prostě jsem to ještě nezkoušel. Můžete mi říct, jak fungují, použili jste?

Citát
Fórum kosmetologů napsal: Při práci používám algináty - opravdu se mi líbí. Pro domácí použití dávám gelové masky

A co dáte pod alginát?

Koupil jsem si Zklidňující aktivní koncentrát s aloe čarodějnicí, 8 ampulí * 3 ml a Tightening active koncentrát s kolagenovým hydrolyzátem, 8 ampulí * 3 ml - no, opravdu se mi to líbilo! Dnes jsem vyzkoušel expresní péči: čištění, tonizaci, masáž koncentrátem po dobu 10 minut (klouže v pohodě, přidávejte postupně 4 ml), alginát (mám ho rád s aloe a řasami), zbývající 1 ml koncentrátu jako konečný krém - nádherný efekt (svěží pleť, zvedání, zvlhčování), abych byl upřímný, ani jsem nečekal, cena je jen cent.

Klientům rozdávám hydrogelové masky s kaviárovým extraktem „Černá perla“ a Uklidňující s mátou pro domácí péči po peelingu, doporučuji je několikrát používat, uchovávat v chladničce, několikrát jsem je sám vyzkoušel, velmi hodnotné přípravky.

Citát
Fórum kosmetologů napsal: Ještě jsem kurz neabsolvoval, ale líbí se mi účinek prvního postupu. Dívky kadeřnice popadly zbytky koncentrátů, použijte místo krému, každý má rád.

Pokud to není obtížné, odhlaste se, prosím, podle výsledků práce.

Zrušte odběr koncentrátů ve stříkačkách Beauty Style.

Za domov jsem dal studentku se zlomeným EB a následky solária. zanechání uklidňujícího koncentrátu s čarodějnicí místo krému ráno a večer, po 10 dnech - peeling již není viditelný, pokožka se zesvětlila a zarudnutí trochu ustoupilo, ale na nose a bradě byly viditelnější černé tečky, jak se mi zdá.

Nemusí být správné předepisovat takovou péči, ale stále si nemůže finančně dovolit koupit plnohodnotnou péči od profesionální značky a starat se třikrát za měsíc, a situace byla hrozná, a já jsem si myslel, že by měla používat tento koncentrát spíše než Loreal.

Další dívka také používá utahovací koncentrát s kolagenem po dobu 10 dnů, opravdu se jí líbí pokožka po ní, říká, že se dobře napíná a zvlhčuje, ale stále jí dělám lázeňské pyré Magiray, takže obrázek je trochu nejasný.

Citát
Fórum kosmetologů napsal: Nepoužívejte na oči týkající se alginátu s termálním bahnem a kolagenem. Už dvakrát jsem si to před plastifikací musel smýt z očí. Existuje nějaký druh hořící složky pro sliznice, moji klienti neobstojí.

Mám BS alginát s melounem, také jsem si ho přestal nanášet na oči. U mnoha klientů pak víčka několik dní svědí, u některých se dokonce odlupují. Pokud je to nutné pro oči, pak jsem nejprve dal bavlněné podložky navlhčené nějakými prostředky

Může někdo pomoci.
Complex (sérum), 4x5ml, liftingová maska, 4x30 g, oční krém, 20 ml, oční konturovací gel, 20 ml
Tady je popis
Od výrobce

Program modelování liftingových očí s extraktem z kaviáru a organickým křemíkem speciálně navrženým pro jemnou a citlivou pokožku kolem očí.
Přípravky programu pomáhají snižovat otoky a tmavé kruhy pod očima, zvyšují pevnost a pružnost pokožky, vyhlazují síť jemných vrásek.

Program se skládá z: komplexu (séra) s výtažkem z kaviáru pro oči, modelovací (alginátové) liftingové masky s mléčnými proteiny a kolagenem, očního krému s kolagenem, aktivního liftingového gelu s organickým křemíkem pro konturu očí.

Komplex (sérum) s kaviárem pro oči.
Sérum má zvlhčující a liftingový účinek, stimuluje procesy regenerace buněk a pomáhá vyhlazovat vrásky. Výtažek z kaviáru nasycuje pokožku vitamíny a mikroelementy a přispívá k intenzivní výživě, regeneraci a omlazení pokožky. Přírodní zvlhčovací faktor obsahuje 17 volných aminokyselin, soli pyrrolidonkarboxylové kyseliny, laktáty, močovinu, glykosaminoglykany. Poskytuje optimální úroveň hydratace pokožky. Kyselina hyaluronová podporuje intenzivní zvedání a hydrataci pokožky. Sérum s kaviárovým extraktem se používá samostatně i v kombinaci s modelovacími maskami. Při použití ve spojení s modelovacími maskami se sérum nanáší před masku. Zvyšuje pružnost a hydrataci, posiluje pokožku kolem očí.

Modelovací (alginátová) liftingová maska ​​s mléčnými bílkovinami a kolagenem.
Maska má výrazný liftingový, zvlhčovací a modelovací účinek. Bílkoviny a enzymy obsažené v mléce vyhlazují pokožku, jsou sametově hebké a znatelně zlepšují její barvu. Syrovátková bílkovina a mléčné peptidy zvyšují produkci kolagenu, zlepšují pevnost, tonus a odolnost pokožky. Komplex vitamínů A, E, C, B5, B12, D, které jsou součástí mléka, chrání pokožku a zvyšuje její schopnost zadržovat vlhkost. Lipidy pomáhají pokožce udržovat její přirozenou rovnováhu vlhkosti po celý den. Algináty obsažené ve složení 8 udržují optimální hladinu vlhkosti v pokožce, změkčují pokožku. Kolagen má výrazný zvlhčující, zvedací a modelovací účinek.

Kolagenový oční krém.
Krém obsahuje kolagen, který zvyšuje syntézu vlastního kolagenu. Pomáhá posilovat pojivovou tkáň, má výrazný zvlhčovací účinek, zlepšuje turgor pokožky a vyhlazuje síť jemných vrásek. Elastin zlepšuje pružnost a pevnost pokožky, obnovuje tón pleti. Aloe účinně zvlhčuje pokožku, zachovává hydrolipidovou vrstvu a zároveň okysličuje pokožku. Extrakt získaný z květů měsíčku pomáhá posilovat stěny cév, má antioxidační účinek, neutralizuje volné radikály a stimuluje proces regenerace buněk pokožky. Optimální kombinace aktivních složek krému pomáhá redukovat vrásky kolem očí, zabraňuje ztrátě vlhkosti pokožky, zjemňuje a tonizuje.

