loader

Hlavní

Injekce

23 osobních recenzí na kosmetiku Avon

Kosmetika Avon se trvale umístila na prvním místě v hodnocení popularity kosmetiky. Mám si objednat výrobky Avon? Pro správnou volbu si přečtěte uživatelské recenze.

Elena, 27 let. Moskva

Tuto kosmetiku objednávám pořád. Mám rád téměř všechno. Parfém je obzvláště působivý. Nejčastěji objednávám toaletní vodu Avon Summer White. Taková příjemná vůně!

Jsem také nadšený ze série SPA. Všechny krémy, gely a šampony jsou prostě nádherné. Kůže po gelu je sametově hebká. A šampony voní skvěle! Mám rád Avon! Doporučuji všem svým přátelům, aby přešli na tuto kosmetiku. Vysoce kvalitní a levné - to je o ní.

Maria, 33 let. Rostov

Vyzkoušel jsem sprchový gel z katalogu Avon. Popis byl velmi lákavý. Samotný gel na mě ale nezapůsobil. Normální struktura, příjemná grapefruitová vůně. Nic víc říci.

Sonya, 25 let. Petrohrad

Moc se mi líbí řasenka této společnosti. Obvykle kupuji Super délku. Populární řasenka Super shock mi nevyhovuje.

Co se týče šamponů, raději si vlasy umývám přirozeně. Z tohoto důvodu nikdy nepoužívám šampony Avon. Velmi pochybuji, že jsou vyrobeny z přírodních látek. Jednou jsem si vzal balzám na vlasy, ale nelíbilo se mi to. Ale s potěšením používám řasenku, stíny a rtěnku..

Marina, 32 let. Balashikha

Miluji Avon! Zvláště miluji tělové a obličejové krémy. Pokud někomu fondy nevyhovovaly, jednoduše je vyberete nesprávně! Musíte vzít v úvahu typ vaší pokožky, pak nebudou žádné problémy. Avon vyrábí úžasnou kosmetiku, která je vždy k dispozici. Kvalita zboží je vždy nahoře a ceny jsou vždy příjemné.

Láska, 27 let. Samara

Kosmetiku Avon používám již pět let. Se sortimentem jsem byl vždy spokojený. Nyní čekám na nové produkty. Podíval jsem se na čerstvé katalogy a byl jsem potěšen. Určitě si z nového parfému něco objednám. Všechny prostředky, které jsem předtím vzal, byly pro mě perfektní.

Mila, 23 let. Dmitrov

Letos v březnu jsem koupil tři rtěnky z nového katalogu. Žádný z nich se mi nelíbil. Barva se nápadně liší od barvy na fotografii. Nepoužívám je a nechci si nic jiného objednávat.

Irina, 22 let. Moskva

Mnoho mých přátel je z této kosmetiky jednoduše „taženo“. Ale nemám ji rád. Jednou jsem si objednal sprchový gel. Ukázalo se, že je průměrný. Jindy jsem koupil stíny. Ani oni mi nevyhovovali. Teď se jen dívám na katalogy, které mi ukazují moji přátelé. Sám si Avon nekupuji.

Olya, 26 let. Tolyatti

Osobně jsem si objednal rtěnku, která zvyšuje objem rtů. Ve skutečnosti to nic nezvyšuje. Popis této rtěnky uvádí, že způsobuje mírné brnění. Ale vůbec jsem nic takového necítil. Ukázalo se, že rtěnka je nejběžnější. Nedoporučuji vám, abyste to vzali.

Avon se neprodává pouze prostřednictvím systému síťového marketingu. Recenze kosmetiky GRS také hodně mluví o této metodě distribuce..

Další podobenství v jazycích - izraelská kosmetika Desheli, o ní - zde

Karina, 29 let. Korolev

Produkty Avon používám již několik let, ale nedávno jsem se snažila neobjednávat dekorativní kosmetiku. Kupuji pouze výrobky pro péči o obličej. A raději volím rtěnku, lesk, stíny a tvářenku od jiných výrobců. Beru pouze elitní výrobky - levná kosmetika není pro mě. Avonovy krémy a krémy jsou ale dobré, i když bych chtěl vědět víc o složení.

Ira, 24 let. Obninsk

AVON je super kosmetika! Používám pouze to a doporučuji všem, aby používali pouze to! Tato společnost má všechny produkty vysoké kvality. Kosmetiku jsem si z katalogu objednal mnohokrát. Vždy všechno šlo dobře.

Moc se mi líbí série Lux. Je tu chladný pudr na obličej, který vyrovnává pleť. Zůstává na pokožce celý den a dobře skrývá nedokonalosti. Velmi dobrá tvářenka "24 karátové zlato".

Tato firma má spoustu dalších skvělých věcí. Zkuste to a všechno pochopíte sami. Musíte si jen pečlivě vybírat kosmetiku, pak se nemůžete pokazit.

Masha, 27 let. Lyubertsy

Miluji kosmetiku Avon, zejména stíny a tvářenky.

Olga, 30 let. Moskva

Opravdu se mi líbila rtěnka Avon Enew. Ale to bylo najednou vyřazeno z výroby. Jsem velmi naštvaný. Vyhovovala mi perfektně. Jak vyměnit svou oblíbenou rtěnku? Podíval jsem se na nové nabídky společnosti, ale nemohu nic najít.

Ekaterina, 39 let. Petrohrad

Přítel mi dal velmi zajímavou maličkost z Avonu - gelovitý olej. Je to z kůže tak měkké série. Tento olej má zlatý odstín. Je velmi příjemný: rychle se vstřebává, nezanechává žádné zbytky, zjemňuje pokožku.

Nejúžasnější však je, že olej dodává pokožce zlatou záři. Velmi originální věc!

Milana, 36 let. Jekatěrinburg

Vždy je zajímavé dívat se na krásné obrázky. Ve skutečnosti se však kosmetika společnosti příliš neliší od mnoha jiných. Koupil jsem si krém na obličej. Neměl jsem ho moc rád. Ostatní výrobci mají lepší výrobky.

Veronica, 28 let. Čeljabinsk

Kosmetiku Avon používám šest let. Hodnotím mnoho produktů s průměrným skóre. Ale mám opravdu skvělé produkty, které mám rád. Pořád je objednávám. Dovolte mi uvést to nejlepší z Avonu:

  • Liiv oční krémový gel s SPF 15
  • Krém na nohy z bambuckého másla a krém na ruce z bambuckého másla ze série Planet SPA
  • Maska na vlasy s olivou ze série Planet SPA
  • SOS krém na ruce
  • Planet SPA parafínová maska ​​na nohy a ruce
  • Rtěnka mimo barvu

Všechny tyto produkty jsou velmi dobré kvality. V sérii Planet SPA jsou skvělé produkty. Musíte to zkusit sami. Hodně záleží na osobním vkusu. A samotná kosmetika není špatná.

Katya, 24 let. Voronež

Používám krém ze série krémů na opalování. Je prostě úžasný! Někdy kupuji roll-on deodoranty od Avonu. Téměř všechny mají příjemnou vůni. Ještě jsem nezkoušel jiné produkty.

Chtěla bych si něco objednat z dekorativní kosmetiky. Například lak na nehty nebo rtěnka. Jejich katalogy jsou obrovské, oči vytřeštěné, ani nevím, kde se zastavit..

Natalia, 27 let. Krasnojarsk

Miluji kosmetiku Avon. Osobně jsem na tuto kosmetiku nikdy neměl alergii. Pouze maskary této společnosti nejsou příjemné. Suší se příliš rychle a okamžitě se rozpadají.

Zbytek prostředků dávám 5 bodů. Tento výrobce má vždy skvělou toaletní vodu! Velmi pěkná série SPA. Mám tam rád masky a gely. Všichni velmi dobře voní..

Chtěl bych také poznamenat vlasovou sérii Advance. Šampony a laky na vlasy jsou tam velmi dobré. Díky nim vypadají vaše vlasy krásně. Nemám moc ráda lesky na rty, ale rtěnky od Avonu jsou skvělé. Mohu říci, že mám k této společnosti pozitivní vztah..

Jeanne, 24 let. Permu

Výrobky Avon jsou levné. To je jeho hlavní výhoda. Za málo peněz si toho můžete koupit hodně. Mám rád mnoho nástrojů. Pudr, rtěnka, ruměnec, lesk - vše od Avonu. Dosud jsem nenašel náhradu za tuto cenově dostupnou kosmetiku.

Margot, 27 let. Ufa

Už jsem si objednal stíny, které lze několikrát zkroutit. Nazývají se „Modrá vlna“. Beru také dobrý růžový balzám na rty (v bílém případě).

Také mám rád parfémy a toaletní vody. Ale už nejsou v módě nosit s sebou. Z dálky vidíte, že jsou Avon. Můžete okamžitě posoudit stav a bohatství dívky. Proto si musíte koupit dražší a prestižnější zboží..

Z kosmetiky pro péči o obličej si raději objednám noční krém. Poté velmi jemná a měkká pokožka. Koupím také balzám na rty se třpytivým efektem. Je to velmi levné, ale dobré. Má takovou růžovou a příjemnou barvu. Velmi mi to vyhovuje.

Nastya, 20 let. Moskva

Miloval jsem sérii Naturals. Existují dobré tělové spreje. Zvláště se mi líbil sprej na mléko a mandle. Po něm tělo voní tak dobře! Zkoušel jsem Avonovu nadaci Perfect Shine. Ale nenašel jsem v něm nic dokonalého. Leží nerovnoměrně a má zvláštní odstín. Nyní, abych potvrdil nebo popřel, chci si objednat stíny a rtěnku.

Lyudmila, 34 let. Taganrog

Kosmetika řady Enyu je velmi dobrá. Miluji lesk, linku na rty a oční stíny. Kosmetika pro péči o tělo je také skvělá. Gely pokožku dobře zjemňují. Slušné pleťové vody.

Ačkoli mnoho z levných produktů společnosti je výhodnějších než luxusní výrobky jiných společností.

Oksana, 32 let. Petrohrad

Jsem ohromen mnoha recenzemi! Výrobky Avon jsou zlatou kolekcí vynikající kosmetiky.

Mimochodem, šperky vypadají úžasně! Vypadá stylově a elegantně. Žádný další lesk. Vše se děje s chutí a kvalitou. Povrch produktů není vymazán, barvy zůstávají po dlouhou dobu jasné.

Lucky Avon dokonale přilne a okamžitě uschne. Vyzkoušel jsem také gel proti celulitidě, od kterého jsem neočekával velký účinek. Ukázalo se tedy, že je mnohem lepší než ty, které nabízejí v obchodech za velké peníze! Moje oblast celulitidy se zmenšila! Výsledek je vizuálně patrný. Byl jsem nadšeně potěšen.

Ira, 21 let. Angarsk

Byla mi předložena řasenka Spectra Lash. Moc se mi líbila. Hodnocil jsem to vyšší než maskary Maybelline a Bourgeois, které jsem použil dříve. Moje řasy se staly objemnějšími, delšími a nadýchanějšími. Zároveň se inkoust nerozpadá. Skvělá položka, kterou si určitě znovu objednám.

Katerina, 23 let. Moskva

Vyzkoušel jsem sprchový gel Senses. Ukázalo se to jako příjemné, ale necítil jsem žádný zvlhčující účinek. Pravidelný gel s jemnou ovocnou vůní. Příště si koupím něco jiného.

Alexandra, 19 let. Nalčik

Objednal jsem si třpytivé mléko ve velké láhvi. Dobře voní a změkčuje pokožku. Chtěla bych si objednat rtěnku a lesk na rty z nových katalogů. Existuje mnoho krásných květin.

Na našem webu jsou informace o exotičtějších značkách - například korejská kosmetika Misha (Missha)

Chcete vědět více o kosmetice Mary Kay? Pak jste tady

Líbil se vám článek? Přihlaste se k odběru aktualizací stránek pomocí RSS nebo sledujte aktualizace ve VKontakte, Facebooku, Google Plus nebo Twitteru.

Přihlaste se k odběru aktualizací e-mailem:

Řekněte to svým přátelům! Sdílejte tento článek se svými přáteli na své oblíbené sociální síti pomocí tlačítek na panelu vlevo. dík!

35 odpovědí

Objednal jsem si dvoubarevný oční stín Avon's Enchanted Forest - prostě hrůza! při aplikaci na oči začnou oči slzit, zpočátku jsem nemohl pochopit, jaký je důvod, po testování podruhé mi oči začaly znovu slzit, nikdy v životě jsem neměl alergii na kosmetiku a krémy. velmi zklamaný! Představte si, jaké by to mohlo být složení.

Svetlana Odpověď:
5. května 2015 v 9:23

Super nabídka od společnosti AVON. Zaplacením pouze 1120 rublů získáte sadu 15 položek... Žádné zálohy. Soupravu obdržíte na poště jeden týden po podání žádosti. Platba do pěti dnů od přijetí. Pokud vás nabídka zaujala, napište svě[email protected] s předmětem „Žádost o sadu“ Počet sad je omezen.

Elena Odpověď:
22. května 2017 v 14:02

Používám kosmetiku eywon velmi dlouho a všechno se mi moc líbí! Použitý faberlik a neseděl, kosmetika etozh, jak se někomu líbí, stejně jako pro medicínu někomu pomohla a někdo jiný má obecně alergii) stíny objednané obecně chladné a nerozpadají se, jako předtím byly jiné společnosti) dobré produkty! Doporučuji, nebudete litovat, stačí zadat typ pleti a vybrat kosmetiku pouze pro své tělo a pleť)

Kosmetika velmi nízké kvality, nedoporučuji nákup!

Odpověď Marina:
27. listopadu 2014 v 13:21

Proč. zobecněné, vágní prohlášení děsí, ale nepřesvědčuje, toto je ze série, kterou jsem řekl, rozumíte, vysvětlete, proč to tak považujete, pak vám možná uvěří.

Nízká kvalita kosmetiky, nedoporučuji nákup!

Vítejte v mém online obchodě AVON https://my.avon.ru/magazin/katerina36 (doručení VORONEZH) Při první objednávce DÁREK ode mě))) Chcete se účastnit propagačních akcí, dostávat dárky a nakupovat produkty se slevou -31 %? Kontaktujte nás! Online registrace zástupců v jakémkoli městě.

Svetlana Odpověď:
5. května 2015 v 9:24

Super nabídka od společnosti AVON. Zaplacením pouze 1120 rublů získáte sadu 15 položek... Žádné zálohy. Soupravu obdržíte na poště jeden týden po podání žádosti. Platba do pěti dnů od přijetí. Pokud vás nabídka zaujala, napište svě[email protected] s předmětem „Žádost o sadu“ Počet sad je omezen.

Oči slzící z řasenky. Nedávno jsem získal film s okurkovou maskou a krém na obličej, celý můj obličej je pokryt červenou vyrážkou ((už si nebudu brát

A opravdu se mi líbí kosmetika Avon. Líbil se mi šampon z čajovníku, vlasy poté, co zůstaly čisté TÝDEN!

kosmetika průměrné kvality. Dříve jsem si vzal parfémové černé šaty. nyní je to úplně jiný parfém. není jasné proč, ale z nějakého důvodu se vůně změnila, a ne k lepšímu. je to škoda

Jako zástupce jsem se nedávno zabýval avonem, předtím jsem koupil z katalogů, co chci říct, vyzkoušel jsem spoustu kosmetiky a krémů od různých společností, jak drahých, tak ne, a znovu jsem se vrátil k avonu. Mám na ní rád všechno, něco víc, něco méně. A je velmi urážlivé, když na něj vrhají bláto velmi otevřeně. dobří kolegové Faberlik - blokují špatné recenze. není se o nich co učit, ale zde je příležitost sdílet, konzultovat. Vezměte si stíny - koupíte v obchodě - tváře se vylévají na podlahu nebo vůbec nelehnou - řasenka, která je nadávána za to, že rychle schne, ale naopak mi to vyhovuje - pár úderů a běh. Parfém - kombinuji pár vůní, účinek je zajištěn a vychvalované krémy proti stárnutí? Což je chváleno v každé reklamě, to je něco.... Stále mám na obličeji popáleniny. je tu minus: podle mého názoru je to velmi vážné, proč krémy v Avonu fungují bez ochranné slídy. a kupující se na tuto skutečnost dívají úkosem...

galina Odpověď:
25. července 2014 v 8:30

No, ve Faberlik, řasenka a rtěnka jsou lepší a nejsou špatné čisticí prostředky pro dům, ale v Avonu nejsou špatné šampony, sprchové gely a krémy, ale parfémy a tatm, a tam s levným syntetickým parfémovým parfémem, a beru jen v Lambé, používám je už 15 let a ach