Aktivní liftingový gel s organickým křemíkem pro konturu očí.
Gel má výrazný liftingový účinek a pomáhá vyhladit jemné vrásky. Složení gelu obsahuje organický křemík, který podporuje zvedání a tonizaci pokožky, a také kolagen, který pomáhá posilovat pojivovou tkáň, má výrazný zvlhčující účinek, zlepšuje turgor pokožky a vyhlazuje síť jemných vrásek. Přírodní zvlhčovací faktor obsahuje 17 volných aminokyselin, soli pyrrolidonkarboxylové kyseliny, laktáty, močovinu, glykosaminoglykany. Poskytuje optimální úroveň hydratace pokožky. Panthenol snadno proniká do všech vrstev pokožky, urychluje regenerační procesy, vyživuje a zjemňuje pokožku, zvyšuje pevnost kolagenových vláken

JE VHODNÉ PRO DENNÍ PÉČI? APLIKUJTE SÉRUM KAŽDOU POD KRÉMEM?

Recenze kosmetiky ve stylu krásy

Avene - sluneční ochrana pro nejcitlivější pokožku

Anthelios - č. 1 v Rusku na doporučení dermatologů

Seznamte se s jedinečnou soupravou Intense Whitening Kit!

Ergonomie a udržitelnost se zubními kartáčky RADIUS

Uriage - péče o jemnou pokožku kojenců a kojenců

Bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě

Revitalizující ošetření obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Avene DermAbsolu - základní péče o zralou citlivou pokožku.

Aravia Professional - lázeňská depilace, parafínová terapie, péče o tělo

Batiste - suchý šampon č. 1 v Evropě

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a zář pokožky

Vinopure je jednoduché a účinné řešení k odstranění nedokonalostí pokožky.

CeraVe - inovace pro posílení ochranné bariéry pokožky!

Odvážný design a šíleně příjemná lázeňská péče u vás doma

Elancyl Slim Design - hladší, pevnější a pevnější pokožka

Posilovač řas - dlouhé, objemné a silné řasy!

Filorga - recepty inspirované procedurami estetické medicíny

Guam - přírodní italská kosmetika na bázi řas

GiGi - kombinace přírodních ingrediencí a vysoce biotechnologických produktů

Přední laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Isdin je značka číslo 1 ve Španělsku! Inovativní ochrana proti slunci

Pozdravte své nové pomocníky - revoluční spirálové vlasové náramky

Vyzkoušejte nejkvalitnější japonské látkové masky

Johnny's Chop Shop - stylová řada kosmetiky pro muže, kteří chtějí vypadat skvěle!

Rostlinná energie pro krásu vlasů

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj přírodní krásy vlasů

La Roche-Posay - dermatologické doporučení pro citlivou pokožku č. 1!

Matrix - Keep me Vivivd - zachování barev v jasných odstínech

Mustela - bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě
06.10.2017

Nature`s Bounty - doplňky stravy pro podporu vašeho zdraví a krásy

O.P.I - světový lídr v oblasti profesionální péče o nehty!

Orthomol - německé vitamíny pro vaše zdraví!

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a pokožku

Foto - síla přírody pro vaše vlasy!

Royer - přírodní kosmetika se 100% organickým hlemýžďovým slizem!

Skincode - kód pro zdravou a krásnou pleť

Klinicky účinná lékařská kosmetika, která účinně nahrazuje chirurgické zákroky

Spolehlivé dermokosmetologické výrobky pro péči o pleť pro novorozence, děti i dospělé

Dr. Knot - 212 Bristled Pleasure!

Uriage - Hyseac - Vaše ideální léčba problémové pokožky
01.11.2017

Uriage - Age Protect - korekce vrásek a záře

Hydratační balzámy na rty Weleda zahalí vaše rty zářením přírodní krásy!

Zpevnění proti známkám stárnutí

CORA - kombinace přírodních ingrediencí s nejnovější špičkovou technologií

  1. Recenze
RECENZE
CENTRUM ZDRAVÍ POKOŽKY
Recenze na lékárenskou kosmetiku
Kosmetický styl
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • "

Daria Samara | 28.01.2020 |

Noční krém s Matrixil s omlazujícím účinkem 50 ml (Beauty Style, Matrixil Active)

Závěr: hustý krém, ale po vstřebání to na pokožce necítíte. nezanechává lepkavost, jemně vyživuje a zvlhčuje.

Shelip Evgeniya Sergeevna Slavyansk-on-Kuban | 19. 1. 2020 |

Hydratační toner Aqua 24, 200 ml (Beauty Style, Aqua 24)

Závěr: Objednávám již počtvrté, dokonale zvlhčuje a díky spreji je velmi ekonomická spotřeba.

Irina Kerch | 2019 |

CC krém SPF40 Comfort 50 ml (Beauty Style, Snail Treatment)

Závěr: Skvělý krém na obličej. Snadné použití. Vyrovnává tón pleti. Matný efekt trvá celý den. Doporučuji koupit.

Glushenkova Tatyana Ulyanovsk | 28.10.2019 |

Fixační silikonová maska, 1 kus (Beauty Style, Masky s biocelulózou)

Závěr: Pohodlná věc! Používám s „domácími“ látkovými maskami: Kupuji si speciální látkové podstavce a impregnuji tonerem nebo esencí jakoukoli potřebnou akcí. Vzhledem k tomu, že tvar takových základen velmi často zanechává mnoho požadovaného výsledku, pomáhá tato silikonová maska, která zajišťuje dokonalé přizpůsobení a úplné vstřebání esence. Velmi praktické

Hydratační oční náplasti s liposomálním komplexem "Aqua-Shuttle", 60 ks (Beauty Style, řada pro oblast kolem očí a rtů)

Závěr: Toto jsou moje první oční skvrny. Moje očekávání? Snížení otoku ráno, hydratace / výživa, plus mírný liftingový efekt. Realita? Všechno odpovídá uvedeným bodům obdivu. Skvělý nález pro rychlou transformaci brzy ráno, když je tak málo času. a vzhled zanechává mnoho přání

Zemtseva Elena Kazan | 09.07.2019 |

Aktivní gel "Ultraklin Sense", 600 ml (Beauty Style, aktivní gel)

Závěr: Super produkt! Používám gel jako nezávislou slupku, funguje to skvěle. Odlupuje (ne poprvé) bez poškození citlivé pokožky. V průběhu času gel mění svoji konzistenci, ale neztrácí své vlastnosti.

Kopotun Nadežda Novosibirsk | 13.06.2019 |

Liftingové oční sérum, 30 ml (Beauty Style, řada na oči a rty)

Závěr: příjemné použití, aroma je poměrně výrazné, ale neobtěžuje mě to. Konzistence téměř vody, okamžitě absorbována. Jako procento nemohu měřit zvedání, možná je 23%, jak píše výrobce)) Používám to asi měsíc, nezaznamenal jsem výrazné zvedání, ale pečující vlastnosti jsou dobré, necítím sucho, to znamená, že zvlhčuje. Nezpůsobil jsem alergie (to se mi stalo z některých fondů). Obecně platí, že za svou cenu dobrý produkt. Na vrch nanesu lehký gelový krém Mizon, v létě to stačí. V zimě přidám něco bohatšího.

Maralova Tatiana Nižnij novgorod | 23.11.2018 |

Studený hydrogenační čisticí gel Aqua 24, 100 ml (Beauty Style, Aqua 24)

Závěr: Chci vám doporučit tento gelový peeling, proč má takový název, který nemohu říci. Ve skutečnosti je to gel (bez inkluzí) v kompozici s kyselinami. Má průhlednou nažloutlou barvu, mírně viskózní. Bez zápachu. Ty. Raději bych to nazval pilulkou. obsahuje tyčinku pro nanášení gelu, je vhodné ji nanášet přes obličej. Použil jsem to v zimním období jednou týdně s kurzem, výsledek je viditelný po prvním zákroku, póry jsou zúžené a vyčištěné, špína vychází rovně. Nezpůsobuje nepříjemné pocity, žádné brnění, nic takového, dobře, možná sotva znatelný chlad.

CC krém SPF40 Comfort 50 ml (Beauty Style, Snail Treatment)

Závěr: Krém se mi líbil, ale na mojí mastnou pleť to úplně nevyhovovalo. Během několika minut po aplikaci se pokožka stane lepkavou a začne se lesknout. Další nevýhodou je, že se ucpává do vrásek. A tak je krém úžasný, je patrné, že se stará. Pokožka nevysušuje, vyživuje a zvlhčuje. Barva je univerzální, vhodná pro každého. Překrývá drobné vady, zarudnutí, silně výrazné krevní cévy a stopy akné, budete muset trochu vykouzlit. Středně krémový, snadno se roztírá. Spotřeba je minimální. Malý hrášek je potřebný pro celou tvář. Poprvé ze zvyku hodně vymačkala. Pokud se nanáší vlhkou houbou, je spotřeba vyšší, ale krém ještě dlouho nekončí..

Kerimova Galina Kadimovna Rostov na Donu | 26.10.2018 |

Aktivní gel "Ultraklin Sense", 600 ml (Beauty Style, aktivní gel)

Závěr: Gel byl použit pro ultrazvukový peeling doma. Jemně odlupuje pokožku. Vynikající nástroj pro nezávislé použití. Velmi úsporné, takže jej můžete používat po dlouhou dobu.

Z Larisy Moskva | 12.10.2018 |

Gel proti tmavým kruhům, 30 ml (Beauty Style, řada pro oblast kolem očí a rtů)

Závěr: Zatím jsem nezažil působení gelu, protože Právě jsem ji obdržel, ale nemohu odolat napsat recenzi. ČICH. to je něco hrozného. Něco mezi Isabellou a Lily. a vůně není lehká, jak je uvedeno v popisu, ale velmi ostrá a dotěrná. Proč pro kosmetiku i pro oční víčka, kde je jemná pokožka, vyrábět krémy s tak nechutnými a štiplavými pachy. velmi zklamaný, nevím, jestli ho mohu použít. Pokud mohu později napsat o účinku gelu.

Olga Orsk | 18.08.2018 |

Aktivní gel "Ultracell", 150 ml. Beauty Style (Beauty Style, Active Gel)

Závěr: Lepkavý, neekonomický, vysychá v procesu ultrazvukové masáže, musíte neustále navlhčit povrch vodou. Ale nenašel jsem alternativu k tomuto nástroji, musím použít.

Kosmetika Beauty Style: přehled produktů, doporučení k výběru

připojte se k diskusi

Sdílej se svými přáteli

  1. O výrobci
  2. Výhody
  3. produkty
  4. Recenze kosmetologů a amatérů

Americká kosmetika Beauty Style láká zákazníky po celém světě dostupnou cenou a efektivitou použití. Výrobky se používají jak pro domácí péči, tak pro profesionální činnosti.

O výrobci

Americká kosmetika Beauty Style se objevila počátkem roku 2000 a byla zaměřena pouze na místní trh, ale mnoho let úspěšného vývoje jí umožnilo získat důvěru kupujících po celém světě. Značka má jak profesionální výrobky určené pro kosmetičky, tak amatérské pro domácí použití. Společnost si získala zvláštní popularitu díky vytváření placentárních a liftingových kolagenových masek obsahujících přírodní ingredience.

Promyšlené složení účinně bojuje proti projevům souvisejícím s věkem, vyhlazuje vrásky, zvyšuje tón pleti a obnovuje její přirozený jas.

Je třeba dodat, že všechny produkty Beauty Style jsou výsledkem mnoha výzkumných procesů využívajících inovativní technologie a také projdou všemi nezbytnými testy.

Složení kosmetických přípravků zahrnuje jak přírodní složky, tak přísady, které jsou pro průmysl moderní a revoluční. Všechny jsou podrobeny dermatologické kontrole a potvrzení bezpečnosti a kvality. Výzkumné laboratoře Beauty Style sídlí v USA a Jižní Koreji. Zaměstnanci společnosti neustále pracují na vytváření nových vzorců a identifikaci dříve nepoužívaných komponent.

Je nemožné neoznámit, že produkty americké společnosti nejsou testovány na zvířatech a emise oxidu uhličitého do atmosféry jsou nulové..