Odpověď Marina:
30. října 2014 v 16:26

Dovolte mi nesouhlasit s tím, že smrt je dobrá pro Rusa-Němce, říká se, že Faberlik má docela průměrnou kvalitu, že třpytky jsou jako rtěnky, není pravda, že jsou lepší než Avon, ALE nemohu, ale souhlasím, že existují rtěnky a třpytky lepší než Avon a dokonce za zcela přijatelnou cenu je vše známo ve srovnání s tímto, a dva jsme všichni jiní, s jinou kůží a odlišným vkusem, nemluvě o našich potřebách a schopnostech.
Ale je to děsivé, když nalívají kosmetiku doslovně PRO KDYKOLI... „Nelíbilo se mi to“ nebo „neseděla“ by mělo být odůvodněno a to je zdvořilost, to je banální okamžitě odpovědět na otázku, která vyvstává - „proč“, ale nadává stylem - „to je na hovno „Nebo„ levné není pro mě “,„ používají ho ti, kteří neviděli dobrou drahou kosmetiku “- obecně řečeno o nízké inteligenci, nedostatečné výchově nebo odpuštění blízkosti.
V podstatě-
Avon má nádherné červené kuličky.
Existuje obrovské množství žen, pro které je Avon řasenka šíleně vhodná, ona sama si ji také dříve koupila, ale já jsem měl s čím srovnávat.
Mají docela pěkné krémy na ruce, opravdu fungují, zejména série „naturel“ (omlouvám se za ruské písmo)
Jejich pudry nejsou špatné, ale nejsou vhodné pro každého, se suchou pokožkou není obecně tak snadné vybrat si pudr, na druhou stranu existují tonální, ale zde jejich mínus nejsou horší než mnoho, ale ne lepší, řekl by průměrný.
Sladkosti nejsou pro vkus každého, opět existuje spousta sérií, můžete si vybrat podle svých potřeb, ale o neodpovídající barvě s katalogem, všude existuje rozdíl, mezi tištěným vydáním a realitou, není nic, co by bylo možné vinit pouze pro Avon, a nakonec můžete a podívejte se na vzorky, pokud je to velmi důležité.
Jejich parfém je velmi oblíbený, což mě najednou překvapilo, a protože existují spotřebitelé, znamená to, že existuje poptávka po kosmetice, a to znamená, že se hodí a líbí se vám, respektive, všechno na světě je relativní. ne pro váš typ pleti a vaše vlastní vlastnosti, pak můžete proklít cokoli.

Elena Odpověď:
22. května 2017 v 14:07

Není to pravda o faberlik! Použil jsem tuto kosmetiku a rtěnky a byl jsem velmi zklamaný! A ona je to, co potřebujete, stačí si vybrat sami!

Recenze krému na obličej Avon

Ahoj!
Dnes se moje recenze bude zabývat hydratačním krémem na obličej nutraeffects.
Za prvé, typ pleti je kombinovaný a velmi citlivý a je pro mě velmi obtížné vybrat si jakýkoli kosmetický přípravek na obličej, ať už je to krém, gel na mytí, podklad nebo pudr. Okamžitě začnu vylévat.

Tento krém ke mně přišel k testování u konkurence. Chtěl jsem to dát své matce, aby to mohla otestovat, protože vím, jaké to bude mít následky, ale pak jsem si myslel, co se stane! A ve své volbě jsem se nemýlil.

Velmi mě potěšilo, že sklenice krému je skleněná a kromě víka je zde ještě jedno tenké plastové ochranné víčko.
Krém voní velmi příjemně.

Textura krému je poměrně silná.

Rychle se vstřebává bez napínání pokožky obličeje a poskytuje příjemný pocit a hydrataci po dlouhou dobu. Vsadím velké plus za to, že netvoří film.

Kůže je měkká jako dno dítěte.

Testoval jsem to o něco déle než týden a chci dojít k závěru, že krém mě moc potěšil a hlavně nezpůsobil (jak jsem se velmi bál) alergie na mé tváři. To znamená, že splňuje přísliby výrobce, že je vhodný pro citlivou pokožku. Rád jej budu nadále používat.
http://irecommend.ru/content/chudo-ne-krem-4

K testování jsem dostal hydratační krém. Potěšení z obalu a konzistence krému, stejně jako ne ostrý příjemný zápach)
Okamžitě se vstřebává, aniž by po sobě zanechal stopy, což je u denního krému velmi důležité..
Cena krému podle katalogu je 179 rublů, což je mnohem levnější ve srovnání s krémy podobné kvality v kosmetických obchodech.
Obecně jsem s novým produktem spokojen. Objednám si také krém s tonálním účinkem „radiance“ a BB krém)

Přijatý krém Nutra Effects Balance pro testování. Krém se mi opravdu líbil, natolik, že jsem odložil předchozí druhou sklenici krému a dal ji na své místo)) Dobře zvlhčuje, matuje pokožku, světlo, rychle se vstřebává, příjemná vůně (voní jako tráva), nezanechává lesk, žádný film, pocit svěžesti a pohodlí.

A zde je recenze ani jeden z produktů!
Tentokrát vám povím o Anew Ultra-Moisture Cream Gel od Avonu v mini verzi s magickou strukturou..

Obal:
+ - skleněná nádoba - proč plus nebo minus? Jen dávám přednost tubám, ze kterých musíte vytlačit krém, nemusíte s nimi používat špachtli a neexistuje způsob, jak prsty vnést mikroby do nádoby a vyjmout krém (a tím zhřeším, protože se špachtlí jste vždy líní)
+ těžký pro mini verzi - příjemná hmotnost, téměř nemožné zlomit;
+ stylový design;
+ nádoba je v krabici spolu s návodem k použití.

Konzistence:
+ krém-gel - produkty s takovou strukturou jsem dosud nepoužíval - zamiloval jsem se.
+ tlustý;
+ průsvitný s modrým odstínem;
+ hospodárný;
+ na dotek - nejjemnější konzistence, s příjemnou vůní, dodávající vlhkost tak důležitou pro obličej.

Sliby výrobce a návod k použití:

Nyní porovnejme sliby a realitu výrobce:
+ krémový gel opravdu naplní pokožku vlhkostí;
+ pokožka je měkčí a hladší;
+ po aplikaci se objeví pohodlnější pocit;
+ nezpůsobuje alergie;
+ nepřispívá k ucpávání pórů;
+- pokožka se za týden nerozsvítila, ale po měsíci používání vypadá pokožka lépe, protože póry se trochu zúžily.

Složení:
Složení není přirozené. ALE. Výrobce nedeklaruje krémový gel jako organickou kosmetiku. Také v mnoha přečtených recenzích rozhořčení o skutečnosti, že na druhém místě je složení silikon, který ucpává póry.

ALE. Nic takového. Řekl bych, že se mi póry dokonce zúžily.

TEĎ NYNÍ NEJZAJÍMAVĚJŠÍ.
VÝSLEDKY POUŽITÍ
Hned bych chtěl říci, že pupínky nemají nic společného s kosmetikou a výrobky pro péči..

Představuji vám 2 koláže: „PŘED“ a „PO“ nanášení krému pro každou aplikaci.

1 aplikace: Krémový gel mě zpočátku nelíbil, vypadal lepkavě, vypadal nepříjemně na obličeji. Ale slíbená hydratace byla.
2 aplikace. A pak jsem se zamiloval! Nepríjemné pocity lepivosti jsou pryč. A struktura krému vypadala nepopsatelně jemná.
Aplikace 3: Bohužel, zapomněl jsem vyfotit „DO“.
Po 3 týdnech používání: Dokonale zvlhčuje, ale moje pokožka trpící nedostatkem vitamínů zcela neodstraní loupání. Ale to mi nebrání milovat tento krém.

Rozhodně doporučuji koupit. Ale skóre 5 s "-" pro složení.
A na závěr chci říci, že je to nejlepší krém Avon.

Moje recenze o Anew Ultra-hydratačních krémech

Sdílím s vámi zpětnou vazbu k novému produktu katalogu 08/2015 od společnosti Avon - k Anew Clinical PRO Wrinkle Corrector Serum+.

Sérum má trojí účinek proti nenáviděným vráskám. Tuto novinku lze otestovat již v 7. katalogu zakoupením sady sond po 5 ks. za 70 rublů. A pokud se vám toto sérum líbí, můžete si v 8. katalogu zakoupit plnou verzi séra v objemu 30 ml, minus těchto 70 rublů. To je skvělé!

Cena zázračného léku v 8. katalogu je 840 rublů, kromě plné verze získáte také dárek za 1 rubl.