Výhody

Jednou z hlavních výhod značky Beauty Style je jedinečný recept s množstvím přírodních ingrediencí, který vám umožní dosáhnout významných výsledků v péči v krátkém čase. Pro větší pohodlí jsou všechny produkty, včetně modelových masek, rozděleny do kategorií odpovědných za řešení konkrétního problému. Používání americké kosmetiky je snadné a pohodlné. Musím říci, že všechny prezentované produkty mají stylové, ale spolehlivé balení a viditelný efekt se dostaví po prvním použití..

Samotná značka Beauty Style nazývá své výhody efektivitou, přirozeností, která je zajištěna použitím pouze přírodních ingrediencí a extraktů vzácných rostlin, jakož i všestranností - produkty jsou vhodné jak pro domácí péči, tak pro kosmetické salony.

A konečně, dostupnost je také plus - kosmetiku této společnosti nelze nazvat drahou..

produkty

Sortiment Beauty Style zahrnuje velké množství linek. Expresní obličejové masky vám umožní v krátké době získat efekt rovnocenný plnohodnotné pravidelné péči. Obsahují látky, které vám umožní eliminovat nedostatek vlhkosti a vitamínů. Expresní masky zahrnují hedvábné, botanické, kyslíkové a další. Hedvábné masky vám umožní rychle obnovit zdravý vzhled obličeje a eliminovat účinky nedostatku vitamínů a dalších negativních faktorů.

Beauty Style - recenze o kosmetice

Mandy_Lane
někde Aktivní člen

Transparentní gelové sérum s lehkou strukturou v lahvičce s pipetou. Rychle se vstřebává, nezanechává lepkavý pocit. Má lehkou příjemnou vůni.

Aktivní složky v kombinaci s vitaminem C eliminují poškození způsobená volnými radikály a faktory prostředí, chrání pokožku před oxidačním stresem. Peptidový komplex "Renovage", který je součástí léčiva, obnovuje integritu ochranné kožní bariéry a brání ztrátě transdermální vlhkosti, snižuje jas stařeckých skvrn způsobených vystavením UV záření. Sérum zlepšuje strukturu pokožky, zlepšuje pevnost, pomáhá redukovat vrásky a vyhlazovat mikroreliéf, vyplňuje vnitřní zářivost a vyrovnává pleť.

Pro věkovou skupinu 30 +

Pro všechny typy pleti se známkami stárnutí

Snížený tón pleti

Nerovnoměrná, matná pleť

Prevence předčasného stárnutí

Efekt lehkého zvedání ihned po aplikaci

Vysoká koncentrace účinných látek

Působí na všechny známky stárnutí pokožky

Vysoký obsah peptidů Renovage (Renovage)

Oprava známek stárnutí a prevence předčasného stárnutí

Pohodlný tvar obalu umožňuje přesné dávkování produktu

Doporučeno pro intenzivní péči. Sérum se nanáší na čistou a suchou pokožku před nanesením krémové / netkané / alginátové masky nebo denního krému. Naneste několik kapek produktu na pokožku obličeje, jemně masírujte konečky prstů, dokud se úplně nevstřebá. Droga se nepoužívá kolem očí.

Uvolňovací forma: láhev 30 ml.

Vyrobeno pro: Beauty Style Inc. Adresa: Red Bank, New Jersey 07701 (3500 South Dupont Highway, Dover) USA.

Země původu: Korea.

Moje dojmy:

Toto sérum je novinkou značky Beauty Style, je součástí řady několika podobných sér s různými účinnými látkami.

Sérum je průhledný tekutý gel se specifickým kosmetickým parfémem. Vstřebává se velmi rychle, aniž by na pokožce zanechal stopy své přítomnosti. Necítím se lepkavý, filmový ani mokrý.

Kůže se okamžitě natáhne, slíbené zvedání je cítit. Vrásky samozřejmě nikde nezmizí, ale záhyby jsou méně výrazné. To je patrné zejména mezi obočím a na lícních kostech zmizí ostrý rozdíl mezi malárním vakem a zbytkem kůže. Kůže je viditelně pevnější a pevnější.

Používám podle doporučení výrobce - pod masku, alginát nebo látku. Obzvláště dobře se hodí k maskám, které slibují zvedání a pevnost. Výsledkem je skvělá kombinace, jejímž výsledkem je zářivá, pevná pokožka bez sebemenších známek tuposti a nezdravého tónu..

Účinek trvá až dva dny a velmi závisí na masce. Okamžitá převaha pokožky bezprostředně po aplikaci séra by však neměla být snížena. Tato vlastnost umožňuje v omezeném čase nahradit expresní masku před důležitou událostí. Pokožka se stává hladší, make-up dobře přilne i bez základny. Dočasný účinek trvá asi pět hodin. Při pravidelném používání je zvedání výraznější a trvalejší. Pro můj těžký obličej, mířící k zemi, je to dobrý výsledek. Pokusím se kombinovat sérum s hardwarovými postupy.

Hydratace ze séra je pro moji pokožku dostatečná, necítím naléhavou potřebu aplikovat zvlhčovač. Žádný vliv na rychlost kontaminace póry.

Používám to s potěšením, ale snažím se ne často.

Internetový kosmetický obchod Beauty Style

Kosmetika Beauty Style - oficiální stránky

Americká značka Beauty Style nabízí špičková kosmetická řešení pro všechny, kteří rádi hýčkají svou pokožku kvalitními a dokonalými produkty. Značka vyvinula širokou škálu přípravků pro různé typy pleti, aktivních gelů a produktů pro použití ve spojení s hardwarovými technikami.

Kosmetika Beauty Style: perfektní produkty pro vaši pokožku

Beauty Style nabízí 4 řady produktů zaměřených na řešení konkrétních úkolů. Kosmetiku můžete použít pro domácí i profesionální péči. Značka představuje následující série:

  • Beauty Style Masks zahrnuje masky založené na přírodních a inovativních ingrediencích. Série obsahuje masky pro různé typy pleti a problémy;
  • Kosmetika Beauty Style zahrnuje přípravky zaměřené na udržení zdraví a krásy pokožky. Série je zastoupena produkty proti stárnutí, zvlhčujícími a výživnými kompozicemi, produkty pro udržení štíhlé postavy;
  • Beauty Style SPA zahrnuje produkty pro luxusní péči o pokožku rukou, nohou a těla. Příjemné vůně, tající textury a vynikající výsledky - to vše zaručuje řada SPA od Beauty Style;
  • Kosmetika Beauty Style Body zahrnuje účinné produkty pro modelování siluet. Výrobky zaručují vysokou účinnost a výrazné výsledky.