Sérum na korekci vrásek nám předkládáme v plastové nádobě s plastovým víčkem, zabalené v lepenkové krabici a v slídě. Design trubice jistě zaujme - celá je pokryta reflexním povlakem, jako je zrcadlo. Plast dělá tento produkt o něco levnějším, ale to není hlavní věc. Víko je pohodlně odnímatelné, samotné sérum má dobrý dávkovač, pomocí kterého sami upravíte požadované množství produktu lehkým lisem.

V lepenkové krabici je také složená instrukce v několika jazycích.

Chci také zmínit vůni, která je mírně chemická, zjevně je to právě tato molekula, která voní, nebo jiné složky séra. Konzistence je homogenní, je to spíše krémový gel, snadno se nanáší na pokožku obličeje, vstřebává se během prvních minut. Neexistuje žádná lepivost, ale přesto bych ji ráno nepoužil. Toto sérum jsem aplikoval výhradně večer před spaním, protože mám smíšenou pleť a čelo se mi trochu lesklo. A sérum by mělo fungovat a váš obličej by neměl být nabitý tonálními prostředky..

Nyní uplynulo 12 dní, během nichž jsem tento nástroj používal každý den pouze na noc, a všimnu si, že pokožka mého obličeje byla mnohem měkčí a moje, zdánlivě nevýznamné, vrásky nebyly stejné jako dříve. Přesvědčte se sami níže.

Líbilo se mi sérum na korekci vrásek, díky Avonu používám tento lék i nadále a později po měsíci ukážu výsledek použití korekčního séra, uvidíme, co se stane.

Avon NutraEffects Balance denní krém SPF 15

Značka Avon je známá neustálou aktualizací sortimentu: jak vzhledem k zásadním novým produktům v katalozích, tak častou aktualizací barevné palety, designu, vzorců a dalších parametrů jednotlivých produktů a celých řad. Pouze odborník vyznávající značku bude sledovat všechny nové produkty. Řada péče o pleť NutraEffects není nová, před pár lety nahradila řadu Solutions, ale donedávna jsem byl obeznámen pouze s jedním produktem, Light Face Oil. A když jsem se setkal s několika dalšími, rozhodl jsem se o nich mluvit. Toto je první z několika příspěvků na řádku NutraEffects. Výrobce bere na vědomí následující vlastnosti Avon NutraEffects: produkty jsou vhodné pro citlivou pokožku, testovány na alergenicitu, neobsahují parabeny a barviva, obsahují komplex bylinných extraktů Active Seed.

Hrdinou dnešní recenze je lehký denní krém.

AVON NutraEffects Balance denní krém SPF 15.

Začnu jako obvykle od začátku, tedy s obalem: kartonová krabička s krátkým návodem v různých jazycích uvnitř, těžká skleněná nádoba se šroubovacím uzávěrem, design v bílé a světle zelené barvě - vše je velmi důstojné a příjemné na pohled.

Krém je bílý, hustý, neteče, ale struktura je velmi lehká, absolutně nemastná, snadno se roztírá jak ve velmi tenké vrstvě, tak ve střední - dle libosti. Krém potřebuje několik minut, než se vstřebá, „splyne“ s pokožkou a plně projeví její vlastnosti.
A jeho vlastnosti jsou zajímavé.
Výrobce slibuje, že krém sníží produkci kožního mazu a vzhled lesku na obličeji díky minerálnímu matujícímu pudru ve složení, udrží rovnováhu voda-tuk a svěží vzhled kombinované pokožky po dobu až 12 hodin. Podle mých zkušeností je krém vhodný pro smíšenou pleť a pro ty, které jsou náchylné k těžší mastnotě. Opravdu se hodí - efektivně, ale jemně. Po vstřebání způsobí, že povrch pokožky bude sametově hebký (ale ne jako například silikonový matovací primer), přičemž nedochází k pocitu napnutí, „filmu“, účinku krycí masky a dalších vjemů vrstvy naneseného produktu (narazil jsem na matující krémy, které tento pocit prakticky poskytly vrstva „jílu“ na obličeji, navíc, dokud se krém nevymyje). Krém je velmi pohodlný, a to nejen na mastných oblastech pokožky - mám kombinaci.
Ale znovu se domnívám, že krém je ideální pro pokožku, která je zjevně náchylná k mastnému obsahu. Proč? Protože struktura byla testována na pokožce milovaného člověka - ve výsledku jsem si v dalším katalogu objednal sklenici i pro něj. :) Jeho počáteční údaje: rychle se objevující mastný lesk a současně zvýšené požadavky jen na strukturu krému, a to: měl by zmírnit možné pocity těsnosti po umytí, měl by být snadno distribuován a absorbován tak, aby bez náznaku zbytků krému, které jsou podle subjektivních vjemů téměř vždy zvýrazněte „lesklý“ efekt pokožky. Verdikt: „dělá pokožku perfektní na dotek - a tak rychle!“ (z).

A z mé zkušenosti mohu také dodat, že krém je vhodný jako základ pro make-up - v mém případě je to povinný požadavek na denní krém. Jako vždy musíte počkat několik minut po nanesení krému, než začnete nanášet tón; ale během dne se krytí podkladu rychle nestane nerovnoměrným pouze v typických „rizikových zónách“, tj. lesku - na nose, uprostřed čela.
Myslím, že krém Balance je také vhodný pro letní sezónu - pokud nemáte zvýšené požadavky na SPF (mám) a stačí vám nízký „celosezónní“ SPF 15, což je v zásadě již dobré, i když ne vždy dostačující (ale kompletní nedostatek SPF v denním krému je podle mého názoru kritickou nevýhodou).
Mohu také zmínit takové další bonusy jako:
- nenápadná a rychle mizející vůně,
- absence barviv (byl jsem však zmaten nápisem na obalu „vyhýbejte se kontaktu s oblečením: výrobek může způsobit barvení látek“; poctivě jsem zkontroloval jak na bílé látce, tak na bílém papíře - nic nebylo obarveno; možná se jedná o standardní varování?),
- výše zmíněný komplex bylinných složek Active Seed, konkrétně v tomto krému to je: roční extrakt ze slunečnicových semen, extrakt z čínských listů kamélie (čajový keř), extrakt z pusolia pusolisia, extrakt ze semen šalvěje španělské (semena chia), extrakt z kultivovaných buněk z hroznových plodů.
Celé složení:

Objem: 50 ml.
Testovací období: dva měsíce.
Cena: 225-400 rublů. v závislosti na katalogu.

23 osobních recenzí na kosmetiku Avon

Kosmetika Avon se trvale umístila na prvním místě v hodnocení popularity kosmetiky. Mám si objednat výrobky Avon? Pro správnou volbu si přečtěte uživatelské recenze.

Elena, 27 let. Moskva

Tuto kosmetiku objednávám pořád. Mám rád téměř všechno. Parfém je obzvláště působivý. Nejčastěji objednávám toaletní vodu Avon Summer White. Taková příjemná vůně!

Jsem také nadšený ze série SPA. Všechny krémy, gely a šampony jsou prostě nádherné. Kůže po gelu je sametově hebká. A šampony voní skvěle! Mám rád Avon! Doporučuji všem svým přátelům, aby přešli na tuto kosmetiku. Vysoce kvalitní a levné - to je o ní.

Maria, 33 let. Rostov

Vyzkoušel jsem sprchový gel z katalogu Avon. Popis byl velmi lákavý. Samotný gel na mě ale nezapůsobil. Normální struktura, příjemná grapefruitová vůně. Nic víc říci.

Sonya, 25 let. Petrohrad

Moc se mi líbí řasenka této společnosti. Obvykle kupuji Super délku. Populární řasenka Super shock mi nevyhovuje.

Co se týče šamponů, raději si vlasy umývám přirozeně. Z tohoto důvodu nikdy nepoužívám šampony Avon. Velmi pochybuji, že jsou vyrobeny z přírodních látek. Jednou jsem si vzal balzám na vlasy, ale nelíbilo se mi to. Ale s potěšením používám řasenku, stíny a rtěnku..

Marina, 32 let. Balashikha

Miluji Avon! Zvláště miluji tělové a obličejové krémy. Pokud někomu fondy nevyhovovaly, jednoduše je vyberete nesprávně! Musíte vzít v úvahu typ vaší pokožky, pak nebudou žádné problémy. Avon vyrábí úžasnou kosmetiku, která je vždy k dispozici. Kvalita zboží je vždy nahoře a ceny jsou vždy příjemné.

Láska, 27 let. Samara

Kosmetiku Avon používám již pět let. Se sortimentem jsem byl vždy spokojený. Nyní čekám na nové produkty. Podíval jsem se na čerstvé katalogy a byl jsem potěšen. Určitě si z nového parfému něco objednám. Všechny prostředky, které jsem předtím vzal, byly pro mě perfektní.

Mila, 23 let. Dmitrov

Letos v březnu jsem koupil tři rtěnky z nového katalogu. Žádný z nich se mi nelíbil. Barva se nápadně liší od barvy na fotografii. Nepoužívám je a nechci si nic jiného objednávat.

Irina, 22 let. Moskva

Mnoho mých přátel je z této kosmetiky jednoduše „taženo“. Ale nemám ji rád. Jednou jsem si objednal sprchový gel. Ukázalo se, že je průměrný. Jindy jsem koupil stíny. Ani oni mi nevyhovovali. Teď se jen dívám na katalogy, které mi ukazují moji přátelé. Sám si Avon nekupuji.

Olya, 26 let. Tolyatti

Osobně jsem si objednal rtěnku, která zvyšuje objem rtů. Ve skutečnosti to nic nezvyšuje. Popis této rtěnky uvádí, že způsobuje mírné brnění. Ale vůbec jsem nic takového necítil. Ukázalo se, že rtěnka je nejběžnější. Nedoporučuji vám, abyste to vzali.

Avon se neprodává pouze prostřednictvím systému síťového marketingu. Recenze kosmetiky GRS také hodně mluví o této metodě distribuce..

Další podobenství v jazycích - izraelská kosmetika Desheli, o ní - zde

Karina, 29 let. Korolev

Produkty Avon používám již několik let, ale nedávno jsem se snažila neobjednávat dekorativní kosmetiku. Kupuji pouze výrobky pro péči o obličej. A raději volím rtěnku, lesk, stíny a tvářenku od jiných výrobců. Beru pouze elitní výrobky - levná kosmetika není pro mě. Avonovy krémy a krémy jsou ale dobré, i když bych chtěl vědět víc o složení.

Ira, 24 let. Obninsk

AVON je super kosmetika! Používám pouze to a doporučuji všem, aby používali pouze to! Tato společnost má všechny produkty vysoké kvality. Kosmetiku jsem si z katalogu objednal mnohokrát. Vždy všechno šlo dobře.

Moc se mi líbí série Lux. Je tu chladný pudr na obličej, který vyrovnává pleť. Zůstává na pokožce celý den a dobře skrývá nedokonalosti. Velmi dobrá tvářenka "24 karátové zlato".

Tato firma má spoustu dalších skvělých věcí. Zkuste to a všechno pochopíte sami. Musíte si jen pečlivě vybírat kosmetiku, pak se nemůžete pokazit.

Masha, 27 let. Lyubertsy

Miluji kosmetiku Avon, zejména stíny a tvářenky.

Olga, 30 let. Moskva

Opravdu se mi líbila rtěnka Avon Enew. Ale to bylo najednou vyřazeno z výroby. Jsem velmi naštvaný. Vyhovovala mi perfektně. Jak vyměnit svou oblíbenou rtěnku? Podíval jsem se na nové nabídky společnosti, ale nemohu nic najít.

Ekaterina, 39 let. Petrohrad

Přítel mi dal velmi zajímavou maličkost z Avonu - gelovitý olej. Je to z kůže tak měkké série. Tento olej má zlatý odstín. Je velmi příjemný: rychle se vstřebává, nezanechává žádné zbytky, zjemňuje pokožku.

Nejúžasnější však je, že olej dodává pokožce zlatou záři. Velmi originální věc!

Milana, 36 let. Jekatěrinburg

Vždy je zajímavé dívat se na krásné obrázky. Ve skutečnosti se však kosmetika společnosti příliš neliší od mnoha jiných. Koupil jsem si krém na obličej. Neměl jsem ho moc rád. Ostatní výrobci mají lepší výrobky.

Veronica, 28 let. Čeljabinsk

Kosmetiku Avon používám šest let. Hodnotím mnoho produktů s průměrným skóre. Ale mám opravdu skvělé produkty, které mám rád. Pořád je objednávám. Dovolte mi uvést to nejlepší z Avonu:

  • Liiv oční krémový gel s SPF 15
  • Krém na nohy z bambuckého másla a krém na ruce z bambuckého másla ze série Planet SPA
  • Maska na vlasy s olivou ze série Planet SPA
  • SOS krém na ruce
  • Planet SPA parafínová maska ​​na nohy a ruce
  • Rtěnka mimo barvu

Všechny tyto produkty jsou velmi dobré kvality. V sérii Planet SPA jsou skvělé produkty. Musíte to zkusit sami. Hodně záleží na osobním vkusu. A samotná kosmetika není špatná.

Katya, 24 let. Voronež

Používám krém ze série krémů na opalování. Je prostě úžasný! Někdy kupuji roll-on deodoranty od Avonu. Téměř všechny mají příjemnou vůni. Ještě jsem nezkoušel jiné produkty.

Chtěla bych si něco objednat z dekorativní kosmetiky. Například lak na nehty nebo rtěnka. Jejich katalogy jsou obrovské, oči vytřeštěné, ani nevím, kde se zastavit..

Natalia, 27 let. Krasnojarsk

Miluji kosmetiku Avon. Osobně jsem na tuto kosmetiku nikdy neměl alergii. Pouze maskary této společnosti nejsou příjemné. Suší se příliš rychle a okamžitě se rozpadají.

Zbytek prostředků dávám 5 bodů. Tento výrobce má vždy skvělou toaletní vodu! Velmi pěkná série SPA. Mám tam rád masky a gely. Všichni velmi dobře voní..

Chtěl bych také poznamenat vlasovou sérii Advance. Šampony a laky na vlasy jsou tam velmi dobré. Díky nim vypadají vaše vlasy krásně. Nemám moc ráda lesky na rty, ale rtěnky od Avonu jsou skvělé. Mohu říci, že mám k této společnosti pozitivní vztah..

Jeanne, 24 let. Permu

Výrobky Avon jsou levné. To je jeho hlavní výhoda. Za málo peněz si toho můžete koupit hodně. Mám rád mnoho nástrojů. Pudr, rtěnka, ruměnec, lesk - vše od Avonu. Dosud jsem nenašel náhradu za tuto cenově dostupnou kosmetiku.

Margot, 27 let. Ufa

Už jsem si objednal stíny, které lze několikrát zkroutit. Nazývají se „Modrá vlna“. Beru také dobrý růžový balzám na rty (v bílém případě).

Také mám rád parfémy a toaletní vody. Ale už nejsou v módě nosit s sebou. Z dálky vidíte, že jsou Avon. Můžete okamžitě posoudit stav a bohatství dívky. Proto si musíte koupit dražší a prestižnější zboží..

Z kosmetiky pro péči o obličej si raději objednám noční krém. Poté velmi jemná a měkká pokožka. Koupím také balzám na rty se třpytivým efektem. Je to velmi levné, ale dobré. Má takovou růžovou a příjemnou barvu. Velmi mi to vyhovuje.

Nastya, 20 let. Moskva

Miloval jsem sérii Naturals. Existují dobré tělové spreje. Zvláště se mi líbil sprej na mléko a mandle. Po něm tělo voní tak dobře! Zkoušel jsem Avonovu nadaci Perfect Shine. Ale nenašel jsem v něm nic dokonalého. Leží nerovnoměrně a má zvláštní odstín. Nyní, abych potvrdil nebo popřel, chci si objednat stíny a rtěnku.

Lyudmila, 34 let. Taganrog

Kosmetika řady Enyu je velmi dobrá. Miluji lesk, linku na rty a oční stíny. Kosmetika pro péči o tělo je také skvělá. Gely pokožku dobře zjemňují. Slušné pleťové vody.

Ačkoli mnoho z levných produktů společnosti je výhodnějších než luxusní výrobky jiných společností.

Oksana, 32 let. Petrohrad

Jsem ohromen mnoha recenzemi! Výrobky Avon jsou zlatou kolekcí vynikající kosmetiky.

Mimochodem, šperky vypadají úžasně! Vypadá stylově a elegantně. Žádný další lesk. Vše se děje s chutí a kvalitou. Povrch produktů není vymazán, barvy zůstávají po dlouhou dobu jasné.