Výhody profesionální kosmetiky Beauty Style

Kompletní řadu kosmetických produktů Beauty Style si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách. Značka nabízí masky různých textur, vysoce koncentrovaná séra, lehké gely, výživné krémy a další. Vždy si můžete vybrat komplexní a efektivní péči o pleť.

Výhody kosmetiky Beauty Style:

  • Vyvážené vzorce, které se o pokožku dobře starají a obnovují její strukturu;
  • Účinnost prokázaná klinickými zkouškami a testy;
  • Přirozenost. Mnoho produktů je založeno na přírodních ingrediencích;
  • Ideální hodnota za peníze.

Kosmetika "Beauty Style": recenze, sortiment, vlastnosti a složení

Nyní je na trhu kosmetiky neuvěřitelná paleta produktů. Téměř každá země se snaží vytvořit vlastní značku. Koneckonců, trh módy a krásy je mezi obyvateli neuvěřitelně populární, takže z toho bude dobrý příjem. V poslední době dramaticky vzrostla popularita přírodní kosmetiky. To je způsobeno skutečností, že dívky začaly přemýšlet nejen o svém vzhledu, ale také o svém vnitřním zdraví..

Výrobky amerických kosmetických společností se vždy vyznačovaly svou přirozeností a kvalitou. Jsou zvyklí vyrábět opravdu hodnotné produkty za dobré ceny. Dnes si povíme o kosmetice Beauty Style, která je vytvořena ve Spojených státech amerických. Musíme vyřešit recenze a sortiment.

Nejlepší denní krémy od společnosti Beauty Style. Popis, vlastnosti a recenze o nich

Nejprve si tedy povíme o denních krémech na obličej. Koneckonců, je to jeden z nejpopulárnějších produktů péče o pleť..

Kontrolní den matující emulzní krém. Tento lék je skvělý pro mastnou nebo smíšenou pleť. Reguluje rovnováhu vody a tuků, eliminuje nadbytečný lesk a otoky. Produkt obsahuje výtažky z jalovce, šalvěje, tymiánu a zeleného čaje. Produkt je balen v bílé nádobě se světle zeleným štítkem a praktickým dávkovačem. Recenze říkají, že denní matující emulzní krém "Control" je v letních vedrech skutečnou spásou. Dodává pleti matný povrch, který vydrží celý den.

Nejlepší noční krémy od společnosti Beauty Style. Popis, vlastnosti a recenze o nich

V noci potřebuje pokožka zvláštní péči, protože je to jediný okamžik, kdy si odpočine od kosmetiky a škodlivých účinků vnějšího prostředí. Proto je třeba k výběru nočního krému přistupovat s maximální opatrností..

Omlazující noční krém Matrixil je skutečnou spásou pro unavenou a dehydratovanou pokožku. Produkt dokonale zvlhčí, vyživí, naplní vlhkostí, silou a energií. Produkt obsahuje kyselinu hyaluronovou, panthenol a extrakt z hroznových jader.

Krém je balen ve stylové růžové a bílé nádobě s praktickým dávkovačem. Konzistence produktu je lehká, beztížná, dokonale rozložená a rychle se vstřebává, aniž by zanechávala mastné skvrny. V recenzích kosmetiky Beauty Style se říká, že tento noční krém plní při svých úkolech vynikající práci. Kůže je po použití měkká a odpočatá.

Masážní krém na obličej, krk a dekolt s kyselinou hyaluronovou. Skvělé pro dívky od 20 do 25 let, které chtějí zachovat pružnost a tón pleti. Produkt dokonale zvlhčuje, snižuje otoky a je skvělý pro masáž. Jedinou nevýhodou, kterou si dívky všimly v recenzích o kosmetice Beauty Style, je to, že krém má poměrně silnou vůni.

Křoviny a peelingy od společnosti Beauty Style. Vzhled, vlastnosti a recenze o nich

Další část kosmetického katalogu Beauty Style tedy zahrnuje různé peelingy a peelingy na pokožku..

  1. Expresní peeling pro mastnou a smíšenou pleť "Control". Lehký peeling, který okamžitě zlepší vzhled obličeje. Po použití tohoto produktu je pokožka hladká, pružná a měkká. Navíc zmizí pocit sucha a těsnosti. V recenzích kosmetologů o kosmetice Beauty Style se říká, že tento peeling je neuvěřitelně měkký, jemně odlupuje částice pokožky, aniž by poškodil horní vrstvu.
  2. Hydratační peelingový krém "Aqua 24". Pokud jste dlouho snili o zvlhčování a čištění současně, zkuste použít tento konkrétní produkt. Dobře vydrhne a vyživuje. Po použití vypadá pokožka jemně, zářivě a hladce.

Kosmetika pro oblast kolem očí od společnosti "Beauty Style". Vzhled, vlastnosti a recenze

Oblast kolem očí vyžaduje zvláštní péči. Nakonec je pokožka mnohem citlivější a měkčí.

  1. Gel proti tmavým kruhům. Pravděpodobně většina dívek čelí tomuto problému. Koneckonců, všichni někdy spíme málo nebo špatně jíme. Tento gel pomůže obnovit krásu a mládí v oblasti kolem očí. Mírně zesvětlí tmavé kruhy, zvlhčí a ochrání. Produkt obsahuje kyselinu hyaluronovou a zesvětlující pigment, který je 100% bezpečný. V recenzích kosmetiky Beauty Style se říká, že gel dokonale odstraňuje otoky, díky čemuž jsou tmavé kruhy méně nápadné.
  2. Omlazující oční maska. Intenzivní péče, která odstraňuje malé vrásky, vyrovnává barvu a dodává pokožce pružnost. Produkt je zabalen v krásné růžové a bílé nádobě s pohodlnou pumpičkou. V recenzích o kosmetice "Beauty Style" se říká, že maska ​​rychle vrací krásu a svěžest do oblasti kolem očí.

Pleťové masky od společnosti „Beauty Style“. Popis, vlastnosti a recenze

Jak jste již pochopili, společnost „Beauty Style“ se specializuje na výrobu kosmetiky. Proto nyní budeme hovořit o další části fondů, o maskách.

  1. Kolagen alginátová maska ​​na obličej "Blue Diamond". Vynikající maska ​​pro okamžitou péči. Tento nástroj pomůže rychle zkrášlit pokožku, odpočinout si a hydratovat, ušetřit sucho a poskytnout pružnost. Maska má gelovou strukturu a lehkou nenápadnou vůni.
  2. Kolagenová pleťová maska ​​s výtažkem z růží. Skvělá maska, která rychle vyživuje a zvlhčuje. Je 100% přírodní, obsahuje velké množství vitaminu B, takže je ideální pro citlivou pokožku.

Kosmetika pro hubnutí a boj proti celulitidě. Popis, vlastnosti a recenze

Všichni chceme zhubnout rychle a bez použití sportu. Nyní budeme hovořit o prostředcích, které pomohou uskutečnit sen..

  1. Prostředky pro hubnutí Slim Express. Vzorec tohoto séra obsahuje speciální složku zvanou fosfatidylcholin, která je schopna pronikat do buněk a rozkládat tukové usazeniny. V recenzích na „Beauty Style“ se říká, že produkt skutečně vyrovná pokožku, zmizí hrudky a otoky.
  2. Anticelulitidní tělový krém Body Cream Phytosonic. Báječný tvarovací krém se skvělým složením, které pokožku opravdu zvedne a vyrovná.

Dekorativní kosmetika. Podkladové krémy od společnosti Beauty Style. Popis, vlastnosti a recenze

Naštěstí Beauty Style má řadu základových zvlhčovačů. Nyní o nich budeme mluvit.

  1. CC krém. Světelný tón, který dokonale zvlhčuje a chrání. Mírně vyrovnává tón pleti a dodává jí přirozenou záři a zářivost. Produkt je vytvořen v jednom odstínu. Obsahuje citlivé pigmenty, které se snadno přizpůsobí tónu pleti.
  2. CC základna, polštář č. 1. Nádherný základ, který dodává krásnou a zdravou pleť. Je to skvělé na léto pro opálené dívky s kombinovanou nebo mastnou pokožkou, s nimiž neuvidíte mastný lesk.

Lotiony a emulze od společnosti Beauty Style

Na konci si povíme o poslední sekci profesionální kosmetiky „Beauty Style“, která zahrnuje různé emulze a krémy.

  1. Control mattifying lotion pro mastnou a smíšenou pleť. Produkt rychle a trvale odstraňuje mastný lesk, dobře reguluje rovnováhu vody a tuků a zabraňuje vzniku vyrážek. Obsahuje výtažek ze zeleného čaje, jalovce, šalvěje.
  2. Emulze proti slunečnímu záření SPF-20. Výrobek spolehlivě chrání před škodlivými účinky slunečního záření, prodlužuje jeho krásu a mládí. Obsahuje kolagen, kyselinu hyaluronovou, panthenol.

Kosmetika "Beauty Style"

O atraktivní vzhled se stará celá staletí, ale vypadat slušně není jen estetický úkol, ale do značné míry i sociální a ekonomický. Koneckonců, atraktivní vzhled pomáhá úspěšně řešit osobní záležitosti, dosáhnout stanovených cílů, poskytuje psychologické pohodlí člověku, který je sebevědomý a soběstačný..

Kosmetika v rytmu moderního života

S neustále rostoucími požadavky a širokou škálou příležitostí nemají naši současníci dostatek času na to, aby se o sebe klidně a klidně postarali. Profesionální kosmetologové dokážou zázraky, ale neméně žádaná je i expresní kosmetika pro individuální použití. Takové produkty nabízela americká společnost Beauty Style..

Beauty Style nabízí obrovský výběr vysoce kvalitní a účinné kosmetiky určené pro úplné a komplexní použití. Přípravy jsou zaměřeny na aktivní životní rytmus moderní ženy, zcela uspokojují její požadavky a přání.

Při výběru kosmetiky doufáme v rychlý výsledek jejího používání. Hledáme expresní produkty, které nám pomohou zajistit naši pokožku v pořádku během několika dní. Jedná se o profesionální výrobky vyráběné americkou společností Beauty Style..

Kosmetika Beauty Style je hypoalergenní, protože složky tvořící její složení procházejí přísným výběrem a nejvyšším stupněm čištění. Nejdůležitější věcí je, že kosmetické výrobky jsou navrženy tak, aby zajistily, že pokožka získá viditelný, a hlavně - trvalý výsledek v krátké době..

Výhody americké kosmetiky

Přestože se kosmetika Beauty Style vyrábí v USA, její výrobky jsou známé a oblíbené profesionálními kosmetology v mnoha zemích světa. A nejen kosmetologové uznali účinek produktů této značky, spotřebitelé také dlouho pociťovali léčivé a nutriční vlastnosti inovativních produktů..

Značka Beauty Style je pro své zákazníky známá svými jedinečnými maskami. Společnost vyrábí tolik z nich s využitím nejnovějšího vývoje v oblasti kosmetologie, včetně celé řady účinných látek v jejich složení, že nebude obtížné zvolit masku pro výživu a korekci pokožky jakéhokoli typu..

Různé obličejové masky a vlastnosti produktu

  • Kolagenové masky se zvedacím účinkem;
  • Alginátové masky;
  • Hydrogelové masky s kolagenem - saturují pokožku vlhkostí, vyhlazují vrásky, utahují ovál obličeje;
  • Křišťálové masky proti stárnutí;
  • Anti-aging hedvábné proteinové masky.

Kromě masek zahrnuje produktová řada Beauty Style komplexy séra, aktivní gely používané pro hardwarové techniky a celé programy intenzivní péče o pleť.

Masky obsahují aktivní přírodní složky, včetně květinových, bylinných a ovocných výtažků, stejně jako kyselinu hyaluronovou a kolagen. Hydratace pokožky, korekce nedokonalostí a modelování oválu obličeje, masky usnadňují a zrychlují, aby každá žena byla nejkrásnější a nejatraktivnější.