Lucky Avon dokonale přilne a okamžitě uschne. Vyzkoušel jsem také gel proti celulitidě, od kterého jsem neočekával velký účinek. Ukázalo se tedy, že je mnohem lepší než ty, které nabízejí v obchodech za velké peníze! Moje oblast celulitidy se zmenšila! Výsledek je vizuálně patrný. Byl jsem nadšeně potěšen.

Ira, 21 let. Angarsk

Byla mi předložena řasenka Spectra Lash. Moc se mi líbila. Hodnocil jsem to vyšší než maskary Maybelline a Bourgeois, které jsem použil dříve. Moje řasy se staly objemnějšími, delšími a nadýchanějšími. Zároveň se inkoust nerozpadá. Skvělá položka, kterou si určitě znovu objednám.

Katerina, 23 let. Moskva

Vyzkoušel jsem sprchový gel Senses. Ukázalo se to jako příjemné, ale necítil jsem žádný zvlhčující účinek. Pravidelný gel s jemnou ovocnou vůní. Příště si koupím něco jiného.

Alexandra, 19 let. Nalčik

Objednal jsem si třpytivé mléko ve velké láhvi. Dobře voní a změkčuje pokožku. Chtěla bych si objednat rtěnku a lesk na rty z nových katalogů. Existuje mnoho krásných květin.

Na našem webu jsou informace o exotičtějších značkách - například korejská kosmetika Misha (Missha)

Chcete vědět více o kosmetice Mary Kay? Pak jste tady

Líbil se vám článek? Přihlaste se k odběru aktualizací stránek pomocí RSS nebo sledujte aktualizace ve VKontakte, Facebooku, Google Plus nebo Twitteru.

Přihlaste se k odběru aktualizací e-mailem:

Řekněte to svým přátelům! Sdílejte tento článek se svými přáteli na své oblíbené sociální síti pomocí tlačítek na panelu vlevo. dík!

35 odpovědí

Objednal jsem si dvoubarevný oční stín Avon's Enchanted Forest - prostě hrůza! při aplikaci na oči začnou oči slzit, zpočátku jsem nemohl pochopit, jaký je důvod, po testování podruhé mi oči začaly znovu slzit, nikdy v životě jsem neměl alergii na kosmetiku a krémy. velmi zklamaný! Představte si, jaké by to mohlo být složení.

Svetlana Odpověď:
5. května 2015 v 9:23

Super nabídka od společnosti AVON. Zaplacením pouze 1120 rublů získáte sadu 15 položek... Žádné zálohy. Soupravu obdržíte na poště jeden týden po podání žádosti. Platba do pěti dnů od přijetí. Pokud vás nabídka zaujala, napište svě[email protected] s předmětem „Žádost o sadu“ Počet sad je omezen.

Elena Odpověď:
22. května 2017 v 14:02

Používám kosmetiku eywon velmi dlouho a všechno se mi moc líbí! Použitý faberlik a neseděl, kosmetika etozh, jak se někomu líbí, stejně jako pro medicínu někomu pomohla a někdo jiný má obecně alergii) stíny objednané obecně chladné a nerozpadají se, jako předtím byly jiné společnosti) dobré produkty! Doporučuji, nebudete litovat, stačí zadat typ pleti a vybrat kosmetiku pouze pro své tělo a pleť)

Kosmetika velmi nízké kvality, nedoporučuji nákup!

Odpověď Marina:
27. listopadu 2014 v 13:21

Proč. zobecněné, vágní prohlášení děsí, ale nepřesvědčuje, toto je ze série, kterou jsem řekl, rozumíte, vysvětlete, proč to tak považujete, pak vám možná uvěří.

Nízká kvalita kosmetiky, nedoporučuji nákup!

Vítejte v mém online obchodě AVON https://my.avon.ru/magazin/katerina36 (doručení VORONEZH) Při první objednávce DÁREK ode mě))) Chcete se účastnit propagačních akcí, dostávat dárky a nakupovat produkty se slevou -31 %? Kontaktujte nás! Online registrace zástupců v jakémkoli městě.

Svetlana Odpověď:
5. května 2015 v 9:24

Super nabídka od společnosti AVON. Zaplacením pouze 1120 rublů získáte sadu 15 položek... Žádné zálohy. Soupravu obdržíte na poště jeden týden po podání žádosti. Platba do pěti dnů od přijetí. Pokud vás nabídka zaujala, napište svě[email protected] s předmětem „Žádost o sadu“ Počet sad je omezen.

Oči slzící z řasenky. Nedávno jsem získal film s okurkovou maskou a krém na obličej, celý můj obličej je pokryt červenou vyrážkou ((už si nebudu brát

A opravdu se mi líbí kosmetika Avon. Líbil se mi šampon z čajovníku, vlasy poté, co zůstaly čisté TÝDEN!

kosmetika průměrné kvality. Dříve jsem si vzal parfémové černé šaty. nyní je to úplně jiný parfém. není jasné proč, ale z nějakého důvodu se vůně změnila, a ne k lepšímu. je to škoda

Jako zástupce jsem se nedávno zabýval avonem, předtím jsem koupil z katalogů, co chci říct, vyzkoušel jsem spoustu kosmetiky a krémů od různých společností, jak drahých, tak ne, a znovu jsem se vrátil k avonu. Mám na ní rád všechno, něco víc, něco méně. A je velmi urážlivé, když na něj vrhají bláto velmi otevřeně. dobří kolegové Faberlik - blokují špatné recenze. není se o nich co učit, ale zde je příležitost sdílet, konzultovat. Vezměte si stíny - koupíte v obchodě - tváře se vylévají na podlahu nebo vůbec nelehnou - řasenka, která je nadávána za to, že rychle schne, ale naopak mi to vyhovuje - pár úderů a běh. Parfém - kombinuji pár vůní, účinek je zajištěn a vychvalované krémy proti stárnutí? Což je chváleno v každé reklamě, to je něco.... Stále mám na obličeji popáleniny. je tu minus: podle mého názoru je to velmi vážné, proč krémy v Avonu fungují bez ochranné slídy. a kupující se na tuto skutečnost dívají úkosem...

galina Odpověď:
25. července 2014 v 8:30

No, ve Faberlik, řasenka a rtěnka jsou lepší a nejsou špatné čisticí prostředky pro dům, ale v Avonu nejsou špatné šampony, sprchové gely a krémy, ale parfémy a tatm, a tam s levným syntetickým parfémovým parfémem, a beru jen v Lambé, používám je už 15 let a ach

Odpověď Marina:
30. října 2014 v 16:26

Dovolte mi nesouhlasit s tím, že smrt je dobrá pro Rusa-Němce, říká se, že Faberlik má docela průměrnou kvalitu, že třpytky jsou jako rtěnky, není pravda, že jsou lepší než Avon, ALE nemohu, ale souhlasím, že existují rtěnky a třpytky lepší než Avon a dokonce za zcela přijatelnou cenu je vše známo ve srovnání s tímto, a dva jsme všichni jiní, s jinou kůží a odlišným vkusem, nemluvě o našich potřebách a schopnostech.
Ale je to děsivé, když nalívají kosmetiku doslovně PRO KDYKOLI... „Nelíbilo se mi to“ nebo „neseděla“ by mělo být odůvodněno a to je zdvořilost, to je banální okamžitě odpovědět na otázku, která vyvstává - „proč“, ale nadává stylem - „to je na hovno „Nebo„ levné není pro mě “,„ používají ho ti, kteří neviděli dobrou drahou kosmetiku “- obecně řečeno o nízké inteligenci, nedostatečné výchově nebo odpuštění blízkosti.
V podstatě-
Avon má nádherné červené kuličky.
Existuje obrovské množství žen, pro které je Avon řasenka šíleně vhodná, ona sama si ji také dříve koupila, ale já jsem měl s čím srovnávat.
Mají docela pěkné krémy na ruce, opravdu fungují, zejména série „naturel“ (omlouvám se za ruské písmo)
Jejich pudry nejsou špatné, ale nejsou vhodné pro každého, se suchou pokožkou není obecně tak snadné vybrat si pudr, na druhou stranu existují tonální, ale zde jejich mínus nejsou horší než mnoho, ale ne lepší, řekl by průměrný.
Sladkosti nejsou pro vkus každého, opět existuje spousta sérií, můžete si vybrat podle svých potřeb, ale o neodpovídající barvě s katalogem, všude existuje rozdíl, mezi tištěným vydáním a realitou, není nic, co by bylo možné vinit pouze pro Avon, a nakonec můžete a podívejte se na vzorky, pokud je to velmi důležité.
Jejich parfém je velmi oblíbený, což mě najednou překvapilo, a protože existují spotřebitelé, znamená to, že existuje poptávka po kosmetice, a to znamená, že se hodí a líbí se vám, respektive, všechno na světě je relativní. ne pro váš typ pleti a vaše vlastní vlastnosti, pak můžete proklít cokoli.