Výrobky pro zdokonalování těla

Společnost nabízí obvazy, které pomáhají bojovat proti celulitidě. Způsob působení je následující: obvazy mají zdvihací a protiedémový účinek a v kombinaci s teplotními účinky (chlad nebo teplo) pomáhají opravit postavu.

Výrobky Beauty Style používají v salonech profesionální kosmetologové i běžní spotřebitelé doma. Hlavní výhodou kosmetiky Beauty Style je viditelný výsledek v co nejkratší době. Produkty společnosti jsou schopny úspěšně napravit jakýkoli problém různých typů pleti. Kosmetické vlastnosti jsou kombinovány s aromaterapeutickým účinkem díky přírodním vůním obsaženým ve složení.

Pár slov o stylu krásy

Rychlý vstup americké společnosti Beauty Style na světové trhy začal současně se zrodem nového století a tisíciletí. Od roku 2000 se produkty společnosti aktivně as potěšením používají v kosmetických salonech i doma. Společnost směřuje spotřebitele svých produktů k profesionální kráse vlastníma rukama a uspokojuje touhu po dokonalosti.

Při nákupu kosmetiky Beauty Style volíme kvalitní a přírodní krásy, které pokožce poskytují ten nejjemnější a nejúčinnější účinek. Zjevný omlazující výsledek je nepopiratelný, projevuje se zvýšením pružnosti pokožky, vyhlazením vrásek a zlepšením pleti..

To je navíc patrné již na samém začátku aplikace, ale pro dosažení zásadních změn se doporučuje používat masky s intervalem 3–5 dní s minimálně 10 procedurami. Pokud je však naléhavá potřeba „udělat obličej“, maska ​​od Beauty Style vás nezklame.

Měli byste se o sebe starat včas, s přihlédnutím k individuálním charakteristikám věku a stavu pokožky. Systematickým a komplexním nanášením kosmetiky od společnosti Beauty Style si můžete po mnoho let uchovat zdraví, přitažlivost a mladost své pokožky, dát jí štíhlost a výrazně zpomalit procesy stárnutí.

Kosmetický styl - recenze zákazníků

Dobrá maska, ráno po umytí je obličej hladký a svěží. Bál jsem se, že by mohlo dojít k podráždění nebo alergiím, protože cenovka není vysoká a sérolalanové sérum této společnosti způsobilo podráždění. Ale nic takového se nestalo. Jsem šťastný. Používám to po dobu 4 měsíců, spotřeba je ekonomická.

Dobrá maska, ráno po umytí je obličej hladký a svěží. Bál jsem se, že dojde k podráždění nebo alergiím, protože cenovka není vysoká a jahody mohou také způsobit. Ale nic takového se nestalo. Šťastný.

Otázka: pokud věříte fotografii, taška s maskou je také v krabici (případ). Maska je jedna nebo více?

Dobré odpoledne. 7 ks v balení. Informace zveřejněné na webu na kartě produktu.

KUPIVIP 24. března 2020

Nesnášenlivost ke komponentám. Pryč skvrny. Dříve neexistovala žádná reakce na kolagen. To znamená, že ve složení je také alergen. Pokusil jsem se produkt odebrat. Nepoužívejte nic, vše projde, znovu spustím sérum, v oblasti dolní části obličeje a podél obrysu jsou olovnice. Produkt odstranila. Všechno přešlo znovu. Masky této lcd řady bez reakce.

Dobrý kosmetický přípravek, dobře vyhlazuje a vyživuje pokožku pod očima, náplasti jsou ve speciálním roztoku, je prospěšné používat

Ještě jsem to nezkoušel, ale myslím, že to používám, jak bylo zamýšleno

Právě jsem začal nanášet, doufám, že to ospravedlní všech 5 hvězdiček. Na obličeji je pokožka příjemná, snadno se nanáší, ekonomicky.

Zboží přišlo nesprávně zabalené. Poznamenám to - KOSMETIKA! Co je místo masky uvnitř, to ví jen Bůh?! Je prostě nebezpečné nanášet na obličej, aniž byste přesně věděli, co je ve sklenici! Dávkovač a víčko jsou rozbité. Existoval pocit, že před odesláním se někdo pokusil otestovat masku na sobě.

Ahoj! Je nám líto, že máme s výrobkem takový problém. V této záležitosti vás kontaktoval náš odborník.

Kosmetika "Beauty Style": recenze, sortiment, vlastnosti a složení

Nyní je na trhu kosmetiky neuvěřitelná paleta produktů. Téměř každá země se snaží vytvořit vlastní značku. Koneckonců, trh módy a krásy je mezi obyvateli neuvěřitelně populární, takže z toho bude dobrý příjem. V poslední době dramaticky vzrostla popularita přírodní kosmetiky. To je způsobeno skutečností, že dívky začaly přemýšlet nejen o svém vzhledu, ale také o svém vnitřním zdraví..

Výrobky amerických kosmetických společností se vždy vyznačovaly svou přirozeností a kvalitou. Jsou zvyklí vyrábět opravdu hodnotné produkty za dobré ceny. Dnes si povíme o kosmetice Beauty Style, která je vytvořena ve Spojených státech amerických. Musíme vyřešit recenze a sortiment.

Nejlepší denní krémy od společnosti Beauty Style. Popis, vlastnosti a recenze o nich

Nejprve si tedy povíme o denních krémech na obličej. Koneckonců, je to jeden z nejpopulárnějších produktů péče o pleť..

Kontrolní den matující emulzní krém. Tento lék je skvělý pro mastnou nebo smíšenou pleť. Reguluje rovnováhu vody a tuků, eliminuje nadbytečný lesk a otoky. Produkt obsahuje výtažky z jalovce, šalvěje, tymiánu a zeleného čaje. Produkt je balen v bílé nádobě se světle zeleným štítkem a praktickým dávkovačem. Recenze říkají, že denní matující emulzní krém "Control" je v letních vedrech skutečnou spásou. Dodává pleti matný povrch, který vydrží celý den.

Nejlepší noční krémy od společnosti Beauty Style. Popis, vlastnosti a recenze o nich

V noci potřebuje pokožka zvláštní péči, protože je to jediný okamžik, kdy si odpočine od kosmetiky a škodlivých účinků vnějšího prostředí. Proto je třeba k výběru nočního krému přistupovat s maximální opatrností..