Elena Odpověď:
22. května 2017 v 14:07

Není to pravda o faberlik! Použil jsem tuto kosmetiku a rtěnky a byl jsem velmi zklamaný! A ona je to, co potřebujete, stačí si vybrat sami!

Avon pleťové krémy 45+. Hodnocení zákazníků série Anew "Rejuvenation"

Po 45 letech ztrácí pokožka svoji pružnost, proto potřebuje profesionální produkty proti stárnutí. S věkem se metabolické procesy v něm zpomalují, začínají hormonální poruchy, lipidová vrstva se ztenčuje a produkce kolagenu výrazně klesá. Objeví se vrásky, ovál obličeje ztrácí svůj jasný tvar.

Řada pleťových krémů Avon Anew „Rejuvenation“ pomůže zahájit procesy obnovy. Komplex pro rychlou transformaci proti stárnutí určený pro ženy ve věku od 45 do 54 let.

Dnes zjistíte, jak při každodenním používání komplexu po dobu 21 dnů obnovit dobře upravený vzhled a mládí tváře. Řeknu vám o všech nástrojích, výsledcích používání a zpětné vazbě od našich zákazníků.

Tajemství pleťových krémů Avon Enew „Omlazení. Péče o více osob “45+

Tajemství série spočívá v patentovaném komplexu Celluvive. K vadnutí kůže dochází v důsledku hromadění toxinů ve vrstvách dermis. Komplex detoxikuje poškozené epiteliální buňky, aktivně je čistí a obnovuje, umožňuje jim fungovat jako v mládí. Posiluje zvedání, spouští přirozené procesy produkce a regenerace kolagenu.

Série Rejuvenation je alternativou drahých salonních procedur. Při pravidelném a každodenním používání je transformační účinek viditelný po 2 týdnech.

Komplex řeší hlavní problémy spojené s věkem:

  • Snižuje počet a hloubku vrásek.
  • Obnovuje pružnost.
  • Bojuje proti procesu stárnutí, obnovuje turgor a napíná ovál obličeje.
  • Vyživuje dermis stopovými prvky.
  • Snižuje výskyt stařeckých skvrn.

Pro dosažení optimálních výsledků použijte celou novou řadu „Omlazení“ v kombinaci. Podle výsledků průzkumu 85% žen potvrdilo účinnost komplexu proti stárnutí.

Sám používám tyto produkty již několik let a jsem velmi spokojen s výsledky..

Denní krém „Omlazení. Multi-care “s ochranou SPF 25

Multifunkční denní krém na obličej 45+ vyživuje pokožku vlhkostí, dodává jí energii, minimalizuje hloubku vrásek a zvýrazňuje konturu obličeje. Umožňuje ženě být dobře upravená a vypadat mnohem mladší než její věk.

Aktivní mikroelementy a výtažky z rostlin ve složení produktu řeší několik problémů:

  • aktivně bojovat proti procesu přirozeného stárnutí;
  • vyrovnejte reliéf;
  • zesílit;
  • zrychlit metabolismus;
  • obnovit redoxní procesy;
  • zabraňuje škodlivým účinkům slunečního záření a fotostárnutí.

Již po 14 dnech je patrný pokles hloubky vrásek a po měsíci používání je kontura obličeje napnutá.

V recenzích produktů ženy píší, že změny jsou viditelné téměř okamžitě. Snižuje se ochabnutí nasolabiálních záhybů a „křídel“, redukují se viditelné vrásky, kůže se stává pevnou a pružnou. Ušetřete zde za nákupy.

Produkt se nanáší ráno na očištěnou pokožku, jasně podél linií masáže, lehkým poklepáním konečky prstů. Má jemnou vůni. Dostupné v 50 ml.

Noční krém „Omlazení. Multi-péče "

Ultra-zvlhčující vzorec nočního krému na obličej Avon doplňuje denní péči, zvyšuje jeho účinek a intenzivně vyživuje pokožku během spánku, obnovuje poškozené epiteliální buňky.

Použít efekt:

  • Po jednom použití zlepšuje pevnost.
  • Obnovuje turgor, pružnost.
  • Vyrovnává tón a úlevu.
  • Snižuje počet a hloubku vrásek po 2 týdnech.
  • Po 4 týdnech znatelně napne konturu lícních kostí.

V recenzích zákazníků si všimli, že po použití produktu zmizí známky únavy, pokožka je nasycena energií, stává se svěží a odpočívá. Produkt nezanáší póry a zmírňuje menší záněty. Znatelné změny jsou viditelné po dvou týdnech používání.

Aplikujte na čistou pokožku před spaním. Kosmetický produkt má bujnou hustou zakysanou smetanovou konzistenci, je dobře vstřebáván, má příjemnou vůni. Prodává se v 50 ml nádobách.

Krém na obličej, krk a dekolt "Omlazení. Dokonalost „2 v 1

Univerzální lék Anew „Superiority“ má cílený účinek a stará se o tři zóny najednou, což je obzvláště důležité po 45 letech. Vysoká koncentrace aktivních složek patentovaného komplexu Celluvive proniká do nejhlubších vrstev dermis, aktivuje práci všech buněk, saturuje pokožku užitečnými látkami, vyživuje ji a omlazuje.

Výsledek je viditelný po 7 dnech používání.

  • Snižuje známky problémů souvisejících s věkem.
  • Práce poškozených buněk je oživena.
  • Zvyšuje odolnost dermis proti stárnutí.
  • Elasticita je výrazně zvýšena, kontura obličeje je obnovena.

Omlazující krém na obličej, krk a dekolt od společnosti Enew Avon lze používat až do 40 let, pokud je pokožka vystavena škodlivým vlivům prostředí a chybí jí výživa.

Má mnoho pozitivních recenzí od žen:

  • Reliéf je vyrovnaný, pokožka je hedvábná.
  • Stopy vadnutí zmizí.
  • Hloubka vrásek je výrazně snížena.

Luxusní krémová struktura a jemná vůně milovaná mnoha lidmi. Produkt se rychle vstřebává bez zanechání zbytků. Může být použit den a večer po čištění pokožky. Má příjemnou vůni. Dodává se v 50 ml nádobě.

Toto je jeden z mých oblíbených krémů. Poskytuje rychlý viditelný efekt. Tvář vypadá mladší a září zevnitř.

Systém péče o oční kontury „Omlazení. Multi care "(krém + balzám)

Omlazující oční krém Enju jemně pečuje o pokožku očních víček, balzám zvyšuje pronikání živin dovnitř a stimuluje buňky. Systém dvojité péče vyhlazuje vrány, poskytuje liftingový efekt, redukuje tmavé kruhy pod očima.

Recenze očního krému:

  • Posiluje turgor, zvedá horní víčko, dělá pohled otevřenějším.
  • Vyrovnává úlevu, vyhlazuje vrásky.
  • Zmírňuje otoky a otoky.

Systém péče dobře bojuje s problémy souvisejícími s věkem. Krém se nanáší ráno a večer podél orbitálních čar s lehkým poklepáním prstů. Balzám používejte ráno pouze pod oči a po krému.

Objem každého produktu je 15 ml.

Dvojitý elixír „Omlazení. Excellence "(sérum a olej)

Avon Double Facial Elixir je inovativní produkt proti stárnutí s vysokým obsahem aktivních rostlinných složek. Obsahuje výtažky ze zlata, platiny a hydrolyzovaných perel. Jeden lék funguje jako dva a nahrazuje působení krému a séra. Elixír okamžitě proniká do dermis do nejhlubších vrstev, snižuje ochabování tkáně, bojuje s problémem vadnutí. Poskytuje dobrý liftingový efekt pro obličej.

  • Okamžitě vyhlazuje nerovnosti.
  • Posiluje pružnost, redukuje vrásky.
  • Rychlá regenerace epidermis spouští buněčné omlazení.
  • Zesiluje konturu obličeje.
  • Sérum normalizuje rovnováhu vodní tkáně.
  • Složení pěti olejů intenzivně vyživuje pokožku a zanechává ji sametovou a zářivou.
  • 87% žen uvádí znatelné snížení hlubokých vrásek.