Omlazující noční krém Matrixil je skutečnou spásou pro unavenou a dehydratovanou pokožku. Produkt dokonale zvlhčí, vyživí, naplní vlhkostí, silou a energií. Produkt obsahuje kyselinu hyaluronovou, panthenol a extrakt z hroznových jader.

Krém je balen ve stylové růžové a bílé nádobě s praktickým dávkovačem. Konzistence produktu je lehká, beztížná, dokonale rozložená a rychle se vstřebává, aniž by zanechávala mastné skvrny. V recenzích kosmetiky Beauty Style se říká, že tento noční krém dělá vynikající práci. Kůže je po použití měkká a odpočatá.

Masážní krém na obličej, krk a dekolt s kyselinou hyaluronovou. Skvělé pro dívky od 20 do 25 let, které chtějí zachovat pružnost a tón pleti. Produkt dokonale zvlhčuje, snižuje otoky a je skvělý pro masáž. Jedinou nevýhodou, kterou si dívky všimly v recenzích o kosmetice Beauty Style, je to, že krém má poměrně silnou vůni.

Křoviny a peelingy od společnosti „Beauty Style“. Vzhled, vlastnosti a recenze o nich

Další část katalogu kosmetiky „Beauty Style“ tedy zahrnuje různé peelingy a peelingy na pokožku.

  • Expresní peeling pro mastnou a smíšenou pleť "Control". Lehký peeling, který okamžitě zlepší vzhled obličeje. Po použití tohoto produktu je pokožka hladká, pružná a měkká. Navíc zmizí pocit sucha a těsnosti. V recenzích kosmetologů o kosmetice „Beauty Style“ se říká, že tento peeling je neuvěřitelně jemný, jemně exfoliuje částice pokožky bez poškození vrchní vrstvy.
  • Hydratační peelingový krém "Aqua 24". Pokud jste dlouho snili o zvlhčování a čištění současně, zkuste použít tento konkrétní produkt. Dobře vydrhne a vyživuje. Po použití vypadá pokožka jemně, zářivě a hladce.

    Kosmetika pro oblast kolem očí od společnosti "Beauty Style". Vzhled, vlastnosti a recenze

    Oblast kolem očí vyžaduje zvláštní péči. Nakonec je pokožka mnohem citlivější a měkčí.

  • Gel proti tmavým kruhům. Pravděpodobně většina dívek čelí tomuto problému. Koneckonců, všichni někdy spíme málo nebo špatně jíme. Tento gel pomůže obnovit krásu a mládí v oblasti kolem očí. Mírně zesvětlí tmavé kruhy, zvlhčí a ochrání. Produkt obsahuje kyselinu hyaluronovou a zesvětlující pigment, který je 100% bezpečný. V recenzích kosmetiky Beauty Style se říká, že gel dokonale odstraňuje otoky, díky čemuž jsou tmavé kruhy méně nápadné.
  • Omlazující oční maska. Intenzivní péče, která odstraňuje malé vrásky, vyrovnává barvu a dodává pokožce pružnost. Produkt je zabalen v krásné růžové a bílé nádobě s pohodlnou pumpičkou. V recenzích kosmetiky "Beauty Style" se říká, že maska ​​rychle vrací krásu a svěžest do oblasti kolem očí.

    Pleťové masky od společnosti „Beauty Style“. Popis, vlastnosti a recenze

    Jak jste již pochopili, společnost „Beauty Style“ se specializuje na výrobu kosmetiky. Proto nyní budeme hovořit o další části fondů, o maskách.

  • Alginátová maska ​​na obličejový kolagen "Blue Diamond". Vynikající maska ​​pro okamžitou péči. Tento nástroj pomůže rychle zkrášlit pokožku, odpočinout si a hydratovat, ušetřit sucho a poskytnout pružnost. Maska má gelovou strukturu a lehkou nenápadnou vůni.
  • Kolagenová pleťová maska ​​s výtažkem z růží. Skvělá maska, která rychle vyživuje a zvlhčuje. Je 100% přírodní, obsahuje velké množství vitaminu B, takže je ideální pro citlivou pokožku.

    Kosmetika pro hubnutí a boj proti celulitidě. Popis, vlastnosti a recenze

    Všichni chceme zhubnout rychle a bez použití sportu. Nyní budeme hovořit o prostředcích, které pomohou uskutečnit sen..

  • Prostředky pro hubnutí Slim Express. Vzorec tohoto séra obsahuje speciální složku zvanou fosfatidylcholin, která je schopna pronikat do buněk a rozkládat tukové usazeniny. V recenzích o „Beauty Style“ se říká, že produkt skutečně vyrovná pokožku, tuberosita a otoky zmizí.
  • Anticelulitidní tělový krém Body Cream Phytosonic. Úžasný modelační krém s vynikajícím složením, který pokožku skutečně nadzvedne a vyrovná..

    Dekorativní kosmetika. Podkladové krémy od společnosti Beauty Style. Popis, vlastnosti a recenze

    Naštěstí má Beauty Style řadu základových zvlhčovačů. Nyní o nich budeme mluvit.

  • CC krém. Světelný tón, který dokonale zvlhčuje a chrání. Mírně vyrovnává tón pleti a dodává jí přirozenou záři a zářivost. Produkt je vytvořen v jednom odstínu. Obsahuje citlivé pigmenty, které se snadno přizpůsobí tónu pleti.
  • CC základna, polštář č. 1. Nádherný základ, který dodává krásnou a zdravou pleť. Je to skvělé na léto pro opálené dívky s kombinovanou nebo mastnou pokožkou, s nimiž neuvidíte mastný lesk.

    Lotiony a emulze od společnosti Beauty Style

    Na konci si povíme o poslední sekci profesionální kosmetiky „Beauty Style“, která zahrnuje různé emulze a krémy.

  • Matující krém „Control“ pro mastnou a smíšenou pleť. Produkt rychle a trvale odstraňuje mastný lesk, dobře reguluje rovnováhu vody a tuků a zabraňuje vzniku vyrážek. Obsahuje výtažek ze zeleného čaje, jalovce, šalvěje.
  • Emulze proti slunečnímu záření SPF-20. Výrobek spolehlivě chrání před škodlivými účinky slunečního záření, prodlužuje jeho krásu a mládí. Obsahuje kolagen, kyselinu hyaluronovou, panthenol.