Podle hodnocení zákazníků má mimořádně příjemnou vůni a lehkou strukturu; po aplikaci zůstává měkký film, který se rychle vstřebává. Pokožka je hedvábná a „živá“, póry se zmenšují. I na suché a dehydrované pokožce je účinek patrný po několika dnech používání.

Ráno nebo večer si naneste dvě kapky do dlaně, promíchejte a ponořte obličej do dlaní, jemně rozetřete po tváři. Aplikujte před nebo místo krému.

K dispozici ve 40 ml lahvičce.

Komplexní noční péče „Omlazení. Nekonečný efekt “

Tento komplex se stal průlomem v kosmetologii. Patentovaná technologie střídání dvou formulací s různými koncentracemi účinných látek se stala senzací. Dvoufázový komplex byl vyvinut a testován v Avon Global R&D Center. Oba produkty se navzájem doplňují a zlepšují vzájemné působení, společně pracují na regeneraci a omlazení buněk.

Hlavním úkolem komplexní noční péče je zahájit program omlazení buněk. Rotující potraviny každý týden eliminují návykové účinky.

Během noci spíte a prostředky fungují:

  • vyživuje epidermis stopovými prvky;
  • zlepšuje metabolismus;
  • spuštění procesu opravy buňky.

Krém č. 1 - aplikujte první týden. Komplex Glyco + aktivuje regeneraci, aktivní AHA kyseliny rozpouštějí mrtvé buňky. Nástroj bojuje s problémy souvisejícími s věkem a vyrovnává strukturu epitelu. Má protizánětlivé a antioxidační účinky.

Krém č. 2: - aplikujte druhý týden. Obsahuje Super Retinol, který aktivuje produkci kolagenu a elastinu, zlepšuje pevnost, maže vrásky.

Omlazující komplexní noční péče má mnoho nadšených recenzí. Ženy potvrzují kvalitu a vysokou účinnost komplexu. Opravdu aktivně bojuje s blednutím, snižuje závažnost vrásek, tvář vypadá upraveně a svěžeji.

Chcete-li udržet své mládí déle, používejte noční péči o omlazení 3 až 4krát ročně.

Výrobky mají příjemnou vůni květinového parfému. Objem lahvičky je 30 ml. Katalogová cena je 2300 rublů, ale často se prodává se slevou.

Mini-set "Omlazení"

Pokud chcete otestovat řadu pleťových krémů Avon bez zakoupení celé sady najednou, bude mini verze skvělou příležitostí je poznat. První výsledek obdržíte do 14 dnů.

Sada obsahuje:

  • Čisticí voda (50 ml).
  • Denní a noční krém (15 ml).
  • Systémy pro pokožku kolem očí: krém + balzám.

Takové mini verze série se v katalogu často objevují za speciální cenu. Je to dobrá příležitost, jak ušetřit peníze a vyzkoušet si prostředky sami. Zkušební verze je zabalena v krásné malé krabičce, kterou lze darovat nebo použít jako cestovní soupravu.

Hedvábný luxusní gelový olej na obličej s komplexem proti stárnutí

Revoluční Anew Ultimate 45+ denní obličej udrží váš obličej svěží a zářivý po celý den. Produkt má inovativní gelovou strukturu. Exkluzivní lehké oleje, AHA kyseliny, hedvábný extrakt, komplex vitamínů a antioxidantů obsažených v gelu dodají pokožce intenzivní výživu, hebkost a hedvábnost. Enewův olejový gel „Luxury of Silk“ poskytuje okamžitý účinek, výsledek je viditelný od první aplikace.

  • Vrátí stárnutí pokožky, pružnost.
  • Poskytuje jemné barvy, rovnoměrnou strukturu.
  • Vyhlazuje vrásky.
  • Maximální nasycení vlhkostí a užitečnými mikroelementy.

Výrobek se dokonale vstřebává, ideálně se hodí pod make-up. Může být aplikován po celý den na očištěnou pokožku. Aby se zabránilo změnám souvisejícím s věkem, vývojáři gelu doporučují používat jej pravidelně jako denní krém na obličej, aby bylo dosaženo maximálního účinku..

Podle recenzí žen má olej velmi jemnou strukturu, dodává pokožce přirozenou mladistvou záři, hladkost a mimořádně sametovou, vůbec se necítí a nezanechává stopy. Sám tento nástroj používám pořád, protože vidím, že se pokožka napíná a transformuje.

Vyrábí se v lahvičce o objemu 30 ml a stojí 700 r.

Omlazující minerální noční gel - zlatý standard

Inovativní vzorec produktu proti stárnutí aktivně bojuje proti 7 hlavním známkám stárnutí buněk epidermis, které mají vliv na jejich práci: zrychluje obnovu a aktivuje procesy jejich omlazení.

Eliminuje změny související s věkem:

  • Obnovuje pevnost.
  • Utáhne celkovou konturu.
  • Snižuje záhyby a hluboké vrásky.
  • Vyhlazuje jemné vrásky v problémových partiích.
  • Intenzivně zvlhčuje a vyživuje pokožku prospěšnými vitamíny.
  • Bojuje s věkovými skvrnami.

Noční emulze je jedním z produktů řady pleťových krémů Avon 45+ a doplňuje řadu produktů péče. Aplikuje se na obličej, krk, oblast dekoltu po předběžném vyčištění. Hluboce vyživuje i velmi suchou pokožku, je vhodná pro noční péči s kombinovaným typem. Při pravidelném používání má prodloužený účinek, aplikuje se před spaním.

Recenze žen jsou nejpozitivnější - zaznamenávají vysoce kvalitní výživu pokožky, zlepšenou úlevu, snížené ochabnutí lícních kostí a dokonce i barvu pleti. Píšou, že se známí začali chválit, že obličej byl mnohem mladší..

50 ml nádoba stačí na několik měsíců používání.

Peelingová a zářivá filmová maska

Filmová maska ​​produktové řady Anew Ultimate plní několik funkcí najednou. Okamžitě obnovuje mladistvost a zářivost pokožky, poskytuje hluboký peeling a detoxikaci buněk v hlubokých vrstvách pokožky. Maska obsahuje mikročástice zlata, které zajišťují tento výsledek. Zlatý prášek jemně vyrovnává strukturu a barvu pokožky, čistí póry a stahuje kontury lícních kostí.

Výrobek je univerzální, vhodný pro jakýkoli typ pleti. Při používání musíte dodržovat určitá pravidla:

  • Aplikujte na suchý, čistý obličej (ne přes oči a rty).
  • Během procedury je nutné svaly zcela uvolnit..
  • K dosažení nejlepšího výsledku je nutné masku rozdělit pomocí speciálního kartáče podél masážních linií.
  • Udržujte 20 minut do sucha.
  • Střílejte opatrně, zdola nahoru, počínaje od brady, nebo jemně rolujte, pokud se film zlomí.

Každý, kdo vyzkoušel masku nebo viděl účinek její aplikace na ostatní, nemůže obsahovat emoce, takže výsledek transformace je úžasný. Ve skutečnosti se člověk změní jen za půl hodiny.

  • Pokožka se stává mladistvou, zářivou a jako by zevnitř zářila.
  • Peeling vyrovnává úlevu a tón.
  • Vrásky jsou vyhlazeny.
  • Zvyšuje pružnost.
  • Problémové oblasti jsou kvůli zvedání utaženy.

Takové gelové masky účinně vyživují a vyživují pokožku, nevyžadují oplachování, jsou vhodné k použití na cestách a jako expresní péče před odchodem z domova. Poskytujte rychle viditelné výsledky za dostupnou cenu.

Film Avon Anew na obličejovou masku je dodáván v 75 ml zkumavce po dobu 500 r.

Celá řada Anew „Rejuvenation“ 45+, která zahrnuje pleťové krémy, gely, masky, balzámy, séra Avon, je zaměřena na obnovu mladistvé pleti a boj s problémy souvisejícími s věkem. Pravidelným a komplexním používáním finančních prostředků dosáhnete vynikajících výsledků..

Nakupujte s 30% slevou

Každá žena chce vypadat dobře v každém věku. S řadou pleťových krémů Avon „Rejuvenation“ 45+ je to možné. Podle recenzí krásných dam se dokonale vyrovnávají s problémem vadnutí a potěší jejich výsledkem. V katalozích Avon jsou krémy často nabízeny se slevou 30%, průměrná cena je 700 rublů. Chcete-li koupit sadu produktů péče o obličej za výhodných podmínek, vyplňte formulář na webové stránce avocos.ru

Doufám, že vám poskytnuté informace pomohou správně se rozhodnout podle vašich potřeb a ušetřit peníze při nákupu.